2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben sütyensiz halimi hiç sevmiyorum
Pijamaları giyince bile hemen hırka giyiyorum önümü kapatmak için
Doğumdan sonra iyice büyüyecekler, o zaman göbek de olmayacak, tamamen memeden ibaret olcaz

Kızlar bu arada gidip görmedim ama bu çilek mocha serisinin büyüyen karyolasını alarak bi oda yapacağım sanırım, böyle meşe rengi başka önerileriniz varsa açığım!!!

Bende yaptırmıştı 1. Gebeliğim de ne olur ne olmaz diye canım. Ama yani şker riski yoksa ailede ve arkadaşın da dediği gibi bebekte annede aşırı kilo alımı yoksa açlık şekerine bakılarakta bu tespit edilebiliyor artık. Ha çokta abartılacak birşey değil dediği gibi yaptırmak istiyorsan yaptır için rahat etsin.

Ben bugün tetanoz umu oldum 4 doz olmuş oldum toplamda birdahaki son doz 1 yıl sonra dedi ebe. Ohh sadece 1 kez vurulmuş olacağım gebelikte biraz kas ağrısı gibi bişey var kolumda ama iyi. Kanda verdim. Doktora şafak 18

Amin canım onlar sağlıklı olsunlar da kilo verilir elbet.
Hayırlısıyla şu pandemi de biterse bol bol yürüyüş yaparız bebişleri alıp
Ayy Bi özledim kiii kırlarda yuvarlanacağım, gidip sahile ayaklarımı denize sokacağım bebeleride az babası idare etsin

Ben sütyensiz halimi hiç sevmiyorum
Pijamaları giyince bile hemen hırka giyiyorum önümü kapatmak için
Doğumdan sonra iyice büyüyecekler, o zaman göbek de olmayacak, tamamen memeden ibaret olcaz

Terliyor bir de bu ara altlari azicik hareket edince cok komik eskiden boyle degildi suan spor sutyeni giyiyorum en fazla bende hic sevmiyorum damarlandi bir de goruntu cok kotu

Geldiiiim. Çok şükür hiçbir fizyolojik sıkıntısı yok miniğimin. 30-40 dk sürdü, doktor tek tek göstererek ölçümlerini yaptı, neden oralara baktığını anlattı. 374 gr 25 cm olmuş minik danam. maşallah ölçüleri iyi, iyi beslemişsin dedi Yüzünü göstermedi ama cadı Doktor yüzünü görmeden göndermeyelim sizi dedi. 15dk yürü, tatlı bir şeyler ye tekrar görüşelim dedi. Gittim yürüdüm, çikolata yedim vişne suyu içtim. Bana mısın demedi iyice top gibi büzülmüş, inadına yapıyor sanki. Doktor baya dürtükledi. Neyse sonra az da olsa bi görüntü yakaladık. Damağına, dudaklarına, burnuna gözlerine baktı. Her şey normal. Ama tam göremedim yine. Artık kendi doktorumda görürüm inşallah

Galiba ben yarin detayliya gidemicem kizlar hastaneden aradilar doktor 20. Haftadan sonra detayli yapiyor ona bir sorar misiniz dediler bende simdi mesaj attim bakalim ne dicek

Kaç kilo aldığımız kadar ne yiyerek kilo aldığımızda çok önemli. Ben şimdiye kadar çok kilo alıp vermiş bir insan olarak buna kesin ikna oldun. Liseden beri amotör sporla uğraşıyorum. Vüducum durduğum anda yediğim herşeyi depolamaya meyilli. Çikolata tatlı çok nadir yerim. Özel günlerde doğum günlerinde anca. Kilo alırım ama sporla kolayca veririm.Pandemi dönemide 1 ayda 25 tane browni yedikten sonra aldığım 4 kiloyu vermekte aşırı zorlanınca bunu tescillemiş oldum. 1200 kalori diyet 45 dakikalik hiit antremanları yaptıysam da bana mısın demedi o kilolar bir süre. 3 ay uğraştım 4 kilo için. Ve kalori hesabına gittim aldığım kilo tam olarak yediğim o brownilerdi .
Bugünlerde eve tıkılmamız bizim en büyük dezavantajimiz oldu. Ama dikkat ederek durdurdum ben de kilo alma olayını. 0 hamurişi 0 tatlı ve mümkün olduğunca ebru şallı hamilelikte pilates. Daha önce bel ağrılarıma çok iyi gelmişti ve 10 kilo vermiştim onunla. Detayları çok iyi anlatıyor ve ağrım olduğunda yapıyorum ve ertesi gün artık ağrı yok.

Bu arada benim planlı sezeryan tam bayrama denk geliyor sanki yaa 38 tam 8 mayıs 13 ü bayram galiba 38 +4de falan alıyorlarmış bazen 12 si oluyor sorun olmaz inşallah benim için doktorlar ebeler hemşireler vs. Gerçi pandemi var ama, yinede bayramda bebek görmeye evimedoluşsunlar istemem şu hastalıkta hadi hayırlısı bakalım

Tamam şimdi anladım olayı
O zaman sana kalmış artık canım, yaptırmak istiyorsan yaptır, istemiyorsan da doktorunla görüş, belki sadece açlık tokluk bakmayı kabul eder.
Aslinda deliha86 arkadasimin dediginden sonra aklima takildi. Bana hic alternatif sunulmadi mesela, direk bu testi yaptir seklinde oldu konusma. Ben doktora bisey sorarken de cekiniyorum bu kadinin mizaci ters biraz. Bi dusuneyim bunun uzerinde ya

Ya benimde içime doğuyor yüzünü göstermeyecek sıpam...
Çok sevindim her şeyin iyi olmasına maşallah tostos olmuş

Gözün aydın canım çok sevindim sorun olmamasına bizim aramızda bir gün varmış bebeğin kilosu boyu da aynı çıkmış iyi beslemişiz tosunları bundan sonra çok daha hızlı büyüyecekler artık. Tekrar ne zaman gideceksin kontrole ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…