- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.301
Ben sütyensiz halimi hiç sevmiyorumBende de ayni sorun var evde cogu zaman takmiyorum ben yakalin bir seyler giyiyorum ya uclari belli olmuyor oyle geziyorum. Hatta bende gecen gun montun onunu kapatip oyle simit almaya gittim bazi gogusler birbirinden ayrik bir de bence cok sanslilar dekolte belli olmuyor. Ben dugunde gelinligin onunu kapattirmamak icin gogus ayirici aparat ariyordum haha bantlar varmis galiba ama kopar mopar diye kullanmadim
Dimi yaTabii, 2-3 kilolardan bahsedince kızlar, biz pusup kaldık
Bende yaptırmıştı 1. Gebeliğim de ne olur ne olmaz diye canım. Ama yani şker riski yoksa ailede ve arkadaşın da dediği gibi bebekte annede aşırı kilo alımı yoksa açlık şekerine bakılarakta bu tespit edilebiliyor artık. Ha çokta abartılacak birşey değil dediği gibi yaptırmak istiyorsan yaptır için rahat etsin.Bana hic bunlardan bahsetmedidirek kagida yazdi su tarihler arasi bu testleri saglikocaginda yaptir diye. Saglikocagindaki aile hekimine de tetanoz asisi yaptirmaya gittigimde sormustum seker yuklemesiyle ilgili, bunun cok abartildigini(yaptirmak istemeyenler icin diyormus) 50 gr glikoz icilecegini, bir kutu kolada da o kadar seker oldugunu ve bunun bebege zarari olmayacagini soyledi ama hic icime sinmemisti acikcasi
İnşallahSen üzme kendini, ben de 6 kilo aldım, 14le bitiririz ama inşallah♀
Her ay bakıyorlar kuzu, kan miktarı demir illaki önemli oluyor.Hemoglabine her ay baktirmaya Gerek var mi yani ona gore mi veriyorlar demiri.
Amin canım onlar sağlıklı olsunlar da kilo verilir elbet.Maşallah hızlıda veriyorsun canım ne güzel, bebişlerimiz alsın diyelim Oz amn amin
Hayır ya, bence 15i geçmeyeceksin sen de, yarıladık öyle düşün, sonraki zamanlarda sanki şiş hissedip az yiyebilecekmişiz gibi geliyor bana, inşallah öyle oluruzİnşallah
Ben bu kez az kilo alırım diye umutlanmıştım ama yine yürüyen fıçı olcam gibi
Ayy Bi özledim kiiiAmin canım onlar sağlıklı olsunlar da kilo verilir elbet.
Hayırlısıyla şu pandemi de biterse bol bol yürüyüş yaparız bebişleri alıp
Ben sütyensiz halimi hiç sevmiyorum
Pijamaları giyince bile hemen hırka giyiyorum önümü kapatmak için
Doğumdan sonra iyice büyüyecekler, o zaman göbek de olmayacak, tamamen memeden ibaret olcaz
Puaaaaa ayy koptummmmArada düşer, havalanır vücudun, sonra kaldırır devam edersin en kötü
Aslinda deliha86 arkadasimin dediginden sonra aklima takildi. Bana hic alternatif sunulmadi mesela, direk bu testi yaptir seklinde oldu konusma. Ben doktora bisey sorarken de cekiniyorum bu kadinin mizaci ters biraz. Bi dusuneyim bunun uzerinde yaTamam şimdi anladım olayı
O zaman sana kalmış artık canım, yaptırmak istiyorsan yaptır, istemiyorsan da doktorunla görüş, belki sadece açlık tokluk bakmayı kabul eder.
Ya benimde içime doğuyor yüzünü göstermeyecek sıpam...Geldiiiim. Çok şükür hiçbir fizyolojik sıkıntısı yok miniğimin.30-40 dk sürdü, doktor tek tek göstererek ölçümlerini yaptı, neden oralara baktığını anlattı. 374 gr 25 cm olmuş minik danam. maşallah ölçüleri iyi, iyi beslemişsin dedi Yüzünü göstermedi ama cadı Doktor yüzünü görmeden göndermeyelim sizi dedi. 15dk yürü, tatlı bir şeyler ye tekrar görüşelim dedi. Gittim yürüdüm, çikolata yedim vişne suyu içtim. Bana mısın demedi iyice top gibi büzülmüş, inadına yapıyor sanki. Doktor baya dürtükledi. Neyse sonra az da olsa bi görüntü yakaladık. Damağına, dudaklarına, burnuna gözlerine baktı. Her şey normal. Ama tam göremedim yine. Artık kendi doktorumda görürüm inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim sorun olmamasınaGeldiiiim. Çok şükür hiçbir fizyolojik sıkıntısı yok miniğimin.30-40 dk sürdü, doktor tek tek göstererek ölçümlerini yaptı, neden oralara baktığını anlattı. 374 gr 25 cm olmuş minik danam. maşallah ölçüleri iyi, iyi beslemişsin dedi Yüzünü göstermedi ama cadı Doktor yüzünü görmeden göndermeyelim sizi dedi. 15dk yürü, tatlı bir şeyler ye tekrar görüşelim dedi. Gittim yürüdüm, çikolata yedim vişne suyu içtim. Bana mısın demedi iyice top gibi büzülmüş, inadına yapıyor sanki. Doktor baya dürtükledi. Neyse sonra az da olsa bi görüntü yakaladık. Damağına, dudaklarına, burnuna gözlerine baktı. Her şey normal. Ama tam göremedim yine. Artık kendi doktorumda görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?