2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de chakrada aynı şey başıma gelmişti sonra bana durmadan gönderdiler. Keşke sana da öyle olsa aslında tekrar stoklara mutlaka girecektir o zaman gönderin ben beklerim diye anlaşabilirdin.
Benim de aklıma direkt sen geldin keşke öyle bir şey yapsalar bir umut. Ama sanmıyorum. Öyle bir şey deseydim aslında olurdu hiç aklıma gelmedi o sinirle.

Alışık olmayınca zor geliyor cidden memelerimin rahatı çok önemlidir benim için

Nasılsınız kızlar? 19. haftamdayım çok şükür daha iyiyim hala tüm kontrollerim yapılmadı ama moralim daha iyi artık. Bebeğimi de hissediyorum bu da moral oluyor bana. Ben oldukça riskli bir olayla başladığım için herkes bebeğe yoğunlaştı ve benimle ilgili olan ufak şeylere kimse dikkat etmedi ben de sormadım hiç. Kimse kan değerlerime bile bakmıyor ben kendim baktırıyorum arada. İlaçlara geçen hafta başladım o zamana kadar kimse sormadı. Mesela sürekli kilo alıyorum ama normal sınırlarda mı bilmiyorum. Ya da sağlık acağında aşı ne zaman kaç doz yapılıyor gibi. Bunlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?
Bir de bu hamilelik kıyafetlerinin bedenini neye göre alcaz benim çok kafam karışık

Ben de L aldım sıkar diye
Şimdilik eşimin eşofmanını giymişim gibi bol ama sonlara doğru eminim anca olacak bu hızla kilo alırsam

Benim gittigim doktor da kiloya cok takintili. Bir onceki gidisimde 1 kilo almistim, cok guzel ideal dedi..dunku gidisimde tartildim, 2 kilo almisim,surati memnuniyetsizlesti, normal dedi ayy cok komik seyler oluyor ya

Çok sevindim yavaş yavaş her şey normale dönüyor. Bebeğine sağlıkla kavuşacaksın sağlık ocağına hamilelik için kayıt yaptırdıysan onlar da arıyor aslında senin şu an aşı yapılabilecek zaman. ben 18. Haftada yaptırmıştım. gittiğinde kan da alıyorlar orda verebilirsin vitamin, kan değerleri, şekere falan bakılıyor. Aşı 2 doz yapılıyor yaklaşık 1 ay sonra 2. Doz.. ben başka yaptırmayacağım zaten 2 doz yeterli oluyormuş şu an için.

Tamamen aynıyız
Sadece kola içmiyorum ama eve girse onu da affetmem
Paketli yiyecek haftada bir iki kez yiyorum.
Cips de iki haftada bir.
Pazar günü eşim cips yiyordu bana da verdi burnuma kadar soktu hatta sen de ye dedi ben de boşuna uğraşma irademi kıramazsın daha iki gün önce yedim ara vercem dedim

çok geçmiş olsun tekrar canım.
merak etme, aşılar 20. hafta civarı yapılıyor, detaylı tarama da yine o haftadan sonra..

kan almayı hamilelerden çok sevmiyor doktorlar zaten, benim vücudumda garip kabartıalr oldu diye zorla baktılar resmen, sen kendin kontrol altında tutmak için baktırıyormuşsun zaten o da iyi :)

kiloyu da bi sonraki doktor randevunda bi sor, genelde başlangıç kilon beden kitle endeksine göre doktor sen max. şu kadar al gibi bir uyarıda bulunuyor, seni stresli zamanında onunla darlamak istememeiştir büyük ihtimalle..

Seninkinin resmen orada cani sikiliyor haha

Benim gittigim doktor da kiloya cok takintili. Bir onceki gidisimde 1 kilo almistim, cok guzel ideal dedi..dunku gidisimde tartildim, 2 kilo almisim,surati memnuniyetsizlesti, normal dedi ayy cok komik seyler oluyor ya
Benim önceki doktorum 25 hafta kilo almak yok demişti, ben 21. Haftada 4 kiloyu geçtim şu an ona gitmiyorum duysa neler derdi kim bilir ama ben rahatsız değilim açıkçası çünkü hamilelikten sonra neler bekliyor bilmiyoruz zaten vericez kiloları belki daha altına bile düşücez emzirirken, koştururken neden takalım ki

Özellikle sordum stok sorunu mu diye. Stoktan kaynaklı değil diyor. Hasarlı ürünmüş o yüzden göndermemişler güya.
Yani onların ürünü göndermekten haklı sebeple vazgeçmesi için mağazalarının yanması ya da ülkede savaş çıkması, seferberlik ilan edilmesi fln lazım
Bence vaktiniz varsa uğraştırın. Kelime oyunu yapıyorlar bir de.

bu hemşire sanki biraz doktorculuk oynuyor gibi
Bence hiç takma boşver, böyle kesin konuşup moral bozmasına hiç gerek yok.
Yani değerin yüksekse bile doktorunuzla görüşün demesi yeterliydi
Sağlık problemin yoksa abartmadan istediğini de ye bence, insanız yani olacak o kadar

Teşekkürler kendi doktoruma gidemedim uzun zamandır telefonla iletişim kuruyoruz. Tüm teslerini yaptırınca gel istersen dedi ben de bekliyorum. Ayrıntılı ultrasona girdim aslında şimdiye kadar hem de 3 kere falan . Doktorlar o da baksın bu da baksın derken sürekli masadayım ben. Hala bir ayrıntılı ultrasonum var ve fetal ekom var. Onların haftasını bekliyorum. Sonra kendi doktoruma hepsiyle gitcem.

Merhaba, dilerim sureciniz hep guzel ilerlesin bundan sonra ben 19+3 te saglikocaginda ilk doz tetanoz asimi yaptirdim.( ikinci doz da bir ay sonraymis ) Gidince gebelikte bakilan rutin kan ve idrar tahlilini de aliyorlar. Takibinizi yapan doktorun bununla ilgili sizi bilgilendirmesi lazimdi aslinda. Kilo olcumunu de doktorunuzun rutin kontrolde takip etmesi lazim.

Doktorum bir jinekolog, şu an ise bir perinatologa gidiyorum. Ama doğumumu diğer doktorda yapmak istiyorum. Uzun zamandır diğer doktoruma gitmedim telefonla iletişim kuruyoruz çok riskli bir dönemin ortasında da bunu sormak istemiyorum kendisine aslında

Seninkinin resmen orada cani sikiliyor haha
Ya bir giyinip geldi ameliyata girecek sandim bu ne ask ya

25 hafta mii sasirmis galiba o doktor valla ben de dert etmiyorum zaten dogru duzgun yeni yeni yemeye baslayabildim ayy alirsak alalim tabiki alicaz kilo

Hemsire hemsire degil yedi bela husnu bu arada kendi doktorum ocagin sonunda seker yukleme testi yaptirmami soyledi saglikocaginda. Olacaklardan cok korkuyorum

Ben o instahamileler gibi şık ve bakimli olamiycam, bastan kabullendimO yuzden sorun yok
Ay yok rahatım her şeyden önemli ben de öyle olamam
İlk gebelikte arada bir süslenir makyaj yapar fotoğraf çekilirdim ama bunda hiç yapmadım daha.
Zaten kızın peşinde koşarken karnımı doyurup tuvalete gidebilsem benden iyisi yok

Maşallah sağlık ocağı her şeyi takip ediyor ya aslında güzel bir şey hastane kalabalığına girmeden halletmiş olacaksın ama yaptırmak istemiyorsan doktorunun önerisiyle hastanede yaptıracağını ve onlara sadece sonuçları getireceğini söyle kabul ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…