2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Genetik tıp olayı yıktı zaten beni yarım ağız konuşuyor bı baksınlar duruma göre karar verın dedi kendı özel doktorumuza sorduk kesın bısey görememiş demekki ondan gidin demiştir demiş eşime bakalım özele gideceğiz 22. Hafta demiş kendı doktorumuz ama ben 22. Haftaya kadar ne durumda olurum bilmiyorum

Baktı güya da işte detaylı değil bu dedi doppler olan bı gere git dedi ve genetik tıp dan da randevu al esinle gidin dedi

Sen anadolu yakasinda mi oturuyorsun, dun nisan annelerinde umraniyede bir doktorun 240 tl ye detayli baktigini yazmislar. Istersen daha fazla devletle ugrasma oraya giren cikamiyor, ordan oraya ordan oraya surukleyip duruyorlar insani

Sen anadolu yakasinda mi oturuyorsun, dun nisan annelerinde umraniyede bir doktorun 240 tl ye detayli baktigini yazmislar. Istersen daha fazla devletle ugrasma oraya giren cikamiyor, ordan oraya ordan oraya surukleyip duruyorlar insani
AA neresi acaba giderim hemen

Cnm Benim ya aklim kaldi sende..o kadar bekleme kafan takilacak aynen hemen baska bir dr a git bakalim ne diyecek hayirli haberlerle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…