- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.241
Benim de aklıma direkt sen geldinBenim de chakrada aynı şey başıma gelmişti sonra bana durmadan gönderdiler. Keşke sana da öyle olsaaslında tekrar stoklara mutlaka girecektir o zaman gönderin ben beklerim diye anlaşabilirdin.
Alışık olmayınca zor geliyor ciddenben de böyleyim normalde, sadece işe giderken sütyen kullanıyordum.
şuanda da baya doldu memeler diye yarım atlet tarzı bişeyler aldım, onları giyiyorum ama akşamüstü çıkarıp atıyorum geneldeeşimin zaten tahammülü yok sütyen ve türevlerine
Sipariş numarasıyla tekrar işlem yaptırabilirsin belki bi arayıp şansını deneyebilirsinBenim de aklıma direkt sen geldinkeşke öyle bir şey yapsalar bir umut. Ama sanmıyorum. Öyle bir şey deseydim aslında olurdu hiç aklıma gelmedi o sinirle.
Ben de L aldım sıkar diyeAa ben bundan daha yeni aldimhatta aldigim ilk hamilelik seysi aslinda cok guzel ve rahat,ama alacaklara onerim ben sıkar falan diye xl almisim bende cuval gibi oldu karin kismindaki kumas olmasa alti uzerimden dusuyor ama iadeyle ugrasmadim. Idare edicem bi sekilde
Benim gittigim doktor da kiloya cok takintili. Bir onceki gidisimde 1 kilo almistim, cok guzel ideal dedi..dunku gidisimde tartildim, 2 kilo almisim,surati memnuniyetsizlesti, normal dediAyy kesinlikle katılıyorum.bazen kendimi diyet yapanlar topiğinde gibi hissediyorum. hiç aklımda olmayan şeyi takmaya başladım gerçekten iyi değil bu kadarı da. Zaten aşırı kilolarla hamileliğe başlayanlar yok sanırım. Neden bu kadar dert ediyoruz arkadaşlar. 3 5 alınır yani.. herkesin bünyesi farklı ve normal şeyler 5 kilo aldık diye oturup ağlayalım mı şimdi
Çok sevindim yavaş yavaş her şey normale dönüyor. Bebeğine sağlıkla kavuşacaksınNasılsınız kızlar? 19. haftamdayım çok şükür daha iyiyim hala tüm kontrollerim yapılmadı ama moralim daha iyi artık. Bebeğimi de hissediyorum bu da moral oluyor bana. Ben oldukça riskli bir olayla başladığım için herkes bebeğe yoğunlaştı ve benimle ilgili olan ufak şeylere kimse dikkat etmedi ben de sormadım hiç. Kimse kan değerlerime bile bakmıyor ben kendim baktırıyorum arada. İlaçlara geçen hafta başladım o zamana kadar kimse sormadı. Mesela kilom normal mi gidiyor hiç bilmiyorum. Ya da sağlık acağında aşı ne zaman kaç doz yapılıyor gibi. Bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Tamamen aynıyızValla ben de herşeyi yiyorum çikolata da yiyorum kızartma da yiyorum ev yemeği de meyve de ne bilim kendimi kasmadım hiç. Özel beslenmiyorum yani evde ne pişirirsem o. Bazen eşim cips filan alıyo geliyo onu da yiyorum kola da içiyorum çok canım istediğinde bende fazla rahatım herhaldeama yemek yemek
Ben o instahamileler gibi şık ve bakimli olamiycam, bastan kabullendimBen de L aldım sıkar diye
Şimdilik eşimin eşofmanını giymişim gibi bol ama sonlara doğru eminim anca olacak bu hızla kilo alırsam
Nasılsınız kızlar? 19. haftamdayım çok şükür daha iyiyim hala tüm kontrollerim yapılmadı ama moralim daha iyi artık. Bebeğimi de hissediyorum bu da moral oluyor bana. Ben oldukça riskli bir olayla başladığım için herkes bebeğe yoğunlaştı ve benimle ilgili olan ufak şeylere kimse dikkat etmedi ben de sormadım hiç. Kimse kan değerlerime bile bakmıyor ben kendim baktırıyorum arada. İlaçlara geçen hafta başladım o zamana kadar kimse sormadı. Mesela kilom normal mi gidiyor hiç bilmiyorum. Ya da sağlık acağında aşı ne zaman kaç doz yapılıyor gibi. Bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Unutmamissinevet o. Esim de diyor ki bak ne guzel ilgilendi kac dakika konustu,senin doktorun bu kadar konusmadi diyor sana Ama biraz canim sıkıldı simdi. Inan demotive olup da ciktim saglikocagindan. O gune kadar da belki bir paket biskuvi bir tablet cikolata uc bes dilimli nutellali ekmek anca yemisimdir. 5 ayin toplamindan bahsediyorum ha. Resmen sucluluk icinde ciktim. Yazik ya. Nasil bu kadar bariz bir detayi atliyor? Bir ay sonra yine gitmek zorundayim 2. Doz asi icin. Bu sefer kesinlikle doppler de istemiyorum.
Bir de benim gebelere minik bir hediyem var boyle deyip, saglik bakanliginin cikardigi minik bir gebelik kitapcigi uzattihediyem kendi yazmis da olabilir hemen yanlis dusunmeyeyim
Benim önceki doktorum 25 hafta kilo almak yok demişti, ben 21. Haftada 4 kiloyu geçtimBenim gittigim doktor da kiloya cok takintili. Bir onceki gidisimde 1 kilo almistim, cok guzel ideal dedi..dunku gidisimde tartildim, 2 kilo almisim,surati memnuniyetsizlesti, normal dediayy cok komik seyler oluyor ya
Yani onların ürünü göndermekten haklı sebeple vazgeçmesi için mağazalarının yanması ya da ülkede savaş çıkması, seferberlik ilan edilmesi fln lazımÖzellikle sordum stok sorunu mu diye. Stoktan kaynaklı değil diyor. Hasarlı ürünmüş o yüzden göndermemişler güya.
