2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gidersen cybex priam ve mios modeline de bakar mısın bebek arabası bakıcam diyene yapışıyorum şu an kendimi tuhaf hissettim

bakarııım, ben priam almak istiyordum aslında ama bugaboo bee 5'a kaydım. sanki daha kolay toparlanıyor ve benim arabamın bagajına daha kolay sığar gibi geldi, çok geniş bi bagajım yok çünkü

giden bi arkadaşım şöyle demişti "priam sahilde, kumda vs. bebek arabası süreceğim diyorsan mantıklı, yoksa mios'da gayet aynı işi görür"

6 civarıydı değerim. Sonra 11in üstüne çıktı. Bir daha bakılmadı.
6 dan 11 e cikmasi cok iyi ve gebeyken 6 olup devam etmesi resmen mucize...Rabbim saglikla mucizenizi kollariniza almayi da nasip etsin insallah 3 dusuk yasadim daha once ve progesteronum hep 8 civariydi hap ve ignelerle yukseltemedik bir turlu... 3. gebeligimde de estradiolum de 127ydi ..doktorlar bu 2 hormonun gebeligin devamina cok buyuk katkisi var diyorlar..o yuzden merak ediyorum gercekten etkisi varmi diye bu kadar hayati

Anladım, çok üzüldüm kayıplarınız için Benim ilk gebeliğim ve açıkçası hiçbir şey bilmiyordum. Ama şöyle bir şey var ben gebeliğimi öğrenip doktora gittiğimde çok çok yeniydi keseyi bile görememiştik o zaman. Belki daha geç gitmiş olsam yükselmiş olacaktı bilmiyorum. Bir de ilk zamanlar beta hcg tutuyormuş bebeği sonra progesterona devrediyormuş. İlk zamanlar düşük olması çok da anlam ifade etmiyor sanırım ama yükselmezse sıkıntı tabi.
Şu an hamile misiniz?

Aslında bee5 ben de düşündüm ama katlandığında daha büyük gelmişti bana izlediğim videolarda. Heralde bu konuda en pratik mios, küçücük kalıyor katlayınca. Model olarak da minimal ama yine de videodan karar vermek çok zor

Katlı boyutları yazıyor aslında baksanıza onlara. Ben arabamızın bagaj ölçülerini sitesinden bulup öyle kıyas yapmıştım 90cm eni vardı bagajın çoğu araba katlanınca 100ün üstünde kalıyordu aman dedim maceraya gerek yok

ayy bende üni. hastanesine gidiyorum ama ben hiç sormadım pazartesi benimde detaylım var olmadı gidince bi sorayım senin detaylın olunca sonuca beni de etiketler misin arada kaçırmayım

ayy bende üni. hastanesine gidiyorum ama ben hiç sormadım pazartesi benimde detaylım var olmadı gidince bi sorayım senin detaylın olunca sonuca beni de etiketler misin arada kaçırmayım
tabi ama bnm 30 aralıkta çrş günü sanırım sen benden önce gideceksin

ayy çok iyi cevap bende de arada öyle rüyalar oluyor
Adamda haklı gece kızımı uyuturken onun yanında uyuyakaliyorum onun yanından kalkıp gözüm kapalı yatağa geçiyorum eşimin yatağa geldiğini çoğu zaman duymuyorum bile sabahta kalk apar topar kahvaltı hazırla kızı okula hazirla kardeş kardeş yaşayıp gidiyoruz

Benim arabanın bagajı çok geniş küçük bi ardiye gibi bagajdan yana sıkıntı yok ama çok yüksek oraya koyması dert benim için de o yüzden hafif ama sağlam hem de kullanışlı bişey düşünüyorum. aynı zamanda senin gibi yurtdışında falan da sıkıntı yaratmasın istiyorum aslında senin aldığın model de çok pratik en güzeli bi karar verip alıp kurtulmak

canım gargara yapsam sirkeyle kusarım herhlde dayanamam sanki ya

Bizde de hamile kaldığımdan beri tık yok önce risk vardı ztn geçen doktora sordum çok sık olmayacak şekilde olabilr ama dikkat et demişti odadan çıktım benimki diyo ben yanaşmam bebiş iyi olsun öyle dedim ztn bende hemen bu gece üstüne atliycaktim

O zaman 5-10 cm çok da fark ettirmez ya biz de arabayı değiştircez aslında ama yine de ufak olması fikri daha cazip geliyor. Çevremde büyük travel sistem kullananların hep ağlamasından da etkilenmiş olabilirim bütçe sıkıntınız yoksa bugaboo ya benim oyum çok tatlış. Cybex in bu dediğiniz modellerine değil ama başka bir modeline bakmıştım ben de, kumaş dokusunu sevememiştim. Bir de tentesi büyümüyordu fazla. Ama diğer modelleri farklı olabilir. Gidip görmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…