- 28 Ağustos 2020
- 9.006
- 41.477
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.561
Canım benim için ferah tut, hiç kötü bir şey demeyecek ben eminim. Çok güzel haberlerle döneceksin inşallah.İnşallah yoktur inşallah boşuna evhamdır. Ben ne ara görmediğim bı bebeğe bu kadar bağlandım onu düşünüyorum daha görmedim dokunmadım kokusunu almadımEşimde diyor kötü bişey söylerlerse beraber ağlarız içine atma belkı bısey yok stresten düşük yapacaksın
İnşallah yoktur inşallah boşuna evhamdır. Ben ne ara görmediğim bı bebeğe bu kadar bağlandım onu düşünüyorum daha görmedim dokunmadım kokusunu almadımEşimde diyor kötü bişey söylerlerse beraber ağlarız içine atma belkı bısey yok stresten düşük yapacaksın
Yani normal dedi haftasına göre ama ben şimdi uygulamalara bakınca birinde 430 birinde 470 fakan yazıyor sorayım dedimBence bu kıyaslama yapılabilecek bir şey değil canım. Bebeğin gelişimi ve sağlığı yerindeyse az ya da çok demek yanlış olur. Doktor ne yorumda bulundu kilosu için ?
benim kız 19+6 da 360 gr dı.. seninle tahmini doğum tarihimiz de aynı, benimkiyle kıyaslayınca normal görünüyor bence ama doktorun ne söylediği önemli.Yani normal dedi haftasına göre ama ben şimdi uygulamalara bakınca birinde 430 birinde 470 fakan yazıyor sorayım dedim
Canım kağıt verdi mi sana ölçülerinin olduğu? kilosunun yanında kilosuna göre kaç haftalık olduğu yazıyor bendeBir de detaylıya giren annelere sorum var. Ben 21+1 de gittim 400 gr mış az mı?
Normal dedi doktor sadece, internette de 21. Hafta için 400 diyor maks. Neyse bakalım kendi doktoruma gidince tekrar sorarımbenim kız 19+6 da 360 gr dı.. seninle tahmini doğum tarihimiz de aynı, benimkiyle kıyaslayınca normal görünüyor bence ama doktorun ne söylediği önemli.
Verdiler canım 21+2 400 gr yazıyorCanım kağıt verdi mi sana ölçülerinin olduğu? kilosunun yanında kilosuna göre kaç haftalık olduğu yazıyor bende
O zaman çok normal. 1 gün önde bile gidiyorVerdiler canım 21+2 400 gr yazıyor
Uygulamalar yanıltıcı oluyor boy kilo konusunda canım. Genetik faktörler etkili büyük oranda. Doktorun normal dediyse normaldir az ya da çok olsa illaki söylerdi.Yani normal dedi haftasına göre ama ben şimdi uygulamalara bakınca birinde 430 birinde 470 fakan yazıyor sorayım dedim
Valla tüm terimlerini inceledim buldum.O zaman çok normal. 1 gün önde bile gidiyor
O zaman çok normal. 1 gün önde bile gidiyor
Evet ya bi an dedim ki ben hiçbişey yemiyomuyum acaba diye sadece tatlıya abanınca. Artık onu da ayarlamam lazım ki yiyorum da yani hani yemiyo diilim. Normaldir ya doktoruma da sorarım yine gidinceUygulamalar yanıltıcı oluyor boy kilo konusunda canım. Genetik faktörler etkili büyük oranda. Doktorun normal dediyse normaldir az ya da çok olsa illaki söylerdi.
uygulamaları boşver o zaman, doktorun ne dediği önemliNormal dedi doktor sadece, internette de 21. Hafta için 400 diyor maks. Neyse bakalım kendi doktoruma gidince tekrar sorarım
Dimi ya evet. yılbaşından sonra giderim doktoruma hem biraz büyümüş olur hem de belki yüzünü gösterir sıpauygulamaları boşver o zaman, doktorun ne dediği önemli
Bir sürü terim var bebeğin hiç durmadıysa normaldirValla tüm terimlerini inceledim buldum.fetüs başı inferiorda diyor zaten aşağıda demek. Herhalde bebeğin kafası aşağıda ama onunla ilgili birşey demedi. Yani sırtı solda yazıyor. Zaten o kadar döndü takla attı ki bi aşalıda bi yukarda olabilir herhalde . Onu yazdırdığı vakit aşağıdaydı galiba
Ya kadının birine sormuştum 29 aylık demişti bana bebeği için 2 yaş de geç işteOhoo benim yumurtlama tarihim bile belli değil adetlerim düzensiz olduğu için. Allah bilir kaç günlükdemek benim gibi olsan delirirmişsin Ben genelde 21. Haftanın içindeyiz ya da 20+4 falan diyorum. Konuya aşırı yabancı insanlara sadece 5 aylık diyebiliyorum error vermesinler diye. Ben şeye çok gülüyordum çocuğum 24 aylık. De işte 2 yaşında de şuna gözünü seveyim diyesim geliyordu bakalım biz nasıl olcaz ama bence sen 23 ay 18 günlük falan dersin
Sağolsun hiç durmadıBir sürü terim var bebeğin hiç durmadıysa normaldir
400 değilse bile 400 e yakındır mutlakaAcaba benim ki kac oldu esim en az 400 gram vardir cok guclu hissettiriyor kendini filan dedi ama sanmam o kadar oldugunu
400 değilse bile 400 e yakındır mutlakabenim kilosuna göre 19+4 305 gram çıkmış ben de yeni yeni güçlü hissediyorum artık
Çok sağol canım inşallah güzel haberler alacağızCnm benim analik boyle iste rahme dustugu anda analik basliyor. Ben dis gebelik yasadigimda onu bile benden almasinlar diye yiktim ortaligi o kdr iyi anliyorum ki seni gececek merak etme bisiy cikmayacak bak gor icine atma dogru diyor esin bebisinde etkilenmesin.o kdr cok bebek varki sorunlu gordukleri ama saglikli dogan o yuzden simdiden stres yapma kendine
Çok çok teşekkür ederim inşallahCanım benim için ferah tut, hiç kötü bir şey demeyecek ben eminim. Çok güzel haberlerle döneceksin inşallah.evet stresli biliyorum, insanın aklı çıkıyor en ufak şeyde ama rahatlayacaksın az kaldı.
İkili test yaptırmadım bızım ihtimal yüksek çıkacak diye erteledim kötü bısey duymak istemıyorum diye eşimin down sendromlu çocuğu var o yüzden istatistik hesabı yapıyorlar ve oran yüksek çıkacak diye yaptırmak istemedim genetik tıp a da bugün o yüzden gitmedim bebekden sıvı alacaklar o da %100 çıkmayacakikili test sonucunda da böyle detaylı detaylı incelemişler miydi bebeği? o zaman ne demişlerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?