- 10 Nisan 2020
- 1.506
- 1.486
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.581
Vardır vardır bende güçlü hissediyorum tekmelerini hareketlerini vs.Acaba benim ki kac oldu esim en az 400 gram vardir cok guclu hissettiriyor kendini filan dedi ama sanmam o kadar oldugunu
Vardır vardır bende güçlü hissediyorum tekmelerini hareketlerini vs.
Sen gittiğinde tam kaç haftalık olacaksın ? Şu an bence de 400 yoktur ama dediğin gibi ben de çok şiddetli hissediyorum hareketleriniAcaba benim ki kac oldu esim en az 400 gram vardir cok guclu hissettiriyor kendini filan dedi ama sanmam o kadar oldugunu
Sen gittiğinde tam kaç haftalık olacaksın ? Şu an bence de 400 yoktur ama dediğin gibi ben de çok şiddetli hissediyorum hareketlerinibazen dışardan da görülüyor
Çocuk askere gidecek hala ay sayıyorYa kadının birine sormuştum 29 aylık demişti bana bebeği için 2 yaş de geç işteneyse çok kınamim bende
Çocuk askere gidecek hala ay sayıyorHani muayenede falan önemlidir muhakkak da, gün muhabbetinde kısır yerken de 29 aylık demezsin
Yani bi aç karnına bi tok karnına ölçüyorlar.Anladım, sende de benim tetanoz olayımın benzeri var. İçine sinmiyorsa yaptırma tabi. Peki ne kadar süre vereceksin kanı? Tek sefer yeterli oluyor mu? Çikolata bana çok mantıklı gelmişti ya neden ki?50 gr civarı glikoz içiyorlar şeker yüklemede yanlış bilmiyorsam. 1 paket sütlü kare çikolatada da aşağı yukarı o kadar glikoz var. Tabi aynı sürede kana karışmaz belki ama daha gerçekçi bi test bence. Benim ailemde şeker hastalığı var, 3 aylıkken açlık kan şekerim alt sınırın altında çıkmıştı ama yine de yaptıracağım sanırım bilmiyorum henüz.
Bizimkide aynı ,heryerini gösterdi ama yüzünü kapattı,bende bir çikolata bir meyvesuyu gömdüm hareket etsin die.evet etti ama yüzü kapalı etti :)Kızlar detaylıya girdim, çok şükür herşeyi her organı normal sağlam bir sıkıntısı yok. Gitmeden önce çikolata yedim ki dönsün etsin yüzünü göstersin diye. Malesefki o çikolata fazla etki etmiş oğluma . Kendisi parende attı takla attı boks yaptı yetmedi zafer işareti bile yaptı ama ellerini ya yüzünden çekmedi yada tam yüzünü gösterecekken döndü veya takla atmayı seçti... oğlan bekleyenlere tavsiyem giderken çikolata yemeyindoktor yirmi dk sadece yüz fotosu için uğraştı anca buna benzer şeyler yakalayabildik
Hayır cnm gayet normal.Bir de detaylıya giren annelere sorum var. Ben 21+1 de gittim 400 gr mış az mı?
Ya aslında nifty yaptırsan? Kafan o zaman rahatlar aslında, amniyosenteze gerek kalmadan, yapılıyordur kesin bu haftalarda da, ayrıntısını bilmiyorum amaÇok sağol canım inşallah güzel haberler alacağız
Çok çok teşekkür ederim inşallah
İkili test yaptırmadım bızım ihtimal yüksek çıkacak diye erteledim kötü bısey duymak istemıyorum diye eşimin down sendromlu çocuğu var o yüzden istatistik hesabı yapıyorlar ve oran yüksek çıkacak diye yaptırmak istemedim genetik tıp a da bugün o yüzden gitmedim bebekden sıvı alacaklar o da %100 çıkmayacak
persembeye radyoloji merkezinden randevu aldım haftaya gideceğiz persembe sabah inşallah baktıracağız burun kökü,boyu vs 25 senelik Radyolojı uzmanıymış bakalım inşallah güzel haberler verir bizeCD ve rapor veriyormuş detaylı bilgi veriyorlarmış eşimde girebilecek onun girebilmesi zaten rahatlattı bı bakıma benı çünkü o benden daha bilgili ve Yonlendırir dr u şurasına bak vs ben büyük ıhtımal stresten put kesılcem orada ne diyecek diye
duruma göre de genetik tıp a gideceğiz doktorumuza danışıp ultrason sonrası
İçimden bi ses iyi haber alacaksın bişeyi yok diyor ama işte bakalım inşallah buraya büyük mutlulukla cinsiyetini sağlığının iyi olduğunu yazar paylaşırım
Benim hiç kötü hissim yok.Çok sağol canım inşallah güzel haberler alacağız
İkili test yaptırmadım bızım ihtimal yüksek çıkacak diye erteledim kötü bısey duymak istemıyorum diye eşimin down sendromlu çocuğu var o yüzden istatistik hesabı yapıyorlar ve oran yüksek çıkacak diye yaptırmak istemedim genetik tıp a da bugün o yüzden gitmedim bebekden sıvı alacaklar o da %100 çıkmayacak
persembeye radyoloji merkezinden randevu aldım haftaya gideceğiz persembe sabah inşallah baktıracağız burun kökü,boyu vs 25 senelik Radyolojı uzmanıymış bakalım inşallah güzel haberler verir bizeCD ve rapor veriyormuş detaylı bilgi veriyorlarmış eşimde girebilecek onun girebilmesi zaten rahatlattı bı bakıma benı çünkü o benden daha bilgili ve Yonlendırir dr u şurasına bak vs ben büyük ıhtımal stresten put kesılcem orada ne diyecek diye
İçimden bi ses iyi haber alacaksın bişeyi yok diyor ama işte bakalım inşallah buraya büyük mutlulukla cinsiyetini sağlığının iyi olduğunu yazar paylaşırım
Kız zaten normal olmasa doktor sen sormadan söylerdi. Niye aklına takıyosunEvet ya bi an dedim ki ben hiçbişey yemiyomuyum acaba diye sadece tatlıya abanınca. Artık onu da ayarlamam lazım ki yiyorum da yani hani yemiyo diilim. Normaldir ya doktoruma da sorarım yine gidince
Çok sağol canım inşallah güzel haberler alacağız
Oo baya büyümüş olacak yine de canım20+1 olucam bencede yoktur 300 filan anca olmusturben daha disardan goremedim hic ya ne guzell
Benim de 20+0 da 342 gr diHayır cnm gayet normal.
Ben 20+3te 360gramdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?