- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.221
Rica ederimoldu oldu eline sağlık, sağol
Bu olayı boyner de çok yapıyor. Ürün, kontrollerinde hasarlı çıktı diyip göndermiyor.Evet genelde öyle oluyor aslında ama son 1 ürün olduğu görülmüyordu ben aldıktan sonra stok bitti ordan anladımPembe daha geç bitti
Ldl var hdl var. Biri iyi kolestroldu ama hangisi unuttumKolesterol ldl mi oluyor bana hic bakmamislar bilebaksalar kesin bende de yuksek cikar, cok kivrandigim zaman nutellaya kasikla daliyorum
ya kiminin vücudu kilo almaya müsait olmuyor..Normal dimi ya biz çok almadık
İlkinde +20 kiloyla doğuma gittim (fazlası bile olabilir)
Bunda kızımdan dolayı daha hareketli geçiyor, çok kilo almam diyordum ama yine alcam gibi hayırlısı bakalım
Aslında ben pek takmıyorum ama yine de bu manken hatunlar bi üzüyor
Cnm boş yere kendini hırpalama.Çok kötüyüm keske gitmeseydim çok pişmanım bugün gittiğime
Sagol cnm bakacagim.ya sutyeni cikarmak da korkutmaya basladi beni yercekimine maruz kalirmiyim diye endiseler artti.cup lari genisletmek lazim artik galibaBu canımEşofman Altı - LC WAIKIKI - 199,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Valla ben kilo aldım, rahat şeyler istiyor artık vücut
Akşam 9 olunca sütyeni de çıkarıyorum pijamaları giyip oturuyorum
Ciddi sabirliiymissin ben tahammul edemiyorum kibar kibar gomuyorum direk oyle olunca karsi taraf sus pus oluyor bana bi rahatlama geliyorBir de 30 senelik hemsireymis. Peh! Resmen ordan sucluluk duygusuyla ciktim. Ne yedim de ben boyle oldum diye. Zaten bende aptallik. Tahlilini al git. Ama doktormus gibi tam yarim saat yorumlama yapti. En sonunda ben doktor bey de degerlendirecek mi dedim. Biz birlikte degerlendirdik ama bi dk deyip gitti, doktorla geldi. Doktor da 30 larin ortasinda buraya nerden dustum diyen mesai dolduran bi tip sanki, o da hic soylemedi bana gebelikte kolestrol yukselir diye. Esim hemen hocam nutella yiyor dediben de arada sirada yiyordum dedim. Adam yenmemeli hayir dedi ayy parodi gibi ya.
UnutmamissinEvet gebelikte kolestrol ve ona bağlı değerlerde yükselme oluyor.
İlk gebeliğimde benim de hep yüksek çıkardı, doktor normal der geçerdi, çok şükür bir sorun da yaşamadım
Bu hemşire çok ısrarcı olan hemşire miydi
Şimdi şöyle kantoron çiçeği eğer içinde olursa kıpkırmızı olur durdukça hatta ne kadar dursa o kadar iyi. Biz hep yaparız kavanoza koyarız içinde çiçeğiyle beraber dururBu Niye kirmizi degil o zmn cnm bu kantaronmus .ne ise yarar diye kullanmadim 2 yildir duruyodu kosede.
Mesefeli satış sözleşmelerinde der ki; satıcı tek taraflı olarak stok sorunu vb. sebeiyle satışı iptal edemez. E Devletten konulya ilgili tüketici hakem heyeti başvurusu oluşturabilirsiniz. 5000 tl'ye kadar olan uyuşmazlıklar için oraya başvuru yapılıyor. Ya da satıcıdan mağduriyetinizi bir şekilde gidermesini isteyin. Ücretinizi iade ediyoruz deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar genelde.Maviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.
