2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet genelde öyle oluyor aslında ama son 1 ürün olduğu görülmüyordu ben aldıktan sonra stok bitti ordan anladım Pembe daha geç bitti
Bu olayı boyner de çok yapıyor. Ürün, kontrollerinde hasarlı çıktı diyip göndermiyor.
Keşke arayıp sorup pembe olanı gönderselerdi.
Ama yine olur indirim

Kolesterol ldl mi oluyor bana hic bakmamislar bile baksalar kesin bende de yuksek cikar, cok kivrandigim zaman nutellaya kasikla daliyorum
Ldl var hdl var. Biri iyi kolestroldu ama hangisi unuttum iyi kolestrolun yuksek cikmasi iyi biseydi. Rutin gebelik tahlilerinde bakiliyor saniri saglikocaginda. Bana da ilk kez bakildi.

ya kiminin vücudu kilo almaya müsait olmuyor..
ben öyle değilim ama, yediğim hemen yansıyor tartıya. o yüzden çok takmamaya çalışıyorum artık.

Çok kötüyüm keske gitmeseydim çok pişmanım bugün gittiğime
Cnm boş yere kendini hırpalama.
Lütfen özel ve iyi bir doktora görün ve rahatla.
Bazı doktorlar gerçekten çok boşşş.
İnan bana hiç birşey çıkmayacak.
Bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu.
Yüzde 99.9u hep sağlıkla doğdu.
Lütfen erteleme bebeğinide strese sokma boş yere.diğer doktorada birdaha gitme.

Sagol cnm bakacagim.ya sutyeni cikarmak da korkutmaya basladi beni yercekimine maruz kalirmiyim diye endiseler artti.cup lari genisletmek lazim artik galiba

Ciddi sabirliiymissin ben tahammul edemiyorum kibar kibar gomuyorum direk oyle olunca karsi taraf sus pus oluyor bana bi rahatlama geliyor

Unutmamissinevet o. Esim de diyor ki bak ne guzel ilgilendi kac dakika konustu,senin doktorun bu kadar konusmadi diyor sanaAma biraz canim sıkıldı simdi. Inan demotive olup da ciktim saglikocagindan. O gune kadar da belki bir paket biskuvi bir tablet cikolata uc bes dilimli nutellali ekmek anca yemisimdir. 5 ayin toplamindan bahsediyorum ha. Resmen sucluluk icinde ciktim. Yazik ya. Nasil bu kadar bariz bir detayi atliyor? Bir ay sonra yine gitmek zorundayim 2. Doz asi icin. Bu sefer kesinlikle doppler de istemiyorum.

Bir de benim gebelere minik bir hediyem var boyle deyip, saglik bakanliginin cikardigi minik bir gebelik kitapcigi uzatti hediyem kendi yazmis da olabilir hemen yanlis dusunmeyeyim

Bu Niye kirmizi degil o zmn cnm bu kantaronmus .ne ise yarar diye kullanmadim 2 yildir duruyodu kosede.
Şimdi şöyle kantoron çiçeği eğer içinde olursa kıpkırmızı olur durdukça hatta ne kadar dursa o kadar iyi. Biz hep yaparız kavanoza koyarız içinde çiçeğiyle beraber durur

Maviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.
Mesefeli satış sözleşmelerinde der ki; satıcı tek taraflı olarak stok sorunu vb. sebeiyle satışı iptal edemez. E Devletten konulya ilgili tüketici hakem heyeti başvurusu oluşturabilirsiniz. 5000 tl'ye kadar olan uyuşmazlıklar için oraya başvuru yapılıyor. Ya da satıcıdan mağduriyetinizi bir şekilde gidermesini isteyin. Ücretinizi iade ediyoruz deyip işin içinden çıkmaya çalışıyorlar genelde.

Hadi hayirli haberlerle gel insallah cnm

Valla ben de herşeyi yiyorum çikolata da yiyorum kızartma da yiyorum ev yemeği de meyve de ne bilim kendimi kasmadım hiç. Özel beslenmiyorum yani evde ne pişirirsem o. Bazen eşim cips filan alıyo geliyo onu da yiyorum kola da içiyorum çok canım istediğinde bende fazla rahatım herhalde ama yemek yemek

Aa ben bundan daha yeni aldim hatta aldigim ilk hamilelik seysi aslinda cok guzel ve rahat,ama alacaklara onerim ben sıkar falan diye xl almisim bende cuval gibi oldu karin kismindaki kumas olmasa alti uzerimden dusuyor ama iadeyle ugrasmadim. Idare edicem bi sekilde

Bu olayı boyner de çok yapıyor. Ürün, kontrollerinde hasarlı çıktı diyip göndermiyor.
Keşke arayıp sorup pembe olanı gönderselerdi.
Ama yine olur indirim
Boyner’de de yaşadım bu sorunu. Aynen mağazada hiçbir ürün kalmamış zaten. Beklicez artık indirimi

Hiçbir şey göndermeyecekler maalesef ellerinde ürün de kalmamış zaten. Bari hediye çeki falan verselerdi o da yok. Tekrar indirim beklicem mecbur çok içime sinmişti
Benim de chakrada aynı şey başıma gelmişti sonra bana durmadan gönderdiler. Keşke sana da öyle olsa aslında tekrar stoklara mutlaka girecektir o zaman gönderin ben beklerim diye anlaşabilirdin.

Özellikle sordum stok sorunu mu diye. Stoktan kaynaklı değil diyor. Hasarlı ürünmüş o yüzden göndermemişler güya.

Ya kızlar ben dışarıya çıkarken bile çoğu zaman sütyen takmıyorum ya mont var diye
Küçük memişli olmanın faydası.
ben de böyleyim normalde, sadece işe giderken sütyen kullanıyordum.
şuanda da baya doldu memeler diye yarım atlet tarzı bişeyler aldım, onları giyiyorum ama akşamüstü çıkarıp atıyorum genelde eşimin zaten tahammülü yok sütyen ve türevlerine

Ciddi sabirliiymissin ben tahammul edemiyorum kibar kibar gomuyorum direk oyle olunca karsi taraf sus pus oluyor bana bi rahatlama geliyor
Neden yapamadim biraz da,ufak bir yerdeyiz, esim de taniyor hemsireyi eski yillardan. O yuzden saygi duyuyor. Ben de nazik davranmak durumunda kaliyorum ama genelde de cok nazik bir kelebek gibiyimdir

Ayy kesinlikle katılıyorum. bazen kendimi diyet yapanlar topiğinde gibi hissediyorum. hiç aklımda olmayan şeyi takmaya başladım gerçekten iyi değil bu kadarı da. Zaten aşırı kilolarla hamileliğe başlayanlar yok sanırım. Neden bu kadar dert ediyoruz arkadaşlar. 3 5 alınır yani.. herkesin bünyesi farklı ve normal şeyler 5 kilo aldık diye oturup ağlayalım mı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…