- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.641
Bende de bundan var. Tek dezavantajı bebeğin aşağı kaymasıyatagin icinde gelen sunger inceyse ya da bi sekilde yataga egim veremiyorsan bunu yatagin icine koyabilirsin. bebegi sikistirdigi icin bu rahimdeki gibi, ilk aylarda direkt yatagin icine ve uyudugu her yere bununla koyuyolar.
ben aldigimda su asagidakinden alip hem biraz buyuyene kadar yataginin icinde hem de salonda vs yatarken bunda yatirmayi dusunuyorum. temiz yere yatirmak surekli muslin ser topla falan yapmaktan daha pratik geliyor kulagima :)
Eki Görüntüle 2747049
Bence çok iyi gidiyorsun+4 ile 21.hafta ama iddia ediyorum 500 gr ı yerleşmiş kilo değilo yüzden pazartesiye kadar dikkat edip tekrar tartılcam.
Bende de bundan var. Tek dezavantajı bebeğin aşağı kayması
Ama çok kullandım ilk zamanlar kusma fln çok oluyor insanın içi daha rahat oluyor böyle kafası yukarıda yatarken
Bende aynı, herşeyi çöpe atmak geliyor içimden kalabalığa tahammülüm yok ne yapıcam bilmiyorumalttan takoz koyalim
valla evet, kafama yatarsa yataginin icine ve salona ayri ayri da alabilirim, ben biraz esya takintisi olan bi tipim oyle cok biblo sevmem esya sevmem biraz minimal yasami severim is mobilyaya gelince.. bebek isi icine limon sikacak sanki
reflu yatagi, ana kucagi, koltukta yatmasi icin reflu yatagi, yerde oyun halisi falan derken ev birden jungle olacak..
sende 2 tane var o yuzden bisey demiyorum potansiyel oyuncak ve bebek esyasi miktarina
Ben de nefret ederim fazla eşyadan. Dün çalışma odasındaki kitaplıklardaki kpss kitaplarının hepsini attırdım eşime, bi kitaplık boşaldı resmen, rahatladımBende aynı, herşeyi çöpe atmak geliyor içimden kalabalığa tahammülüm yok ne yapıcam bilmiyorum
Anladım canım, inşallah korktuğun hiçbir şey olmaz, sağlıkla büyüyordurOnu da araştırdım aslında niyetim o yöndeydi ama maddi anlamda çok zorlayacağı için bizi yaptıramadım
Ben de anneme geldiğim zaman kaçırıyorum evde normalde beslenme düzenim var ama burada bozuyorum maalesefBugün 20+0 oldum. +5 kg. Şu son bir haftadır aburcubur tükettiğim için ekstra ödemlendimO yüzden bugün küçük not defterine yediklerimi yazmaya başladım kontrollü gideyim diye
+2Kızlar kilo durumunuz nasıl çok takmayayım diyorum ama
Bizim evin fotolarını çekip atsam sana kalp krizi sebebi demekkialttan takoz koyalim
valla evet, kafama yatarsa yataginin icine ve salona ayri ayri da alabilirim, ben biraz esya takintisi olan bi tipim oyle cok biblo sevmem esya sevmem biraz minimal yasami severim is mobilyaya gelince.. bebek isi icine limon sikacak sanki
reflu yatagi, ana kucagi, koltukta yatmasi icin reflu yatagi, yerde oyun halisi falan derken ev birden jungle olacak..
sende 2 tane var o yuzden bisey demiyorum potansiyel oyuncak ve bebek esyasi miktarina
Ya evet günlük alınması gereken miktara ben de ulaşamıyorum sanırım ulaşsam da tatlıyla aburcuburla. 3 öğün sağlam besleniyorlar hamilelikte genelde listeler de öyle, doktorun söyledikleri de bu şekilde ama benim çok yetersiz kalıyor gibi hissediyorum. Kahvaltı zaten pek sevmem sabah uyanıyorum 1 saat oyalanıyorum yapabilmek için sonra da akşam yemeği zaten aralarda meyve yoğurt süt ama yine karşılamıyor gibi. Bu zamana kadar belki yeterli oluyordu ama bundan sonra daha çok ihtiyaç duyacak bebek besine. O yüzden ben de bi diyetisyenle görüşmeyi düşünüyorumMerhaba kızlar bugün yeni doktorumuzla tanıştık sevdim doktorumu ama yemek konusunda ve kilo konusunda takıntılı sanırım 3 kilo verdim 2 aldim dedim sen alma bebek alsin zaten diye cikisti günde 1 kilo yoğurt yiycen dedi çikolata serbetli tatlı yasak hergun bir avuç dolusu cerez günde 2 yumurta haftada 2 balık sık sık yeşil mercimek ye dedi aklıma gelenler bunlar ama ben normalde de iştahsız az yiyen biri oldugumdan kadının bir günde dediklerini ben 2 - 3 günde anca yiyorum kızdı bana bu konuda zorla yiyeceksin yoksa bebek gelişmez dedi diyet listesi verdi buna uymaya çalış dedi artık ne kadar uyabilicem bilemiyorum
Buda minik oğlusum teyzeleri çok şükür herşey yolundaymış
Merhaba kızlar bugün yeni doktorumuzla tanıştık sevdim doktorumu ama yemek konusunda ve kilo konusunda takıntılı sanırım 3 kilo verdim 2 aldim dedim sen alma bebek alsin zaten diye cikisti günde 1 kilo yoğurt yiycen dedi çikolata serbetli tatlı yasak hergun bir avuç dolusu cerez günde 2 yumurta haftada 2 balık sık sık yeşil mercimek ye dedi aklıma gelenler bunlar ama ben normalde de iştahsız az yiyen biri oldugumdan kadının bir günde dediklerini ben 2 - 3 günde anca yiyorum kızdı bana bu konuda zorla yiyeceksin yoksa bebek gelişmez dedi diyet listesi verdi buna uymaya çalış dedi artık ne kadar uyabilicem bilemiyorum
Buda minik oğlusum teyzeleri çok şükür herşey yolundaymış
Ay resmen beeeeeeennnBen de nefret ederim fazla eşyadan. Dün çalışma odasındaki kitaplıklardaki kpss kitaplarının hepsini attırdım eşime, bi kitaplık boşaldı resmen, rahatladımmasaya örtü vs. de sermem hiç, toz alırken beni oyalayacak hiç bişey olmamalı düşüncesindeyim.
Hem bu listeyi verip hem de sen kilo alma demek çok ütopik olmuş, günde 1000 ml süt ürünü ne demek allah aşkınaHerkesin bildiği şeyler yazıyor ama olsun genede bir hatırlatma fikir olur isinize yarar diyerek listeyi paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2747103
Günde 1 kilo yoğurt demişGunde 2 yumurta mi cok abartmis ya her seyiben hic yumurta yemedim bile hayatimda benim bebise cok yazik o zaman. Kagan kocatepe de anne karnina dustugu an ortalama kilosu genetik olarak belli diyor
1 kilo yoğurt yiceksin ne Allah aşkına ben günde bi kase yiyorum yoğurt o da bazen ama bir kilo neHerkesin bildiği şeyler yazıyor ama olsun genede bir hatırlatma fikir olur isinize yarar diyerek listeyi paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2747103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?