2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İyi akşamlar kızlar, hepsine yetişemesem de ara sıra okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.
Geçen hafta 3 lü test istemişti doktorum, bugün sonuç için gittim. Test ve ultrason sonucu güzel dedi dr. Bu arada 285 gr 14 cm dedi , dr gelişimi çok iyi maşallah dedi ama boyu 10 gün önce de böyleydi, inşallah bir sıkıntı yoktur.. Ablasını 4 yaşına girecek onu takip etmekten bi hal oldum, şimdi bi de el kadar bebeciğe taktım Sağlıklı olsun da ...
Bu fındık kurdu acayip hareketli başlardaki net fotoğrafları alamıyorum hiç
inşallah ayrıntılı ultrasonda görebiliriz, doktorum 3 hafta sonraya istedi ama 22 -24 . haftalara randevu veriyoruz dediler 18 ocağa aldık biz de, 23 haftalık olacağız .
Kızlar bacak kasık ağrılarım çok oluyor diyordum ya dr Magnezyum verdi, baya rahatladım valla . Gerçi dışarda uzun yürüyüşleri bıraktım, plates , leslie yapıyorum bazı günler belki onların da etkisi olabilir.
3. 60 çıkan tsh için 25 mg lik hapı ikiye bölüp içiyordum, dr son sonuçlara göre 25 i tam yut dedi. 2.9 çıkmış sonucum, 2.5 olmasını isteriz dedi.
Şükür her şey yolunda . Bi başım ağrıyor bu aralar dr da iyiydim sormayı unuttum. Uzaktan eğitimin getirisi olarak 7/24 bilgisayar, telefon, kulaklıkla çevrili olunca üstüne bir de gebelik , evde iki dk oturmayan bir minnoş, uykusuzluk vs . derken buna şükür diyorum.
Bana mi öyle geliyor, siz de durumlar nedir ? kızım da nasıl geçti 9 ay anlamamıştım ama bunda zaman hiiiiiççççç geçmiyor sanki?

Geçen gün arkadaşlarla sohbet ederken laf bu konuya geldi . göz renginin babadan geldiğini söylediler, ona da dr u söylemiş.
Ben de baskın , çekinik gen olayını biliyorum ama enteresan geldi. Çünkü iki ablam renkli gözlü , eşleri esmer, kahverengi ve ailelerinde de renkli gözlü yok . Ablalarımın 5 er tane çocuğu var biri de renkli gözlü değil.
erkek kardeşimde sarışın renkli ,gözlü gelinimiz ve ailesinin hepsi de esmer , kahverengi gözlü. yeğenim babasının kopyası.
İnanasım mi varmış ne , 3 kişiyle ikna oldum hemen

Bende de var canım bilemiyorum ki.

Ayni bende öyleyim cnm yemekten sonra çok yemesemde sindirememe ağzıma gelme karnım patlayacak sanki hatta migdem agzima geliyor gavisgon içiyorum cok rahatlatıyor

Bende 18+ 4 te gitmid olucam canim bellki kalp icin tekrar gidicem 20. Haftalarda ama.benimde kafaka.takildi okuyynca benim bayag erken oluyor

Büyük ihtimalle çağırır zaten ya da 15 gün sonra ücretsiz kontrol olmuyor mu o zaman bakabilir. Benim öyle olacak, bugün 20+2 deyim ben de.

Kizlar sanirim ayrintili icin ucretsiz hakkimiz yok ikinci kere gittigimizde ama yine de sormakta fayda var. Ben ikiliyi kendi doktorumda yaptirinca 2 hafta sonra kontrol muayenesi mi olucak demistim danismaya hayir ekstra ucretli gelmek isterseniz demisti. Belki ben bir sure daha bu doktora devam ederim en azindan 24. Haftaya kadar. Detayli olmasada organlarini inceler sanirim kendi doktorum oldugundan

Aa oluyor mu ikili de olmamisti 2 hafta sonra biz tekrar ucret odeyip muayene olmustuk o yuzden bir an supheye dustum

Canım bu haftadan sonra da doktorların hepsi detaylı inceler artık. Bir sorun olduğunda zaten direkt görüyorlar bebek artık şekillendiği büyüdüğü için

Merhaba kızlar bizim bugün taramamız vardı kan verdim vs. 18 haftalık olmuşuz ve ilk girdiğimde bebek baş aşağı duruyordu. Doktor da a a bu niye böyle durmuş dedi suratını gösterecekti ama bizim oğlan dönmedi yüzünü. Sonra git biraz gez bir şeyler ye yeniden gel bakalım dedi. Yarım saat kan ver, meyve suyu ic derken yeniden girdik düzelmişti yani sırtı dönüktü ama normal yatiyordu kafa sağ tarafta ayaklar soldaydı. Doktor ciddi bir şey olduğunu söylemedi ama benim aklıma takıldı. Bebek hareketli diye mi sizce böyle? Yaşayan vsr mi bu durumu?

Aa oluyor mu ikili de olmamisti 2 hafta sonra biz tekrar ucret odeyip muayene olmustuk o yuzden bir an supheye dustum
bana öyle dedi canım 2 hafta sonra kontrol muayenende bakarız demişti ama biz ayrıyeten detaylı için randevu diye belirtmedik. Normal randevu ile aynı sürede yani yarım saat bakacak yine

Benim 2. Detaylı kontrolü ücretsiz olacak canım. 15 gün sonrasına çağırdı. Zaten bi tek kalbe tekrar bakacak o da bu haftalarda delik olursa görülemeyebildiği için.

Canım bu haftadan sonra da doktorların hepsi detaylı inceler artık. Bir sorun olduğunda zaten direkt görüyorlar bebek artık şekillendiği büyüdüğü için

Aynen ama perinatolog ya icim rahat etsin diye bir ay sonra baska doktora geciyim ben en iyisi

Benim 2. Detaylı kontrolü ücretsiz olacak canım. 15 gün sonrasına çağırdı. Zaten bi tek kalbe tekrar bakacak o da bu haftalarda delik olursa görülemeyebildiği için.

Bakalim bana napicak bana kendi tam bir ay sonraya detayli randevusu al demisti 27 gun sonraya aldim bende. Belki beni de cagirir persembe bakalim belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…