- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.441
Maşallah kuzuyaSelaaaam :)) bugün kızımın yüzde yüz kızım olduğu kesinleşti. Ayyyyni abisi Allah'ım nasıl cilveli :)) haftasından önde çıktı gelişimi çok güzel bununla beraber sizde çok iyi gidiyorsunuz dedi 2 kilo almışım buna kasıtlı mı dikkat ediyorum diye sordu canımın her istediğini yiyorum deyince memnun oldu evet dikkat edicek bir durumunuz yok rahat olun dedi :)) doğumu konuştuk bu klinikte ki hocayla yapmaya karar verdik. Gece gündüz istediğin her zaman arayabilirsin dedi. Anlaşmalı hastanede doğum oluyormus fiyatı da bize paket halinde çok iyi geldi. Yine 40 dakikadan fazla baktı detaylı ultrason yaptık aslında ama yine de diğer ay bir daha gel tüm organlara bakalım dedi. Bizde haberler böyle şükürler olsun
Gözün Aydın canımSelaaaam :)) bugün kızımın yüzde yüz kızım olduğu kesinleşti. Ayyyyni abisi Allah'ım nasıl cilveli :)) haftasından önde çıktı gelişimi çok güzel bununla beraber sizde çok iyi gidiyorsunuz dedi 2 kilo almışım buna kasıtlı mı dikkat ediyorum diye sordu canımın her istediğini yiyorum deyince memnun oldu evet dikkat edicek bir durumunuz yok rahat olun dedi :)) doğumu konuştuk bu klinikte ki hocayla yapmaya karar verdik. Gece gündüz istediğin her zaman arayabilirsin dedi. Anlaşmalı hastanede doğum oluyormus fiyatı da bize paket halinde çok iyi geldi. Yine 40 dakikadan fazla baktı detaylı ultrason yaptık aslında ama yine de diğer ay bir daha gel tüm organlara bakalım dedi. Bizde haberler böyle şükürler olsun
Çok teşekkürlerMoralini sakin bozma Birtanem
Güzel düşün canını sıkıp bebiside üzme..
Insaalah bir sıkıntı olmaz rabbim hakkımızda en hayırlı olani bilir sağlıcakla kavuşursun bebeginize..
Evet ama hani çocuk varya demek ki yakiyoruz ilkinde 16 kilo almıştım cunku boşluktanmis demek kiMaşallah kuzuyatabi sana da yahu sen geçen gecenin bir vakti yarım ekmek yiyorum dememiş miydin o sendin dimi sanırım ne kadar kasmazsak o kadar iyi oluyor bu kilo konusu
Kesinlikle sana katılıyorum 2 senedir o kupluatletten kullanıyorum çok rahat emzirirken de günlük kullanımdada çok rahatArkadaşlar iç çamaşırı konuşulmuş, bende bir kaç yıldır şu lc waikikinin şu atletlerinden kullanıyorum, o kadar rahat ki, sütyen takmak tam bir işkence bu hepsinin görevini yapıyor, bir deneyim derimbir sürü arkadaşıma önerdim onlarda çok rahat etti
Haklisin.. keske daha munis bir doktor secmis olsaydim. Bu kadina bisey deyince onun bilgisini sorguladigimi dusunuyo uslubu sertlesiyo. En nefret ettigim en gerildigim sey.. bakalim bi caresine bakicam su seker yuklemesi olayinin.Abartılıyorsa aç karnına kendisi içsin o glikozu ozaman..zararlı olduguna dair yayınlar var.benim doktorlarımda şeker yüklemesi yapcaz dediler ben alternatifim varmı diye sorunca üsteleyünce söylediler.
