2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maalesef maddi olarak su dönemde çok zor 2500 dan başlıyor onu da araştırmıştım

Ya kadının birine sormuştum 29 aylık demişti bana bebeği için 2 yaş de geç işte neyse çok kınamim bende
Ya öyle demeyin ama gerçekten bi süre sonra ay hesabı yapıyorsunuz hatta 2 yaşında olana da kaç aylık diye sorabilirsiniz. Çünkü çocukların gelişimi o kadar farkediyor ki aydan aya. Bu seferde benimki acaba ayına göre normal mi kıyaslamaları oluyor

Maalesef maddi olarak su dönemde çok zor 2500 dan başlıyor onu da araştırmıştım

anladım canım, sen içini ferah tut. strese girmenin hamilelere de hamile olmayan insanlara da, dünyada kimseye bir faydası yok. zor, biliyorum ama en azından kafanı dağıt zaten doktora da randevunu almışsın güzel güzel.

her şey güzel olacak diye düşün ve tekrarla içinden, inşallah tertemiz çıkacak..

Canımm yazdıklarını okudum..Bence hiç üzülme stres yapma güvenilir bi doktorla görüş..inşallah hiç bir sıkıntı yoktur
İnşallah kendı doktorumuz çok eski aile doktoru Avrupa yakasında çat diye gidemiyorum sağolsun telden destek oluyor ama o da iyice araştırılmasını söylüyor çünkü bızım ki fazla riskli durumda ıkılıyı sırf ondan yaptırmadım nifty yaptıracaktık ama aksilikler oldu yaptıramadık. Geçen hafta devlette kadın doğum 3 Lü yaptı güya hıc bısey demedi kan aldılar 15 güne sonuç çıkar dediler bakalım belki ordan da bı haber çıkar

İnşallah haftaya Perşembe’ye kadar içim içimi yiyecek

Kızlar şöyle bir şey alsam kullanışlı olur mu sizce? emin olamadım

Eklentiler

• 566364E7-3D44-422D-B740-A061EABBE8CD.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 08B7C8BB-FFBC-4529-A665-71A91E78376C.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 49
Biz 1,5 lt pet şişe alıyoruz canım damacanadan daha sağlıklı, bi de içtiğimiz su miktarını takip etmek açısından da rahat oluyor.
Harika haber Bak o kadar üzmüştün kendini, neyse sonu iyi oldu. Bence çabucak içine sinen ismi bul dano isimle seslenmeye başla, alışsınlar

Kızlar hindistancevizi yağı hangi marka aldınız? Soğuk sıkım arıyorum, kullananlardan tavsiye alıp alayım dedim.

Ben alacağım zaman direk reflü yatağı alacağım ikisini alanlar bırı yeter hatta reflü için daha olumlu konuşanlar olmustu hatta reflü yatağını yatağın içine koyup onda yatıranlar var

Kızlar hindistancevizi yağı hangi marka aldınız? Soğuk sıkım arıyorum, kullananlardan tavsiye alıp alayım dedim.

Ben bundan aldim daha once de hep boyle soguk sıkım kullanıyordum ama markasını hatirlayamadim. Bu da indirime girince aldim, iki avucumda eritip sac uclarima, gogsume bazen de karnima suruyorum

Eklentiler

• SmartSelect_20201224-175729_Trendyol.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
Bana ablam verdi bundan. İçinin süngeri eğimli ama benimkinin. Aynı zamanda reflü yatağı yani. Ben beşiğin içinde bunda yatırmayı düşünüyorum. Sonra park yatağa geçeceğim inşallah.

valla canım korkuyorum son anda birşey çıkar falan diye ama inşallah koymayacağım

Kızlar ya ben 16. Haftada bebeğin hareketlerini baya hissetmiştim belirgin şekilde ama 2 haftadır hissetmiyorum geçen hafta kontrole gittik gelişimi falan gayet normal ama kafama takılıyor gittim bi sürü çikolata aldım bugün harekwt etsin diye yatmadan önce hissederim inşallah. Şu an 18 +1 hissetmemem normal mi ki 2.gebelik bi de pozisyonundan mı kaynaklı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…