2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Büyük ihtimal normal istiyordum yapamayacağım sanırım dün perinatolojı verdiği rapora değerler yazmış doktorumuza resim attık o dedi rahım ağzı darlığı var onu bıle demediler Devleti de deneyimlemiş oldum Zeynep kamili bı daha gitmeyi düşünmüyorum oraya

Acaba benim ki kac oldu esim en az 400 gram vardir cok guclu hissettiriyor kendini filan dedi ama sanmam o kadar oldugunu
Sen gittiğinde tam kaç haftalık olacaksın ? Şu an bence de 400 yoktur ama dediğin gibi ben de çok şiddetli hissediyorum hareketlerini bazen dışardan da görülüyor

Sen gittiğinde tam kaç haftalık olacaksın ? Şu an bence de 400 yoktur ama dediğin gibi ben de çok şiddetli hissediyorum hareketlerini bazen dışardan da görülüyor

20+1 olucam bencede yoktur 300 filan anca olmustur ben daha disardan goremedim hic ya ne guzell

Ya kadının birine sormuştum 29 aylık demişti bana bebeği için 2 yaş de geç işte neyse çok kınamim bende
Çocuk askere gidecek hala ay sayıyor Hani muayenede falan önemlidir muhakkak da, gün muhabbetinde kısır yerken de 29 aylık demezsin

Çocuk askere gidecek hala ay sayıyor Hani muayenede falan önemlidir muhakkak da, gün muhabbetinde kısır yerken de 29 aylık demezsin

Biz anaokulunda sinif olustururken ay hesabi yapiyorduk boyle kronolojik yasa gore 24 30 aylik bir sinifta, 30 36 aylik baska bir sinifta gibi aklima o geldi

Yani bi aç karnına bi tok karnına ölçüyorlar.
Bizdede tüm sülale şeker hastası.
Neyse iyi düşünelim iyi olsun.
Herkes kalbine mantığına en doğru gelen şekilde yaptırsın şeker yüklemesini.inşallah herkesin normal değerler de çıkar çünkü gebelikte diyet yapmak çoooooook zor :)

Bizimkide aynı ,heryerini gösterdi ama yüzünü kapattı,bende bir çikolata bir meyvesuyu gömdüm hareket etsin die.evet etti ama yüzü kapalı etti :)

Ya aslında nifty yaptırsan? Kafan o zaman rahatlar aslında, amniyosenteze gerek kalmadan, yapılıyordur kesin bu haftalarda da, ayrıntısını bilmiyorum ama

Benim hiç kötü hissim yok.
Sağlıklı haberlerini alacaksın.

anladıım, ikilide aslında sadece istatistiğe bakmıyorlar - o kandan bakılan kısmı. ultrason kısmında bu şimdi baktıracağınız değerlerin hepsine bakılıyor, burun kemiği var mı, ense kalınlığı nasıl vs vs.

ya da en basitinden fetal dna yaptıran arkadaşlar vardı burada, sizin esas onu yaptırmanız daha mantıklı olur gibi, hem içiniz de rahatlamış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…