2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bende dun gordum bu haberi getir de bpa siz damacana cam sisede damacana su satiliyordu biz eskiden onu kullaniyorduk. Bu eve tasininca aritma makinesi hediye aldi babam bize, onlarda kullaniyor simdilik sadece filtre degisikligi yaptiriyoruz bu da ne kadar saglikli bilmiyorum ama memnunuz

Biz yaklaşık 2 yıldır arıtma kullanıyoruz canım. Damacanalardan ben de tiksiniyorum. Çok şükür kurtulduk onlardan.

En güzeli hafta hafta söylemek aslında ama herkes anlamıyor onu da mesela 20 haftalığım diyorum. Yani kaç ay oluyor diye soruyorlar

Bende hafta hafta soyluyorum onlar kendi aya ceviriyor 5 ay diyince bes ay doluyomu bitiyor mu yok gun mu aldin vs vs bir seyler diyorlar bende nisan sonundan itibaren bekliyoruz en gec 17 mayis diyorum susuyorlar

Suyu çeşmeden alabilmek gibi bi imkanımız yok maalesef.. 1.5 litrelik pet şişelerden alıyoruz eve, muhakkak zararı vardır.. makyaj yapmıyorum, hamileliği öğrendiğimden beri sanırım max 3 kez yaptım.. ama günlük kullandığım nemlendiricileri falan değiştirmedim, eskisi gibi devam ediyorum.

Bende hafta hafta soyluyorum onlar kendi aya ceviriyor 5 ay diyince bes ay doluyomu bitiyor mu yok gun mu aldin vs vs bir seyler diyorlar bende nisan sonundan itibaren bekliyoruz en gec 17 mayis diyorum susuyorlar
Aynen en güzeli hafta hafta söylemek ben de öyle en geç 15 Mayısta bekliyoruz diyorum

Ohoo benim yumurtlama tarihim bile belli değil adetlerim düzensiz olduğu için. Allah bilir kaç günlük demek benim gibi olsan delirirmişsin Ben genelde 21. Haftanın içindeyiz ya da 20+4 falan diyorum. Konuya aşırı yabancı insanlara sadece 5 aylık diyebiliyorum error vermesinler diye. Ben şeye çok gülüyordum çocuğum 24 aylık. De işte 2 yaşında de şuna gözünü seveyim diyesim geliyordu bakalım biz nasıl olcaz ama bence sen 23 ay 18 günlük falan dersin

Fondöten hayatımda bir tek nişanımda ve düğünümde kullandım sanırım. Hamilelikte de birkaç kez eyeliner. Zaten maske taktığımız için rujlara elveda demiştik

Hahah o takıntı bende de var bende yalan söylüyor muşum gibi hissediyorum

Cnm ben makyaji seviyorum ama hamileligimde yapmiyorum.kadinlar omru hayatinda 3 kg ruj yiyorlarmishamilelikte fondoten ve ruj ozellikle kullanilmamali bence.

Icindeki paramatreleri yokmeyen bir aritma sistemi ise en guzeli bencede

Gayet mantıklı zaten 28 tane doğal içerikli jelibonla yapanlar da varmış ama yurtdışında

Fondöten hayatımda bir tek nişanımda ve düğünümde kullandım sanırım. Hamilelikte de birkaç kez eyeliner. Zaten maske taktığımız için rujlara elveda demiştik

Cnm ben makyaji seviyorum ama hamileligimde yapmiyorum.kadinlar omru hayatinda 3 kg ruj yiyorlarmishamilelikte fondoten ve ruj ozellikle kullanilmamali bence.
Haklisnz kızlar bende bı eyleynr cekiym bari ruj bencede çok sakıncalı en azından hamilelik döneminde surmemeye dikkat ediyorum ama fondöten sürüyordum ya yüzüm pütür pütür olmuş sanki

bayadir asagida bakalm haftaya gidince aynimi ins kisa zamanda doner dikislermde agri yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…