- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.601
Onu da araştırdım aslında niyetim o yöndeydi ama maddi anlamda çok zorlayacağı için bizi yaptıramadımYa aslında nifty yaptırsan? Kafan o zaman rahatlar aslında, amniyosenteze gerek kalmadan, yapılıyordur kesin bu haftalarda da, ayrıntısını bilmiyorum ama
Maalesef maddi olarak su dönemde çok zor 2500 dan başlıyor onu da araştırmıştımanladıım, ikilide aslında sadece istatistiğe bakmıyorlar - o kandan bakılan kısmı. ultrason kısmında bu şimdi baktıracağınız değerlerin hepsine bakılıyor, burun kemiği var mı, ense kalınlığı nasıl vs vs.
ya da en basitinden fetal dna yaptıran arkadaşlar vardı burada, sizin esas onu yaptırmanız daha mantıklı olur gibi, hem içiniz de rahatlamış olur.
Ya öyle demeyin ama gerçekten bi süre sonra ay hesabı yapıyorsunuzYa kadının birine sormuştum 29 aylık demişti bana bebeği için 2 yaş de geç işteneyse çok kınamim bende
Canımm yazdıklarını okudum..Bence hiç üzülme stres yapma güvenilir bi doktorla görüş..inşallah hiç bir sıkıntı yokturOnu da araştırdım aslında niyetim o yöndeydi ama maddi anlamda çok zorlayacağı için bizi yaptıramadım
Maalesef maddi olarak su dönemde çok zor 2500 dan başlıyor onu da araştırmıştım
İnşallah kendı doktorumuz çok eski aile doktoru Avrupa yakasında çat diye gidemiyorum sağolsun telden destek oluyor ama o da iyice araştırılmasını söylüyor çünkü bızım ki fazla riskli durumda ıkılıyı sırf ondan yaptırmadım nifty yaptıracaktık ama aksilikler oldu yaptıramadık. Geçen hafta devlette kadın doğum 3 Lü yaptı güya hıc bısey demedi kan aldılar 15 güne sonuç çıkar dediler bakalım belki ordan da bı haber çıkarCanımm yazdıklarını okudum..Bence hiç üzülme stres yapma güvenilir bi doktorla görüş..inşallah hiç bir sıkıntı yoktur
İnşallah haftaya Perşembe’ye kadar içim içimi yiyecekanladım canım, sen içini ferah tut. strese girmenin hamilelere de hamile olmayan insanlara da, dünyada kimseye bir faydası yok. zor, biliyorum ama en azından kafanı dağıt zaten doktora da randevunu almışsın güzel güzel.
her şey güzel olacak diye düşün ve tekrarla içinden, inşallah tertemiz çıkacak..
Ben BİM’e geldiğinde almıştım canım bundanKızlar şöyle bir şey alsam kullanışlı olur mu sizce? emin olamadım
Biz 1,5 lt pet şişe alıyoruz canım damacanadan daha sağlıklı, bi de içtiğimiz su miktarını takip etmek açısından da rahat oluyor.Kizlar gunaydin az once haberlerde gordum italyada bir arastirmada bebegin plesantasinda mikroplastik bulunmus..dusunebiliyormusunuz cok irkildim kullanilan kimyasal,kozmetik ve plastik turevlerinin canli yapisinin icine kadar girebilmesi endise verici gercekten.ben gebelikte kozmetik hic kullanmiyorum,kimyasal yerine tamamiyle organik urunler kullanmaya calisiyorum hos yediklerimiz ne kadar dogal o ayri mesele.ben en cok bu damacana ve plastik su tuketimlerine takik vaziyetteyim su anda.bu plastik sise icindeki analizlerde mikroplastik de bulunmustu ee haliyle onu tuketigimizde bebegin plasentasina ulasmamasi imkansiz cesmeden su icilmiyor. Bulundugum yer yaylalara yakin yagmur yokken dolduruyoruz su ama varken mecburen market sulari tuketiyoruz acaba cam damacana mi alinsa daha saglikli bilemedim kafamda deli sorular.siz nasil su tuketiyorsunuz merak ettim yazarsaniz sevinirim.bu yaziyi bilhassa yazdim ki hani biraz daha dikkatli olalim diye.opuyorum hepinizi
Harika haberayy evet canım bendim aslında tam anlamıyla çözüldü mü emin değilim ama pazar günü eşimle biraz konuştuk o zman 9 ay sen taşıyosun hergün kan sulandırıcı iğnemi kendi vuruyor he yerim morardı canım acıyor bazen ağlıyorum bile bunların hepsini sen çekiyosun ne istiyosan onu koyalım aşkım dedi ve ben şokk umarım son anda bi sıkıntımız çıkmaz daha doğrusu kv aklına falan girmezse inşallah
Oo baya büyümüş olacak yine de canımben de 20+2 de gitmiştim 370 gr dı senin bir hafta da öndeydi sanırım kocaman olacak
Ben alacağım zaman direk reflü yatağı alacağım ikisini alanlar bırı yeter hatta reflü için daha olumlu konuşanlar olmustu hatta reflü yatağını yatağın içine koyup onda yatıranlar varKızlar şöyle bir şey alsam kullanışlı olur mu sizce? emin olamadım
Kızlar hindistancevizi yağı hangi marka aldınız? Soğuk sıkım arıyorum, kullananlardan tavsiye alıp alayım dedim.
Bana ablam verdi bundan. İçinin süngeri eğimli ama benimkinin. Aynı zamanda reflü yatağı yani. Ben beşiğin içinde bunda yatırmayı düşünüyorum. Sonra park yatağa geçeceğim inşallah.Kızlar şöyle bir şey alsam kullanışlı olur mu sizce? emin olamadım
valla canım korkuyorum son anda birşey çıkar falan diye ama inşallah koymayacağımBiz 1,5 lt pet şişe alıyoruz canım damacanadan daha sağlıklı, bi de içtiğimiz su miktarını takip etmek açısından da rahat oluyor.
Harika haberBak o kadar üzmüştün kendini, neyse sonu iyi oldu. Bence çabucak içine sinen ismi bul dano isimle seslenmeye başla, alışsınlar
Ben de reflü yatağı aldım ama nasıl kullanıldığını henüz bilmiyorumKızlar şöyle bir şey alsam kullanışlı olur mu sizce? emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?