2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

doktorunuza danışmanız daha uygun olur, herkesin doktoru farklı bi haftada bakılmasını istiyor - sizinki hangi gün/hafta dediyse bence onu uygulayın - dediğiniz gibi boşa para vermemiş olursunuz..

Merhaba, ben ayrıntılı randevuma dün gittim ve 20+3 tüm. Bir sıkıntı yaşamadık. Bütün organlarını ölçebildi doktor. Fetal Eko da yapıldı. Randevu aldığınız yere sorun isterseniz, genelde kaçıncı haftayı öneriyorlarmış. Doktorunuz ne dedi?

Kız dün gittin mi kaçırmışım Nası geçti kime benziyor belli mi herşeyler yolunda mı ve daha bi sürü soru

Aa iyi bari canım çok sevindim sonunda anlamış. Duruşunu bozma boşver böyle devam et
sonuna kadar çabalıycam ama geçenlerde sinirlendim eğer erkek olsaydı babasının adına söz vermiştim zaten gerçi eltimin oğlu oldu koymadılar bizimde şükür kız olunca baba ismi kaldı kenarda bende bak rabbim belki ikinci çocuğu erkek nasip ederse babanın koyacağım ama buna da anneninkini koymak istemiyorum olmadı 3 4 tane yapıyım kardeşinin bide karısının ismini koyuyum tamam sülalenizi ben mi koyacağım ağrı çeken sıkıntı çeken benken falan demiştim günler sonrasında böyle bişe söyledi ben bile inanamadım

valla sorma, ben zaten erkenden gidiyorum çünkü COVID korkumdan asansöre binmiyorum.
Ondan o merdivenleri çıkabilmem nefes nefese bi zaman alıyor
Ben arabayı dışarıda bırakıyorum direkt bizim kapıdan giriyorum erken gittiysem dışarıda bekliyorum öyle lay lay lom

Ben de baktırayım ya, şüpheye düştüm bak, düşer canım, erken tespit edilmesi iyi olmuş, üzme kendini hiç

Kız dün gittin mi kaçırmışım Nası geçti kime benziyor belli mi herşeyler yolunda mı ve daha bi sürü soru
Gittim canım gittim, çok şükür her şey yolunda. ama yüzünü göstermedi sıpa, çok zor görüntü yakaladı doktor. Baya uğraştık, yürüdüm, çikolata yedim, vişne suyu içtim yok dönmedi cadı. kime benziyor hala bilmiyoruz

Nası da büyümüş gelmiştir gözüne aman iyi çok şükür olmasın bi sıkıntı ben de pazartesi olsa da gitsem artık diyorum
Olsun diğer randevuda daha belli olur zateeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…