2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım benim için ferah tut, hiç kötü bir şey demeyecek ben eminim. Çok güzel haberlerle döneceksin inşallah. evet stresli biliyorum, insanın aklı çıkıyor en ufak şeyde ama rahatlayacaksın az kaldı.

ikili test sonucunda da böyle detaylı detaylı incelemişler miydi bebeği? o zaman ne demişlerdi?

Bence bu kıyaslama yapılabilecek bir şey değil canım. Bebeğin gelişimi ve sağlığı yerindeyse az ya da çok demek yanlış olur. Doktor ne yorumda bulundu kilosu için ?
Yani normal dedi haftasına göre ama ben şimdi uygulamalara bakınca birinde 430 birinde 470 fakan yazıyor sorayım dedim

Yani normal dedi haftasına göre ama ben şimdi uygulamalara bakınca birinde 430 birinde 470 fakan yazıyor sorayım dedim
Uygulamalar yanıltıcı oluyor boy kilo konusunda canım. Genetik faktörler etkili büyük oranda. Doktorun normal dediyse normaldir az ya da çok olsa illaki söylerdi.

O zaman çok normal. 1 gün önde bile gidiyor
Valla tüm terimlerini inceledim buldum. fetüs başı inferiorda diyor zaten aşağıda demek. Herhalde bebeğin kafası aşağıda ama onunla ilgili birşey demedi. Yani sırtı solda yazıyor. Zaten o kadar döndü takla attı ki bi aşalıda bi yukarda olabilir herhalde . Onu yazdırdığı vakit aşağıdaydı galiba

Uygulamalar yanıltıcı oluyor boy kilo konusunda canım. Genetik faktörler etkili büyük oranda. Doktorun normal dediyse normaldir az ya da çok olsa illaki söylerdi.
Evet ya bi an dedim ki ben hiçbişey yemiyomuyum acaba diye sadece tatlıya abanınca. Artık onu da ayarlamam lazım ki yiyorum da yani hani yemiyo diilim. Normaldir ya doktoruma da sorarım yine gidince

Bir sürü terim var bebeğin hiç durmadıysa normaldir

Ya kadının birine sormuştum 29 aylık demişti bana bebeği için 2 yaş de geç işte neyse çok kınamim bende

Acaba benim ki kac oldu esim en az 400 gram vardir cok guclu hissettiriyor kendini filan dedi ama sanmam o kadar oldugunu
400 değilse bile 400 e yakındır mutlaka benim kilosuna göre 19+4 305 gram çıkmış ben de yeni yeni güçlü hissediyorum artık

400 değilse bile 400 e yakındır mutlaka benim kilosuna göre 19+4 305 gram çıkmış ben de yeni yeni güçlü hissediyorum artık

Eveet artik baya kendini belli ediyor Vitaminleri de dogru kullanmaya basladim bir iki haftadir gunde 2 tane iciyorum, yarasin bebise bu zamana kadar hep yanlis kullanmistim 27 kasim da 166 gramdi 29 aralikta bakalim kac olcak

Çok sağol canım inşallah güzel haberler alacağız
Çok çok teşekkür ederim inşallah
ikili test sonucunda da böyle detaylı detaylı incelemişler miydi bebeği? o zaman ne demişlerdi?
İkili test yaptırmadım bızım ihtimal yüksek çıkacak diye erteledim kötü bısey duymak istemıyorum diye eşimin down sendromlu çocuğu var o yüzden istatistik hesabı yapıyorlar ve oran yüksek çıkacak diye yaptırmak istemedim genetik tıp a da bugün o yüzden gitmedim bebekden sıvı alacaklar o da %100 çıkmayacak

persembeye radyoloji merkezinden randevu aldım haftaya gideceğiz persembe sabah inşallah baktıracağız burun kökü,boyu vs 25 senelik Radyolojı uzmanıymış bakalım inşallah güzel haberler verir bizeCD ve rapor veriyormuş detaylı bilgi veriyorlarmış eşimde girebilecek onun girebilmesi zaten rahatlattı bı bakıma benı çünkü o benden daha bilgili ve Yonlendırir dr u şurasına bak vs ben büyük ıhtımal stresten put kesılcem orada ne diyecek diye
duruma göre de genetik tıp a gideceğiz doktorumuza danışıp ultrason sonrası
İçimden bi ses iyi haber alacaksın bişeyi yok diyor ama işte bakalım inşallah buraya büyük mutlulukla cinsiyetini sağlığının iyi olduğunu yazar paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…