- 28 Ağustos 2020
- 9.006
- 41.477
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.541
Aynen canım, haftaya da kendi doktoruma gideceğim. Orda görürüz olmazsa. Büyümüş teyzesi küçük bir danacık olmuşNası da büyümüş gelmiştir gözüne aman iyi çok şükür olmasın bi sıkıntı ben de pazartesi olsa da gitsem artık diyorum
Olsun diğer randevuda daha belli olur zateeeen
Aaa ayni seyi ben yasiyodum zaman zamantesekkurler
İnşallahBen de baktırayım ya, şüpheye düştüm bak, düşer canım, erken tespit edilmesi iyi olmuş, üzme kendini hiç
Valide sultanKızlar merhababebeğim erkekmiş oğlum vardı 2.oğlan geliyor bize
Kız bekliyordum çok aslında hala şaşkınımValide sultan❤
Çok sevimli.Trendyolda zibin ararken gormustum bunu 13 lira mi ne hem de bugun gelmiskeske daha cok alsaymisim
İyi yapmışsın yazarak canım plastik tüketimimiz gerçekten çok fazla, araştırma sonuçlarıda gerçekten çok endişe vericiKizlar gunaydin az once haberlerde gordum italyada bir arastirmada bebegin plesantasinda mikroplastik bulunmus..dusunebiliyormusunuz cok irkildim kullanilan kimyasal,kozmetik ve plastik turevlerinin canli yapisinin icine kadar girebilmesi endise verici gercekten.ben gebelikte kozmetik hic kullanmiyorum,kimyasal yerine tamamiyle organik urunler kullanmaya calisiyorum hos yediklerimiz ne kadar dogal o ayri mesele.ben en cok bu damacana ve plastik su tuketimlerine takik vaziyetteyim su anda.bu plastik sise icindeki analizlerde mikroplastik de bulunmustu ee haliyle onu tuketigimizde bebegin plasentasina ulasmamasi imkansiz cesmeden su icilmiyor. Bulundugum yer yaylalara yakin yagmur yokken dolduruyoruz su ama varken mecburen market sulari tuketiyoruz acaba cam damacana mi alinsa daha saglikli bilemedim kafamda deli sorular.siz nasil su tuketiyorsunuz merak ettim yazarsaniz sevinirim.bu yaziyi bilhassa yazdim ki hani biraz daha dikkatli olalim diye.opuyorum hepinizi
Bende tuzlucuyum tatlı hemen kesiyor yiyemiyorumgünaydın kızlar. ben deli gibi tuzlu şeylere abanıyorum. canım hiç tatlı istemiyor. daha karnım bile yok çıkmadı. 4 buçuk aylığım. şeker yüklemesi düşünmüyorum. ailede öykü önemli iri bebek riski varsa önemli. kendinizi kontrol edin. kendinize göre hareket edin bence.
Sağol canım düşündüğün için gitmedim genetik e suan daha fazla bısey duymaya halim yok ılk detaylıya gideyim bı kaç gün kendını toplayayım genetik tıp a da gideceğim suan olası bı kötü konuşmaya hazır değilim bıraz zamanım var o sırada kendımı kötü bi durum var ise ona hazırlayacağım. Özelde bı Prof bulduk 600 TL daha uygun belkı ona giderim çünkü doktorumuzun yonlendırdıgı çok çok pahalı 1100 civarıymış doktorumuzun karısını götürdüğü dönem suan bılmıyorum ne kadardır aslında henüz ne yapacağımı bilmiyorum bı ona mı gitsek diyorum bı çok pahalı aynı şeyi söyleyecekse uygun olan Prof a gidelim diyorum. Su corona donemınde bebek alışverişi için alınacak çok şey de var bı yanım da diyor alışverişten önemli bu. Bı arkadasım hamıle onun bebek de kalp de sorun var bı ara benimle konuşmayı kesmıstı kızmıştım ona ben destek olmak için varım diye haklıymış suan bı şüphe de bıle ben aynı durumdayımCnm ne yaptin varmi bir gelisme insallah hayirli haberlerini aliriz
