2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Devlet bu kaynak sularının kalite raporunu her yıl açıklıyor.
Taşdelen ve Buzdağı genelde kapışıyor birinciliği, o sene hangisi yüksek çıkarsa onun cam damacanasına geçiyorum ben de..

Denetimi yapılmayan sulardan korkuyorum ben, yoksa şu arıtma işini aslında merak ediyorum...

Bulundugum bolgede cam damacana yok internetten mi alsam cam damacanayi

Arkadaşlar şu ürün bazı migroslarda 9,90 liraya düşmüş. Sanal marketten bir bakın derim. Bedavadan biraz pahalı
Bu indirim olayını instagramdan falan mı gördün canım? Geçen de bazı rossman mağazalarında Philipsin biberonunun 9,90a düştüğünü söyleyen bi görsel paylaştılar benimle de, yok yani hiçbir şubesinde öyle bir indirim yok kimse bulamamış. Sallıyorlar mı acaba? alan olmuş mu?

Günaydın :) sabah yazdığım mesaj yarım yamalak olmuş ya öyle diyecektim ki ben normalde şekere çikolataya çok abanirim hiç dikkat ettiğim söylenemez ama aç karna yüz bir milyon kusacagimi bildiğim için yükleme işine cesaret edemiyorum teşekkürler saygılar

Sizdiniz heralde isim konusunu çözebildiniz mi
ayy evet canım bendim aslında tam anlamıyla çözüldü mü emin değilim ama pazar günü eşimle biraz konuştuk o zman 9 ay sen taşıyosun hergün kan sulandırıcı iğnemi kendi vuruyor he yerim morardı canım acıyor bazen ağlıyorum bile bunların hepsini sen çekiyosun ne istiyosan onu koyalım aşkım dedi ve ben şokk umarım son anda bi sıkıntımız çıkmaz daha doğrusu kv aklına falan girmezse inşallah

ben işe gittiğim için günlük sadece fondöten kullanıyorum

Ya millet 3-4 tane almış. Hediye ederim fln diye almışlar Aynı sayfadan gördük muhtemelen. Bana hayatta denk gelmez zaten

Aa iyi bari canım çok sevindim sonunda anlamış. Duruşunu bozma boşver böyle devam et

Çok geçmiş olsun canım inşallah doğuma kadr rahat edersin

Kızlar herkese selammm herkesler iyidir umarım biz dün perişan olduk resmen şu çocuk odasını kiler yapmıştık hatta iğrenc bi hal almıştı çok dağınıktı oraları düzenledik güzelce dolap aldık yerleştirdik vs pert olmuşum dün bugün de uyandım çamaşır bulaşık işte bu saat oldu var mı detaylısı olan kimlerdi ne zaman saat kaçta gidiyorsunuz güzel güzel haberlerle gelin 🏖

merhaba kızlar. ben size bişey danışmak istiyorum. ben önümüzdeki perşembe tam 20+0 olcam. detaylı ultrason için o gune bir prof. perinatologdan randevu aldım. burda bazı arkadaşlar 22. haftanın daha uygun olacağını yazmış benim de kafam karisti. prof için 600tl odeceyegim. bu kadar para vermişken de düzgün görmek istiyorum. sizce randevuyu ertelemeli miyim? bebek biraz önden gidiyordu en son randevuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…