Güzel haberlerle dön inşallahÇok teşekkürlerSuan sancı cekıyorum adet gibi sanırım fazla sıktım kendımı inşallah boşa moralımızı bozmuştur yarın randevu ıcın arayacağım detaylıya gitmek için bırde sabah genetik tıp a gideceğim
Amin canım çok sağol inşallahGüzel haberlerle dön inşallah
Canım sende mi ismini değiştirdin benim gibi tanıyamadımKızlar bnm de yarın kontrolüm var yeni doktorumla inş enerjimiz tutar oğlusumu göreceğim diye heyecanlı ama kızlarınla gidiyoruz hastaneye o yüzdende korkuyorum malum pandemi dönemi bu arada ben Uras Eymen ismine taktim eşimi ikna etmeye çalışıyorum
Ivett :)Canım sende mi ismini değiştirdin benim gibi tanıyamadım
Altrnatif derken , ben ilk gebeliğimde evde parmaktan ölçen şeker aleti ile,1 hafta boyunca açlık tokluk şekerimi ölçtüm.doktora rapor verdim.oda gayet normal değerler oldugunu şeker yüklemesine gerek olmadığını söyledi.busefer şeker ölçüm cihazı yerine sabah hastanede açken kan vericem birde kahvaltıdan sonra.ona göre değerlendirme yapılacak.kan vermek daha zor gelen şeker yüklemesini tercih edebilir.ben kardeşimde kötü bir duruma şahit oldugum için şeker yüklemesinden aşırı korkuyordum doktorlarımda bu şekildede olabileceğini söylediler.bir sorunda çıkmadı.(çikolata olayıda baya komik geldi :)Alternatifi neymiş canım? Benim ilk gittiğim doktor çikolata ile yapıyorum demişti.
Aslında doktorun bakıyorsa tekrar riske girmene gerek yok kuzu ben gitmiyorum şuan doktora, bir de aşı için önemli tabi. Bi git istersen sor canım. Onların senin peşine düşmesi lazım aslındaBana hiç bakilmadi kuzum ya napsam sağlık ocağına ki gitsem sadece ilk hamilelik döneminde baktılar o kadr
Yaptırma diyeceğim de vebale de girmek istemiyorum canım, kendin karar ver. Doktoruna güveniyorsan birlikte karar verin çünkü bazen oluyor hiç birşey olmasa da çıkabilir. Bebişe zarar. Ben bişey demedimAnnemde babamda seker yok. Bende de yok. Asiri kilo alimi yok. Bebegin kilosu dun gittigimde 342 gr.missuyu normal dedi doktor. Yaptirmasam daha memnun olurum aslinda
Bugün annemlerde kaldım haliyle sohbet muhabbet derken eski mesajları hiç okuyamamistim şimdi biraz bakiyim dedim de seninde gözün aydın kuzum sende gitmişsin :))Ya evet ben de kesin göstermeyecek diye gittim. Nitekim göstermedi de.bizim stresimizden etkileniyorlarmış, ondan büzüldü herhalde kuzum.
Ben de hep aşağıda hissediyorum zaten daha rahmimiz da aşağıda. Bu erken doğum riskini göstermiyor. Bebekler o kadar sık yer değiştiriyor ki bu haftalarda çünkü daha aslında yerleri vücutlarına göre geniş. Doktor kafası sağda dedi kafasına bakmak için probu sağa koydu hemen o arada kafasını sol tarafa geçirmiş. Nasıl bu kadar hızlı hareket ediyor anlamadım hiç. Yani şu dönemde bebeğin nerede olduğunun bir önemi yok çünkü anlıkkizlar bugun ayrintili usg gttim bebegin kafasi asagida bacaklar yukarda suan bebek yukardami oluyor bnm cokmu asagida bn hp asagida hissediyorum acaba erken dogm riskimi var henuz kendi doktoruma gidemedm sizde durumlar ne bnm 2.bebegm ve sezeryen olmstum sezeryen diikslerimn orada kafasida bnde dikislerm artik agriyo yapiyor saniyorum megerse kafasi oradayms kipirdaynca agri hissediyorm demekki anormalmi durumum
Sizdeki su sabirdan bende istiyorumYaşlılar hep yanı kafada. Eskiden kadınlar hep bi anda 20-30 kilo aldıkları için hamilelikteAyyy bende de var o. Akşam artık saat 10u geçtiyse açlıktan kıvransamda yemiyorum, beni havuç da kesmiyor bi noktadan sonra ben de akşam 8-9 gibi ayva yiyorum o da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?