Anladim cnm evet biraz toparla kendini aynen bakarsin sonra yine Allahin izniyle birsey cikmayacak insallah.ben de yapmadim almadim daha birsey cnm onceden ben de sikintilar yasadigim icin son aylara yakin alacagim herseyi sanirim.gonlunu ferah tut ben inaniyorum birsey cikmayacagina hadi hayirli haberlerini bekliuorum insallahSağol canım düşündüğün için gitmedim genetik e suan daha fazla bısey duymaya halim yok ılk detaylıya gideyim bı kaç gün kendını toplayayım genetik tıp a da gideceğim suan olası bı kötü konuşmaya hazır değilim bıraz zamanım var o sırada kendımı kötü bi durum var ise ona hazırlayacağım. Özelde bı Prof bulduk 600 TL daha uygun belkı ona giderim çünkü doktorumuzun yonlendırdıgı çok çok pahalı 1100 civarıymış doktorumuzun karısını götürdüğü dönem suan bılmıyorum ne kadardır aslında henüz ne yapacağımı bilmiyorum bı ona mı gitsek diyorum bı çok pahalı aynı şeyi söyleyecekse uygun olan Prof a gidelim diyorum. Su corona donemınde bebek alışverişi için alınacak çok şey de var bı yanım da diyor alışverişten önemli bu. Bı arkadasım hamıle onun bebek de kalp de sorun var bı ara benimle konuşmayı kesmıstı kızmıştım ona ben destek olmak için varım diye haklıymış suan bı şüphe de bıle ben aynı durumdayım
İnşallah yoktur inşallah boşuna evhamdır. Ben ne ara görmediğim bı bebeğe bu kadar bağlandım onu düşünüyorum daha görmedim dokunmadım kokusunu almadımAnladim cnm evet biraz toparla kendini aynen bakarsin sonra yine Allahin izniyle birsey cikmayacak insallah.ben de yapmadim almadim daha birsey cnm onceden ben de sikintilar yasadigim icin son aylara yakin alacagim herseyi sanirim.gonlunu ferah tut ben inaniyorum birsey cikmayacagina hadi hayirli haberlerini bekliuorum insallah
Sağlıkla gelsin çok sevındımKızlar detaylıya girdim, çok şükür herşeyi her organı normal sağlam bir sıkıntısı yok. Gitmeden önce çikolata yedim ki dönsün etsin yüzünü göstersin diye. Malesefki o çikolata fazla etki etmiş oğluma . Kendisi parende attı takla attı boks yaptı yetmedi zafer işareti bile yaptı ama ellerini ya yüzünden çekmedi yada tam yüzünü gösterecekken döndü veya takla atmayı seçti... oğlan bekleyenlere tavsiyem giderken çikolata yemeyindoktor yirmi dk sadece yüz fotosu için uğraştı anca buna benzer şeyler yakalayabildik
Uuuu cok fena yaramaz olacak bu oglus oKızlar detaylıya girdim, çok şükür herşeyi her organı normal sağlam bir sıkıntısı yok. Gitmeden önce çikolata yedim ki dönsün etsin yüzünü göstersin diye. Malesefki o çikolata fazla etki etmiş oğluma . Kendisi parende attı takla attı boks yaptı yetmedi zafer işareti bile yaptı ama ellerini ya yüzünden çekmedi yada tam yüzünü gösterecekken döndü veya takla atmayı seçti... oğlan bekleyenlere tavsiyem giderken çikolata yemeyindoktor yirmi dk sadece yüz fotosu için uğraştı anca buna benzer şeyler yakalayabildik
İnşallah siz de gğzel haberler alırsınız canım allah büyükSağlıkla gelsin çok sevındım
Sorma sorma bi daha çikolata yokUuuu cok fena yaramaz olacak bu oglus o
Kdr hareketlenmis ki surat ifadesinden belli hadi gozun aydin cnm cok sevindim darisi bizim basimiza insallah
Bence bu kıyaslama yapılabilecek bir şey değil canım. Bebeğin gelişimi ve sağlığı yerindeyse az ya da çok demek yanlış olur. Doktor ne yorumda bulundu kilosu için ?Bir de detaylıya giren annelere sorum var. Ben 21+1 de gittim 400 gr mış az mı?
Cnm benim analik boyle iste rahme dustugu anda analik basliyor. Ben dis gebelik yasadigimda onu bile benden almasinlar diye yiktim ortaligi o kdr iyi anliyorum ki seni gececek merak etme bisiy cikmayacak bak gor icine atma dogru diyor esin bebisinde etkilenmesin.o kdr cok bebek varki sorunlu gordukleri ama saglikli dogan o yuzden simdiden stres yapma kendineİnşallah yoktur inşallah boşuna evhamdır. Ben ne ara görmediğim bı bebeğe bu kadar bağlandım onu düşünüyorum daha görmedim dokunmadım kokusunu almadımEşimde diyor kötü bişey söylerlerse beraber ağlarız içine atma belkı bısey yok stresten düşük yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?