2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi

özel hastaneye mi gidiyorsun devlete mi
şuan üniversite hastanesinde devam ediyorum, özele ilk zamanlar kalp atışında vs gitmiştim iki üç kere, pandemiyi sebep deyip eşimi hiç almamışlardı, tıp polikliniğinde de erkeklerin muayene kısmına girmesi kapıdan yasak zaten. detaylı ultrson, radyoloji bölümündeki ultrason odalarında olacağından bu sefer kocama şans güldü

Progesteronunuza bakildi mi peki? Hamileligin basinda normalde tup bebek doktorlari 2 degere de bakarlar

Progesteronunuza bakildi mi peki? Hamileligin basinda normalde tup bebek doktorlari 2 degere de bakarlar
Belki de tüp bebekte bakıyorlardır. Progesterona bakıldı evet, en başta düşüktü progestan başladım. Sonra değer normale döndü. 3 ayı tamamladığımda da bıraktırdı doktor ilacı.

Benim kızımda da şu an ki oğlumda da iyice yuvarlaktı ama sonra ki 8. Haftada filan şu anki fasulye gibi, kızımda hafif daha yuvarlaktı sanki ama bilimsel bir gerçekliği var mı bilmiyorum

Eskiden baş popo ölçülüyordu. Şimdi baş topuk ölçülüyor. Birden boy atmış gibi oluyor

Canım ben 6 tane aldım 2 hafta önce. Sağlık ocağındaki doktor yazmış.

Kızlar yeni eve geldik mesajları okucam insallah bişeyler yedikten sonra. Sağlık ocağına gittim kendi hemşirem yoktu başka doktorunki vardı o dinleyelim kalbini dedi bulamadı aklımı yicektim sonra buldu uyuyormuş meğersem ama tabi benim aklım kaldı bi kere. Öğleden sonra kendi hemşiremi buldum hemen dedim böyle böyle zor duydu bi sorun mu var gel bakalım dedi buldu bi iki dk sonrasında bana da güzelce dinletti içim rahatladı ne için gittim ne oldu adeta bu

dlk-f canım benim de 20lik diş ağrım var. Burda konu açtım biri elma sirkesiyle gargara yap dedi ya da pamuk koy dedi denedim baya geçirdi. Akşam yatmadan önce dişini fırçala elma sirkesiyle gargara yap 5 dk inanılmaz rahatlatıyor. Kac gun baya çektim ama bana iyi geldi sirke

Ya ben 1kg fln aldım zaten kilom çoktu doğum kilom gitmemişti ama, bir yayıldı vucudum sanki ya böyle olan var mı ügügüf

aaa yaşasıııın, nereye acabaaaa

yani bana azcık tok satıcı izlenimi veriyorlar ama yakına geldikleri için çok sevindim, hastanenin civarında olsa keşke arabayı park edip gidebilsem
Gidersen cybex priam ve mios modeline de bakar mısın bebek arabası bakıcam diyene yapışıyorum şu an kendimi tuhaf hissettim

Belki de tüp bebekte bakıyorlardır. Progesterona bakıldı evet, en başta düşüktü progestan başladım. Sonra değer normale döndü. 3 ayı tamamladığımda da bıraktırdı doktor ilac

Belki de tüp bebekte bakıyorlardır. Progesterona bakıldı evet, en başta düşüktü progestan başladım. Sonra değer normale döndü. 3 ayı tamamladığımda da bıraktırdı doktor ilacı.
Merhaba bastaki dusuk dediginiz degeri hatirliyormusunuz acaba kacti sizin?

Kızlar bir şey soracam size ben vitamin olarak omepa vm kullanıyorum her ay eczaneye 120 tl veriyorum trendyolda 70 tl bu kadar fiyat farkı olur mı güvenilir mi acaba ?

Eklentiler

• E246F685-39BD-4C94-8DD1-FC69CD4CDD97.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 19
aaa yaşasıııın, nereye acabaaaa

yani bana azcık tok satıcı izlenimi veriyorlar ama yakına geldikleri için çok sevindim, hastanenin civarında olsa keşke arabayı park edip gidebilsem
Duyum doğruysa bağ pastanesinin karşısı. Volvo vardı ya onun yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…