2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende de bundan var. Tek dezavantajı bebeğin aşağı kayması
Ama çok kullandım ilk zamanlar kusma fln çok oluyor insanın içi daha rahat oluyor böyle kafası yukarıda yatarken

Bende de bundan var. Tek dezavantajı bebeğin aşağı kayması
Ama çok kullandım ilk zamanlar kusma fln çok oluyor insanın içi daha rahat oluyor böyle kafası yukarıda yatarken

alttan takoz koyalim
valla evet, kafama yatarsa yataginin icine ve salona ayri ayri da alabilirim, ben biraz esya takintisi olan bi tipim oyle cok biblo sevmem esya sevmem biraz minimal yasami severim is mobilyaya gelince.. bebek isi icine limon sikacak sanki

reflu yatagi, ana kucagi, koltukta yatmasi icin reflu yatagi, yerde oyun halisi falan derken ev birden jungle olacak..

sende 2 tane var o yuzden bisey demiyorum potansiyel oyuncak ve bebek esyasi miktarina

Bende aynı, herşeyi çöpe atmak geliyor içimden kalabalığa tahammülüm yok ne yapıcam bilmiyorum

Bende aynı, herşeyi çöpe atmak geliyor içimden kalabalığa tahammülüm yok ne yapıcam bilmiyorum
Ben de nefret ederim fazla eşyadan. Dün çalışma odasındaki kitaplıklardaki kpss kitaplarının hepsini attırdım eşime, bi kitaplık boşaldı resmen, rahatladım masaya örtü vs. de sermem hiç, toz alırken beni oyalayacak hiç bişey olmamalı düşüncesindeyim.

Bugün 20+0 oldum. +5 kg. Şu son bir haftadır aburcubur tükettiğim için ekstra ödemlendimO yüzden bugün küçük not defterine yediklerimi yazmaya başladım kontrollü gideyim diye
Ben de anneme geldiğim zaman kaçırıyorum evde normalde beslenme düzenim var ama burada bozuyorum maalesef

Bizim evin fotolarını çekip atsam sana kalp krizi sebebi demekki

Merhaba kızlar bugün yeni doktorumuzla tanıştık sevdim doktorumu ama yemek konusunda ve kilo konusunda takıntılı sanırım 3 kilo verdim 2 aldim dedim sen alma bebek alsin zaten diye cikisti günde 1 kilo yoğurt yiycen dedi çikolata serbetli tatlı yasak hergun bir avuç dolusu cerez günde 2 yumurta haftada 2 balık sık sık yeşil mercimek ye dedi aklıma gelenler bunlar ama ben normalde de iştahsız az yiyen biri oldugumdan kadının bir günde dediklerini ben 2 - 3 günde anca yiyorum kızdı bana bu konuda zorla yiyeceksin yoksa bebek gelişmez dedi diyet listesi verdi buna uymaya çalış dedi artık ne kadar uyabilicem bilemiyorum
Buda minik oğlusum teyzeleri çok şükür herşey yolundaymış

Eklentiler

• 20201224_202605.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 75
Ya evet günlük alınması gereken miktara ben de ulaşamıyorum sanırım ulaşsam da tatlıyla aburcuburla. 3 öğün sağlam besleniyorlar hamilelikte genelde listeler de öyle, doktorun söyledikleri de bu şekilde ama benim çok yetersiz kalıyor gibi hissediyorum. Kahvaltı zaten pek sevmem sabah uyanıyorum 1 saat oyalanıyorum yapabilmek için sonra da akşam yemeği zaten aralarda meyve yoğurt süt ama yine karşılamıyor gibi. Bu zamana kadar belki yeterli oluyordu ama bundan sonra daha çok ihtiyaç duyacak bebek besine. O yüzden ben de bi diyetisyenle görüşmeyi düşünüyorum

Gunde 2 yumurta mi cok abartmis ya her seyi ben hic yumurta yemedim bile hayatimda benim bebise cok yazik o zaman. Kagan kocatepe de anne karnina dustugu an ortalama kilosu genetik olarak belli diyor

Ay resmen beeeeeeennn

Herkesin bildiği şeyler yazıyor ama olsun genede bir hatırlatma fikir olur isinize yarar diyerek listeyi paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 2747103
Hem bu listeyi verip hem de sen kilo alma demek çok ütopik olmuş, günde 1000 ml süt ürünü ne demek allah aşkına yani 5 su bardağı süt yoğurt demek... uyulması çok zor bi tablo bence.. yapabilen varsa helal olsun

Gunde 2 yumurta mi cok abartmis ya her seyi ben hic yumurta yemedim bile hayatimda benim bebise cok yazik o zaman. Kagan kocatepe de anne karnina dustugu an ortalama kilosu genetik olarak belli diyor
Günde 1 kilo yoğurt demiş ben 1 kaseyi zor yiyorum, bizim çocuklar çok sağlıksız doğacak bu doktora göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…