- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #27.801
Benim çok yakın arkadaşım mios kullandı. Çok memnunduk arabadanGidersen cybex priam ve mios modeline de bakar mısınbebek arabası bakıcam diyene yapışıyorum şu an kendimi tuhaf hissettim
Duyum doğruysa bağ pastanesinin karşısı. Volvo vardı ya onun yerine.
Evet canım bir sorayım teşekkür ederimSkt yakın olabilir canım. Satıcıya sor kısmı var orada bir sor istersen
Gidersen cybex priam ve mios modeline de bakar mısınbebek arabası bakıcam diyene yapışıyorum şu an kendimi tuhaf hissettim
6 dan 11 e cikmasi cok iyi ve gebeyken 6 olup devam etmesi resmen mucize...Rabbim saglikla mucizenizi kollariniza almayi da nasip etsin insallah 3 dusuk yasadim daha once ve progesteronum hep 8 civariydi hap ve ignelerle yukseltemedik bir turlu... 3. gebeligimde de estradiolum de 127ydi ..doktorlar bu 2 hormonun gebeligin devamina cok buyuk katkisi var diyorlar..o yuzden merak ediyorum gercekten etkisi varmi diye bu kadar hayati6 civarıydı değerim. Sonra 11in üstüne çıktı. Bir daha bakılmadı.
Anladım, çok üzüldüm kayıplarınız için6 dan 11 e cikmasi cok iyi ve gebeyken 6 olup devam etmesi resmen mucize...Rabbim saglikla mucizenizi kollariniza almayi da nasip etsin insallah 3 dusuk yasadim daha once ve progesteronum hep 8 civariydi hap ve ignelerle yukseltemedik bir turlu... 3. gebeligimde de estradiolum de 127ydi ..doktorlar bu 2 hormonun gebeligin devamina cok buyuk katkisi var diyorlar..o yuzden merak ediyorum gercekten etkisi varmi diye bu kadar hayati
Çok ilginç ama uyan baya kişi varmışBenim kızımda da şu an ki oğlumda da iyice yuvarlaktı ama sonra ki 8. Haftada filan şu anki fasulye gibi, kızımda hafif daha yuvarlaktı sankiama bilimsel bir gerçekliği var mı bilmiyorum
Aslında bee5 ben de düşündüm ama katlandığında daha büyük gelmişti bana izlediğim videolarda. Heralde bu konuda en pratik mios, küçücük kalıyor katlayınca. Model olarak da minimal ama yine de videodan karar vermek çok zorbakarııım, ben priam almak istiyordum aslında ama bugaboo bee 5'a kaydım. sanki daha kolay toparlanıyor ve benim arabamın bagajına daha kolay sığar gibi geldi, çok geniş bi bagajım yok çünkü
giden bi arkadaşım şöyle demişti "priam sahilde, kumda vs. bebek arabası süreceğim diyorsan mantıklı, yoksa mios'da gayet aynı işi görür"
Bende +18 rüyalar görüyorum eşime dedim bu sabah eee doğal beni gördüğün yok anca rüyada diyor
Katlı boyutları yazıyor aslında baksanıza onlara. Ben arabamızın bagaj ölçülerini sitesinden bulup öyle kıyas yapmıştımAslında bee5 ben de düşündüm ama katlandığında daha büyük gelmişti bana izlediğim videolarda. Heralde bu konuda en pratik mios, küçücük kalıyor katlayınca. Model olarak da minimal ama yine de videodan karar vermek çok zor
ayy bende üni. hastanesine gidiyorum ama ben hiç sormadım pazartesi benimde detaylım var olmadı gidince bi sorayım senin detaylın olunca sonuca beni de etiketler misin arada kaçırmayımşuan üniversite hastanesinde devam ediyorum, özele ilk zamanlar kalp atışında vs gitmiştim iki üç kere, pandemiyi sebep deyip eşimi hiç almamışlardı, tıp polikliniğinde de erkeklerin muayene kısmına girmesi kapıdan yasak zaten. detaylı ultrson, radyoloji bölümündeki ultrason odalarında olacağından bu sefer kocama şans güldü
tabi ama bnm 30 aralıkta çrş günü sanırım sen benden önce gideceksinayy bende üni. hastanesine gidiyorum ama ben hiç sormadım pazartesi benimde detaylım var olmadı gidince bi sorayım senin detaylın olunca sonuca beni de etiketler misin arada kaçırmayım
gaviscon mu aldın canım ben kaç tane eczaneye sordum böyle cevap verdiler ya nerde kalıyordun sen canımCanım ben 6 tane aldım 2 hafta önce. Sağlık ocağındaki doktor yazmış.
Adamda haklı gece kızımı uyuturken onun yanında uyuyakaliyorum onun yanından kalkıp gözüm kapalı yatağa geçiyorum eşimin yatağa geldiğini çoğu zaman duymuyorum bile sabahta kalk apar topar kahvaltı hazırla kızı okula hazirla kardeş kardeş yaşayıp gidiyoruzayy çok iyi cevap bende de arada öyle rüyalar oluyor
Benim arabanın bagajı çok geniş küçük bi ardiye gibiKatlı boyutları yazıyor aslında baksanıza onlara. Ben arabamızın bagaj ölçülerini sitesinden bulup öyle kıyas yapmıştım90cm eni vardı bagajın çoğu araba katlanınca 100ün üstünde kalıyordu aman dedim maceraya gerek yok
canım gargara yapsam sirkeyle kusarım herhlde dayanamam sanki yadlk-f canım benim de 20lik diş ağrım var. Burda konu açtım biri elma sirkesiyle gargara yap dedi ya da pamuk koy dedi denedim baya geçirdi. Akşam yatmadan önce dişini fırçala elma sirkesiyle gargara yap 5 dk inanılmaz rahatlatıyor. Kac gun baya çektim ama bana iyi geldi sirke
o zman ben yazarım sonucumu artık inşallah benim doktor da alır eşimi sen üni. hastanesi deyince heyecanlandımtabi ama bnm 30 aralıkta çrş günü sanırım sen benden önce gideceksin
Bizde de hamile kaldığımdan beri tık yokAdamda haklı gece kızımı uyuturken onun yanında uyuyakaliyorum onun yanından kalkıp gözüm kapalı yatağa geçiyorum eşimin yatağa geldiğini çoğu zaman duymuyorum bile sabahta kalk apar topar kahvaltı hazırla kızı okula hazirla kardeş kardeş yaşayıp gidiyoruz
İstanbuldayım canım ben. Evet gaviscon aldımgaviscon mu aldın canım ben kaç tane eczaneye sordum böyle cevap verdiler ya nerde kalıyordun sen canım
O zaman 5-10 cm çok da fark ettirmez yaBenim arabanın bagajı çok geniş küçük bi ardiye gibibagajdan yana sıkıntı yok ama çok yüksek oraya koyması dert benim için de o yüzden hafif ama sağlam hem de kullanışlı bişey düşünüyorum. aynı zamanda senin gibi yurtdışında falan da sıkıntı yaratmasın istiyorum aslında senin aldığın model de çok pratik en güzeli bi karar verip alıp kurtulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?