- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.201
Bence de çok saçma. Kalite kontrolüne uygun görülmemiş hasarlı ürünmüş o yüzden göndermemişlerjoker zaten saçma sapan bi site.. ben orda gezerken bile sinir krizi geçiriyorum.
Sevindim yalnız olmadığımamerak etme ben de aldım hatırı sayılır bi kilo, evde olmanın vermiş olduğu dayanılmaz hafiflik
Peki yerine tekrar gönderim yapacaklar mıJokerden almıştım canım. Şimdi ulaştım ürün gönderilirken kalite kontrolüne uygun görülmemiş. Yani kusurlu ürün olduğu için göndermemişler
Bazı doktorlar şeker değerini fırlatmamak için dikkat etmek gerektiğini söylüyor. Zaten tamamen bırakmak mümkün değil ama bazı karbonhidratlı ve şekerli ürünleri yerken abartmamaya çalış diyor benim doktorum. Zaten benim de çok aram yok tatlı ile o yüzden pek sorun yaşamıyorumYa bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?
modeli nasıldı, link verebilir misinKızlar ilgilenen olur mu bilmiyorum, ben lcw den hamile eşofmanı almıştım geldi, çok beğendim.
Normalde evde hep tayt giyiyorum ama zamanla onlar da sıkmaya başlayacak.
Hamilelikte de çok dar giyinmemek gerekiyor ya bu eşofman doğuma kadar kankam olur artık
Almayı düşünen varsa tavsiye ederim
Fiyatı 60 tl idi ben aldığımda
Hiçbir şey göndermeyecekler maalesef ellerinde ürün de kalmamış zaten. Bari hediye çeki falan verselerdi o da yok. Tekrar indirim beklicem mecburPeki yerine tekrar gönderim yapacaklar mı
İnşallah istediğin gibi bulabilirsin canım
Ben daha önce ebebekte stok sorunu yaşamıştım da o yüzden nerden aldın diye sordum.
Link varmi cnm ya da gorsel biseryin icine giremiyorumKızlar ilgilenen olur mu bilmiyorum, ben lcw den hamile eşofmanı almıştım geldi, çok beğendim.
Normalde evde hep tayt giyiyorum ama zamanla onlar da sıkmaya başlayacak.
Hamilelikte de çok dar giyinmemek gerekiyor ya bu eşofman doğuma kadar kankam olur artık
Almayı düşünen varsa tavsiye ederim
Fiyatı 60 tl idi ben aldığımda
benim rahat 4 kilom var şu an, bugün 21 haftalık oldum.Sevindim yalnız olmadığıma
Bakıyorum herkes kilo aldım diyor 2-3 kilonun lafını yapıyorlar ayıp ama
Evdeyim, yeme düzenimde de pek farklılık yok ama kaçarı yok yani ne yapsam geliyor bu kilolar
Yukarı kaydırınmodeli nasıldı, link verebilir misin
Cikolata biskuvi vs kesinlikle yemiycekmisimYa bu olayı ben anlamıyorum, ben gayet çikolata da yiyorum, hatta haftada 2-3 yiyorum, suçluluk da duymuyorum, acaba ben fazla mı rahatım?
Mide bulantilarim olmasaydi bugun bu sonuc olmazdiÇok iyi maşallah
Stokta son kalan ürünü pek almamamak lazım. Genelde stok hatası oluyor. Ben uzun süre mağaza müdürlüğü yaptım. Oradan biliyorum.Maviliydi benim sipariş ettiğim. Müşteri hizmetlerini de arıyorum ulaşamıyorum stok kalmadıysa hiç koymamaları lazım çok saçma bu sistem.
Hiçbir şey göndermeyecekler maalesef ellerinde ürün de kalmamış zaten. Bari hediye çeki falan verselerdi o da yok. Tekrar indirim beklicem mecburçok içime sinmişti
Kısmet değilmiş canım üzülmeHiçbir şey göndermeyecekler maalesef ellerinde ürün de kalmamış zaten. Bari hediye çeki falan verselerdi o da yok. Tekrar indirim beklicem mecburçok içime sinmişti
Link varmi cnm ya da gorsel biseryin icine giremiyorum
oldu oldu eline sağlık, sağolYukarı kaydırın
Eşofman Altı - LC WAIKIKI - 199,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Beli Lastikli Hamile Eşofman Altı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WG565Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Umarım becerebilmişimdir
Evet genelde öyle oluyor aslında ama son 1 ürün olduğu görülmüyordu ben aldıktan sonra stok bitti ordan anladımStokta son kalan ürünü pek almamamak lazım. Genelde stok hatası oluyor. Ben uzun süre mağaza müdürlüğü yaptım. Oradan biliyorum.
Aynen öyle canım kısmet değilmiş zaten daha zaman varKısmet değilmiş canım üzülme
İnşallah daha çok içine sinen bir şeyler bulursun. Hem daha zaman var, belki tekrar indirime girer
Normal dimi ya biz çok almadıkbenim rahat 4 kilom var şu an, bugün 21 haftalık oldum.
aslında bu kilo normal ama bu topiğe göre fazlayanlış yerdeyiz bence.
normal kilo alan ve az kilo alanlar olarak iki gruba ayrılalım çünkü normal kilo alanlar kendini aşırı kilo almış gibi hissediyor. yazık zaten hepimiz hormonlarımızla dans ediyoruz, aksi takdirde hep beraber depresyona giricez.
Bir de 30 senelik hemsireymis. Peh! Resmen ordan sucluluk duygusuyla ciktim. Ne yedim de ben boyle oldum diye. Zaten bende aptallik. Tahlilini al git. Ama doktormus gibi tam yarim saat yorumlama yapti. En sonunda ben doktor bey de degerlendirecek mi dedim. Biz birlikte degerlendirdik ama bi dk deyip gitti, doktorla geldi. Doktor da 30 larin ortasinda buraya nerden dustum diyen mesai dolduran bi tip sanki, o da hic soylemedi bana gebelikte kolestrol yukselir diye. Esim hemen hocam nutella yiyor dediGebelikte kolesterol ldl hdl trigliseritin yuksek olmasi normal.
Benim de yukselmis. Doktorum normal dedi. Aslinda saglik ocagindnaki hemsirenin de bilmesi lazim.
Biliyormuscasina boyle yaklasmasi ilginc geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?