2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Nası da büyümüş gelmiştir gözüne aman iyi çok şükür olmasın bi sıkıntı ben de pazartesi olsa da gitsem artık diyorum
Olsun diğer randevuda daha belli olur zateeeen
Aynen canım, haftaya da kendi doktoruma gideceğim. Orda görürüz olmazsa. Büyümüş teyzesi küçük bir danacık olmuş

İyi yapmışsın yazarak canım plastik tüketimimiz gerçekten çok fazla, araştırma sonuçlarıda gerçekten çok endişe verici bence cam al canım, biz musluk suyu tüketiyoruz suyumuz temiz ve güvenli olduğu için, ama sanırım cam damacana en iyisi, ya da acaba su arıtma falan mı taktırsanız ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum tabi. Bende toprak testi almak istiyorum suyun onun içinde beklemesi daha sağlıklı kılıyormuş. Bekletip içmek için.

Bende tuzlucuyum tatlı hemen kesiyor yiyemiyorum kız mı senin beşinde

Cnm ne yaptin varmi bir gelisme insallah hayirli haberlerini aliriz
Sağol canım düşündüğün için gitmedim genetik e suan daha fazla bısey duymaya halim yok ılk detaylıya gideyim bı kaç gün kendını toplayayım genetik tıp a da gideceğim suan olası bı kötü konuşmaya hazır değilim bıraz zamanım var o sırada kendımı kötü bi durum var ise ona hazırlayacağım. Özelde bı Prof bulduk 600 TL daha uygun belkı ona giderim çünkü doktorumuzun yonlendırdıgı çok çok pahalı 1100 civarıymış doktorumuzun karısını götürdüğü dönem suan bılmıyorum ne kadardır aslında henüz ne yapacağımı bilmiyorum bı ona mı gitsek diyorum bı çok pahalı aynı şeyi söyleyecekse uygun olan Prof a gidelim diyorum. Su corona donemınde bebek alışverişi için alınacak çok şey de var bı yanım da diyor alışverişten önemli bu. Bı arkadasım hamıle onun bebek de kalp de sorun var bı ara benimle konuşmayı kesmıstı kızmıştım ona ben destek olmak için varım diye haklıymış suan bı şüphe de bıle ben aynı durumdayım

Anladim cnm evet biraz toparla kendini aynen bakarsin sonra yine Allahin izniyle birsey cikmayacak insallah.ben de yapmadim almadim daha birsey cnm onceden ben de sikintilar yasadigim icin son aylara yakin alacagim herseyi sanirim.gonlunu ferah tut ben inaniyorum birsey cikmayacagina hadi hayirli haberlerini bekliuorum insallah

Kızlar detaylıya girdim, çok şükür herşeyi her organı normal sağlam bir sıkıntısı yok. Gitmeden önce çikolata yedim ki dönsün etsin yüzünü göstersin diye. Malesefki o çikolata fazla etki etmiş oğluma . Kendisi parende attı takla attı boks yaptı yetmedi zafer işareti bile yaptı ama ellerini ya yüzünden çekmedi yada tam yüzünü gösterecekken döndü veya takla atmayı seçti... oğlan bekleyenlere tavsiyem giderken çikolata yemeyin doktor yirmi dk sadece yüz fotosu için uğraştı anca buna benzer şeyler yakalayabildik

Eklentiler

• 69AF8260-8CDB-413A-BB7B-15123B42117E.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
İnşallah yoktur inşallah boşuna evhamdır. Ben ne ara görmediğim bı bebeğe bu kadar bağlandım onu düşünüyorum daha görmedim dokunmadım kokusunu almadım Eşimde diyor kötü bişey söylerlerse beraber ağlarız içine atma belkı bısey yok stresten düşük yapacaksın

Sağlıkla gelsin çok sevındım

Uuuu cok fena yaramaz olacak bu oglus o
Kdr hareketlenmis ki surat ifadesinden belli hadi gozun aydin cnm cok sevindim darisi bizim basimiza insallah

Cnm benim analik boyle iste rahme dustugu anda analik basliyor. Ben dis gebelik yasadigimda onu bile benden almasinlar diye yiktim ortaligi o kdr iyi anliyorum ki seni gececek merak etme bisiy cikmayacak bak gor icine atma dogru diyor esin bebisinde etkilenmesin.o kdr cok bebek varki sorunlu gordukleri ama saglikli dogan o yuzden simdiden stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…