2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
19. Haftada kendi doktorum ayrıntılı olarak baktı geçen hafta oğluma erkek kardeş geliyor..21+ larda prof. a randevu aldık koru hastanesinde, doktorum yönlendirdi..biz baya net foto yakalamışız ya abisine benziyo
Ayy şükür bizde gördük yüzünü dediğin gibi aynı abi aynı bu kadar benzer klonlamisim gibi abisinde 20. Haftada bir kere detaylı yaptirmistim şimdi 18. Haftadayiz daha şimdiden iki kere detayliya girdik 22. Haftada da 3. Ye girecez inşallah

Ben de reflü yatağı aldım ama nasıl kullanıldığını henüz bilmiyorum

içinde iki tane destek oluyor ya, onların arasına şöyle yan yatırıyorsun canım.
yeni doğanı sırt üstü yatırmıyorlarmış uyurken, bi o tarafına bi bu tarafına yatırıyorlarmış, bu destekler sayesinde dönmeden yan duruyor tosbikler

Benimde bildigim 20-22haftalari arasi bakiliyor. doktorum oyle demisti bende 21. Hafta gidicem mesela farketmiyorki

Bunu yatağın içine mi koyucaz, yoksa nerde yatarda yatsın bunda mı yatırcaz?

Bana ablam verdi bundan. İçinin süngeri eğimli ama benimkinin. Aynı zamanda reflü yatağı yani. Ben beşiğin içinde bunda yatırmayı düşünüyorum. Sonra park yatağa geçeceğim inşallah.
Ben de kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye yoksa sadece reflü yatağı mı alsam

İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Bence normal, bende dün girdim 477 gr dedi dr, iri veya zayıf olması genetik dedi, eşim 100 kilo, bebekken de tontişmiş biraz sanırım ona benzeyecek, sizinde bence gayet normal kilolarda
Benim eşimin metabolizması bende olsa dünyayı yer kilo almam öyle bir metabolizmaya sahip erkek kardeşim de öyle. Demekki o da öyle olacak

Ben ilk zamanlar hep reflude yatiricam, kendi yatagina bile refluyle koyucam oyle oluyormus sanki. Benim ki boyle degil ama kemerli bir yatak

Eklentiler

• SmartSelect_20201224-184241_Chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar kilo durumunuz nasıl çok takmayayım diyorum ama

yatagin icinde gelen sunger inceyse ya da bi sekilde yataga egim veremiyorsan bunu yatagin icine koyabilirsin. bebegi sikistirdigi icin bu rahimdeki gibi, ilk aylarda direkt yatagin icine ve uyudugu her yere bununla koyuyolar.

ben aldigimda su asagidakinden alip hem biraz buyuyene kadar yataginin icinde hem de salonda vs yatarken bunda yatirmayi dusunuyorum. temiz yere yatirmak surekli muslin ser topla falan yapmaktan daha pratik geliyor kulagima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…