- 20 Temmuz 2016
- 677
- 864
- 103
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.581
Tek tek tığla çekerek canımÇoook güzel eline sağlıko saçları nasıl yapıyorsun?
Bn ara ara kullandım kas ağrıları ve gaz şikayetine iyi geliyo. Şişkinliği alıyo sankiBana bugun gittim de magnorm magnezyum yazdi.iyi midir bilmiorum kullanan var mi kizlar?
Geçen gün arkadaşlarla sohbet ederken laf bu konuya geldi . göz renginin babadan geldiğini söylediler, ona da dr u söylemiş.Mesela kahverengi goz renkli goze gore baskin
Kivircik sac duz saca gore baskin
Esmer ten beyaz tene gore baskin
Koyu renk sac acik renk saca gore baskin.
Ama her zaman bu gen haritasi islemiyor. Ben mesela genelde baskin degil de cekinik genleri almisim. Annemin gozleri kahve, ben babamdan cekinik gen ela yi almisim. Annemin saclari kivircik, ben babamdan hafif dalgali duze yakin olani almisim. Annemin teni sarimsi bugdaya yakin, ben babamdan beyaz teni almisim.
İlk hamileliğiniz ise biraz geç hissedebilirsiniz normal 20.haftadan sonra rahatlıkla hareket ettiğini hissedebilirsiniz.bana artık hissetmen lazım diyorlar. hiç birşey hissetmiyorum. ne hissetmem gerektiğini de bilmiyorum gerçi. korkcak bişey buldum yine kendime :)
Bende de var canımKızlar akşamları mideme aşırı baskı oluyor daralıyor bildiğiniz karnımıb içi beni daraltıyor ve midemi rahatsız ediyor sıkıştırıyor ya. Hayır karnım da o kadar fazla değil ki nasıl oluyo anlamadın midem ağrıyor yani size de oluyor mu napmak gerek
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkTek tek tığla çekerek canım
Canimm çok teşekkürler bende çok beğendim bakıp bakıp duruyorumÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Ayni bende öyleyim cnm yemekten sonra çok yemesemde sindirememe ağzıma gelme karnım patlayacak sanki hatta migdem agzima geliyor gavisgon içiyorum cok rahatlatıyorKızlar akşamları mideme aşırı baskı oluyor daralıyor bildiğiniz karnımıb içi beni daraltıyor ve midemi rahatsız ediyor sıkıştırıyor ya. Hayır karnım da o kadar fazla değil ki nasıl oluyo anlamadın midem ağrıyor yani size de oluyor mu napmak gerek
Bende 18+ 4 te gitmid olucam canim bellki kalp icin tekrar gidicem 20. Haftalarda ama.benimde kafaka.takildi okuyynca benim bayag erken oluyorYa simdi benim kafama takildi.. ayrintili ultrasonum yarin, tam 20+0 da gitmis olucam. Simdi internetten sunu okudum
18-23. haftalar arasında yapılan ayrıntılı ultrasonografik inceleme ile bebeğin kalbi tekrar değerlendirilir. Ancak özellikli fetal kalp değerlendirmesi için 22. hafta uygun zamandır. Bazı kalp hastalıkları ileri gebelik haftalarında kendini göstermektedir.
Acaba erken almakla hata mi ettim
Kız sen becerik yüklüymüşsün ne güzel olmuş Ellerine sağlıkkkkkkTek tek tığla çekerek canım
31 yaşımda farkettim bacım sağ olasınKız sen becerik yüklüymüşsün ne güzel olmuş Ellerine sağlıkkkkkk
Büyük ihtimalle çağırır zaten ya da 15 gün sonra ücretsiz kontrol olmuyor mu o zaman bakabilir. Benim öyle olacak, bugün 20+2 deyim ben de.
Beni 19. Haftada çağırdı. 2 hafta sonra fetal kalp değerlendirmesini yapacağını söyledi. Yani kalp değerlendirmesini 22.haftanın içinde yapabiliyormuş. 21+ larda. Detaylıya gidenler daha sonra kontrole de gidebilirsiniz
Canım bu haftadan sonra da doktorların hepsi detaylı inceler artık. Bir sorun olduğunda zaten direkt görüyorlar bebek artık şekillendiği büyüdüğü içinKizlar sanirim ayrintili icin ucretsiz hakkimiz yok ikinci kere gittigimizde ama yine de sormakta fayda var. Ben ikiliyi kendi doktorumda yaptirinca 2 hafta sonra kontrol muayenesi mi olucak demistim danismaya hayir ekstra ucretli gelmek isterseniz demisti. Belki ben bir sure daha bu doktora devam ederim en azindan 24. Haftaya kadar. Detayli olmasada organlarini inceler sanirim kendi doktorum oldugundan
bana öyle dedi canım 2 hafta sonra kontrol muayenende bakarız demiştiAa oluyor mu ikili de olmamisti 2 hafta sonra biz tekrar ucret odeyip muayene olmustuk o yuzden bir an supheye dustum
Benim 2. Detaylı kontrolü ücretsiz olacak canım. 15 gün sonrasına çağırdı. Zaten bi tek kalbe tekrar bakacak o da bu haftalarda delik olursa görülemeyebildiği için.Kizlar sanirim ayrintili icin ucretsiz hakkimiz yok ikinci kere gittigimizde ama yine de sormakta fayda var. Ben ikiliyi kendi doktorumda yaptirinca 2 hafta sonra kontrol muayenesi mi olucak demistim danismaya hayir ekstra ucretli gelmek isterseniz demisti. Belki ben bir sure daha bu doktora devam ederim en azindan 24. Haftaya kadar. Detayli olmasada organlarini inceler sanirim kendi doktorum oldugundan
Canım bu haftadan sonra da doktorların hepsi detaylı inceler artık. Bir sorun olduğunda zaten direkt görüyorlar bebek artık şekillendiği büyüdüğü için
Benim 2. Detaylı kontrolü ücretsiz olacak canım. 15 gün sonrasına çağırdı. Zaten bi tek kalbe tekrar bakacak o da bu haftalarda delik olursa görülemeyebildiği için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?