Unutmamissinevet o. Esim de diyor ki bak ne guzel ilgilendi kac dakika konustu,senin doktorun bu kadar konusmadi diyor sana Ama biraz canim sıkıldı simdi. Inan demotive olup da ciktim saglikocagindan. O gune kadar da belki bir paket biskuvi bir tablet cikolata uc bes dilimli nutellali ekmek anca yemisimdir. 5 ayin toplamindan bahsediyorum ha. Resmen sucluluk icinde ciktim. Yazik ya. Nasil bu kadar bariz bir detayi atliyor? Bir ay sonra yine gitmek zorundayim 2. Doz asi icin. Bu sefer kesinlikle doppler de istemiyorum.
Bir de benim gebelere minik bir hediyem var boyle deyip, saglik bakanliginin cikardigi minik bir gebelik kitapcigi uzattihediyem kendi yazmis da olabilir hemen yanlis dusunmeyeyim
Teşekkürler kendi doktoruma gidemedim uzun zamandır telefonla iletişim kuruyoruz. Tüm teslerini yaptırınca gel istersen dedi ben de bekliyorum. Ayrıntılı ultrasona girdim aslında şimdiye kadar hem de 3 kere falançok geçmiş olsun tekrar canım.
merak etme, aşılar 20. hafta civarı yapılıyor, detaylı tarama da yine o haftadan sonra..
kan almayı hamilelerden çok sevmiyor doktorlar zaten, benim vücudumda garip kabartıalr oldu diye zorla baktılar resmen, sen kendin kontrol altında tutmak için baktırıyormuşsun zaten o da iyi :)
kiloyu da bi sonraki doktor randevunda bi sor, genelde başlangıç kilon beden kitle endeksine göre doktor sen max. şu kadar al gibi bir uyarıda bulunuyor, seni stresli zamanında onunla darlamak istememeiştir büyük ihtimalle..
Merhaba, dilerim sureciniz hep guzel ilerlesin bundan sonraNasılsınız kızlar? 19. haftamdayım çok şükür daha iyiyim hala tüm kontrollerim yapılmadı ama moralim daha iyi artık. Bebeğimi de hissediyorum bu da moral oluyor bana. Ben oldukça riskli bir olayla başladığım için herkes bebeğe yoğunlaştı ve benimle ilgili olan ufak şeylere kimse dikkat etmedi ben de sormadım hiç. Kimse kan değerlerime bile bakmıyor ben kendim baktırıyorum arada. İlaçlara geçen hafta başladım o zamana kadar kimse sormadı. Mesela sürekli kilo alıyorum ama normal sınırlarda mı bilmiyorum. Ya da sağlık acağında aşı ne zaman kaç doz yapılıyor gibi. Bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Bir de bu hamilelik kıyafetlerinin bedenini neye göre alcaz benim çok kafam karışık
Doktorum bir jinekolog, şu an ise bir perinatologa gidiyorum. Ama doğumumu diğer doktorda yapmak istiyorum. Uzun zamandır diğer doktoruma gitmedim telefonla iletişim kuruyoruz çok riskli bir dönemin ortasında da bunu sormak istemiyorum kendisine aslındaMerhaba, dilerim sureciniz hep guzel ilerlesin bundan sonraben 19+3 te saglikocaginda ilk doz tetanoz asimi yaptirdim.( ikinci doz da bir ay sonraymis ) Gidince gebelikte bakilan rutin kan ve idrar tahlilini de aliyorlar. Takibinizi yapan doktorun bununla ilgili sizi bilgilendirmesi lazimdi aslinda. Kilo olcumunu de doktorunuzun rutin kontrolde takip etmesi lazim.
Ya bir giyinip geldi ameliyata girecek sandimSeninkinin resmen orada cani sikiliyor haha
Benim önceki doktorum 25 hafta kilo almak yok demişti, ben 21. Haftada 4 kiloyu geçtimşu an ona gitmiyorum duysa neler derdi kim bilir ama ben rahatsız değilim açıkçası çünkü hamilelikten sonra neler bekliyor bilmiyoruz zaten vericez kiloları belki daha altına bile düşücez emzirirken, koştururken neden takalım ki
Hemsire hemsire degil yedi bela husnubu hemşire sanki biraz doktorculuk oynuyor gibi
Bence hiç takma boşver, böyle kesin konuşup moral bozmasına hiç gerek yok.
Yani değerin yüksekse bile doktorunuzla görüşün demesi yeterliydi
Sağlık problemin yoksa abartmadan istediğini de ye bence, insanız yani olacak o kadar
Ay yok rahatım her şeyden önemli ben de öyle olamamBen o instahamileler gibi şık ve bakimli olamiycam, bastan kabullendimO yuzden sorun yok
Maşallah sağlık ocağı her şeyi takip ediyor ya aslında güzel bir şey hastane kalabalığına girmeden halletmiş olacaksın ama yaptırmak istemiyorsan doktorunun önerisiyle hastanede yaptıracağını ve onlara sadece sonuçları getireceğini söyle kabul ederler.Ya bir giyinip geldi ameliyata girecek sandimbu ne ask ya
25 hafta miisasirmis galiba o doktor valla ben de dert etmiyorum zaten dogru duzgun yeni yeni yemeye baslayabildim ayy alirsak alalim tabiki alicaz kilo
Hemsire hemsire degil yedi bela husnubu arada kendi doktorum ocagin sonunda seker yukleme testi yaptirmami soyledi saglikocaginda. Olacaklardan cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?