Hadi hayirli haberlerle gel insallah cnmSelam kizlar. 3 günde 3 saat uyumadım galiba bu uykuya daldıktan sonra uyanıp sabahlamalar beni bitirdi çok bitkin hissediyorum. Sabah sağlık ocağı çağırdı kan ve idrar tahlili için. Aşı yapalım mı varmış gerçi aşın dedi yok dedim zaten günler zor geçiyor yapmayalım. Bugün 3. Buçuk da da perinatolog randevum var heyecanliyim. Yarın sabah 10:30 da da diş hekimine randevum var hepsi birden aradan çıksın sorunsuz inşallah.
Valla ben de herşeyi yiyorum çikolata da yiyorum kızartma da yiyorum ev yemeği de meyve de ne bilim kendimi kasmadım hiç. Özel beslenmiyorum yani evde ne pişirirsem o. Bazen eşim cips filan alıyo geliyo onu da yiyorum kola da içiyorum çok canım istediğinde bende fazla rahatım herhaldeBen de senin gibiyim açıkçası canım ne çekerse yiyorum.
Sağlık problemimiz olmadığı sürece istediğimi yiyebilirim diye düşünüyorum.
Kızım doğduktan sonra alerjisi yüzünden çok katı diyet yaptım, bir yıl birçok sevdiğim şeyi yemedim.
Ya bu bebekte de öyle olursa diye şimdiden bol bol yiyorum
Aa ben bundan daha yeni aldimYukarı kaydırın
Eşofman Altı - LC WAIKIKI - 199,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Umarım becerebilmişimdir
Boyner’de de yaşadım bu sorunu. Aynen mağazada hiçbir ürün kalmamış zaten. Beklicez artık indirimiBu olayı boyner de çok yapıyor. Ürün, kontrollerinde hasarlı çıktı diyip göndermiyor.
Keşke arayıp sorup pembe olanı gönderselerdi.
Ama yine olur indirim
Benim de chakrada aynı şey başıma gelmişti sonra bana durmadan gönderdiler. Keşke sana da öyle olsaHiçbir şey göndermeyecekler maalesef ellerinde ürün de kalmamış zaten. Bari hediye çeki falan verselerdi o da yok. Tekrar indirim beklicem mecburçok içime sinmişti
Özellikle sordum stok sorunu mu diye. Stoktan kaynaklı değil diyor. Hasarlı ürünmüş o yüzden göndermemişler güya.Mesefeli satış sözleşmelerinde der ki; satıcı tek taraflı olarak stok sorunu vb. sebeiyle satışı iptal edemez. E Devletten konulya ilgili tüketici hakem heyeti başvurusu oluşturabilirsiniz. 5000 tl'ye kadar olan uyuşmazlıklar için oraya başvuru yapılıyor. Ya da satıcıdan mağduriyetinizi bir şekilde gidermesini isteyin. Ücretinizi iade ediyoruz deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar genelde.
ben de böyleyim normalde, sadece işe giderken sütyen kullanıyordum.Ya kızlar ben dışarıya çıkarken bile çoğu zaman sütyen takmıyorum ya mont var diye
Küçük memişli olmanın faydası.
Neden yapamadim biraz da,ufak bir yerdeyiz, esim de taniyor hemsireyi eski yillardan. O yuzden saygi duyuyor. Ben de nazik davranmak durumunda kaliyorumCiddi sabirliiymissin ben tahammul edemiyorum kibar kibar gomuyorum direk oyle olunca karsi taraf sus pus oluyor bana bi rahatlama geliyor
Ayy kesinlikle katılıyorum.benim rahat 4 kilom var şu an, bugün 21 haftalık oldum.
aslında bu kilo normal ama bu topiğe göre fazlayanlış yerdeyiz bence.
normal kilo alan ve az kilo alanlar olarak iki gruba ayrılalım çünkü normal kilo alanlar kendini aşırı kilo almış gibi hissediyor. yazık zaten hepimiz hormonlarımızla dans ediyoruz, aksi takdirde hep beraber depresyona giricez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?