- 10 Nisan 2020
- 1.506
- 1.486
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.661
Yumurta çok severim ama ilk 3 ay tiksinmiştim yiyememiştim doktoruma söylediğimde de yemek zorunda değilsin sıkma kendini bu kadar demiştiGunde 2 yumurta mi cok abartmis ya her seyiben hic yumurta yemedim bile hayatimda benim bebise cok yazik o zaman. Kagan kocatepe de anne karnina dustugu an ortalama kilosu genetik olarak belli diyor
Bencede oyle dedim aksamlari bir kase yiyorum olmaz yetersiz diyo bebegin kemik kas gelisimi icin önemli yiyemezsen ayran yap su gibi ic dedi o nasil olacaksaHem bu listeyi verip hem de sen kilo alma demek çok ütopik olmuş, günde 1000 ml süt ürünü ne demek allah aşkınayani 5 su bardağı süt yoğurt demek... uyulması çok zor bi tablo bence.. yapabilen varsa helal olsun
Valla sabah normal peynir zeytin domates salatalık yumurta yiyorum bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor öyle ufak bi sandviç yapıyorum.Ben sabah 5 zeytin peynir ve bir yumurta yiyorum net. salatalık domates de yiyorum. Mesela yeri geliyo patates kızartması menemen bunları da yiyorum. Üstüne reçel tereyağına gömüyorum kendimiii.
öğlen hurma artı ceviz üç dört ceviz,
Çoğu zaman yemek yemiyorum ama yediğimde de makarna tarzı şeyler yada dünkü yemek vs.
Akşam allah ne verdiyse pilav yada makarna fix, yanına tavuk et sebze herhangi biri oluyor mutlaka. Turşu yada salata zaten yiyorum.
Çay faslı da çay artı bisküviii
Bir litre ayran içebilirsin belki ama o da çok.Bencede oyle dedim aksamlari bir kase yiyorum olmaz yetersiz diyo bebegin kemik kas gelisimi icin önemli yiyemezsen ayran yap su gibi ic dedi o nasil olacaksa
Günde 1 kilo yoğurt demişben 1 kaseyi zor yiyorum, bizim çocuklar çok sağlıksız doğacak bu doktora göre.
Aynen bende böylr yani hamilelikten önce de böyleydi benim fix . Yoğurt ve ayran çok tüketemiyorum tansiyonum düşüyor gebeliktr tansiyonum düşük malesef normalde çok yerim.Valla sabah normal peynir zeytin domates salatalık yumurta yiyorum bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor öyle ufak bi sandviç yapıyorum.
öğlen de meyve tabağı yapıyorum yanına bi kade yoğurt.
Akşam da evde ne yaptıysam o kendim için özel bişe yapmıyorum yani
Yemekten sonra da çay yanında herşeyi yiyorum ne varsa
Bnm icin imkansiz gibi birsey zaten sevmem yogurt bir kilo bide yemekle beraber yeme bir saat sonra ye dedi yoksa kansizlik yapar dediBir litre ayran içebilirsin belki ama o da çok.öğlen içsen yemekle beraber akşam yemekle uyumadan önce derken ooff cokkk
Yumurta çok severim ama ilk 3 ay tiksinmiştim yiyememiştim doktoruma söylediğimde de yemek zorunda değilsin sıkma kendini bu kadar demişti
1 kilo yoğurt yiceksin ne Allah aşkına ben günde bi kase yiyorum yoğurt o da bazen ama bir kilo ne
Ben kızlara hamileyken gerçekten düzenli besleniyordum hergun 2 yumurta kasar peynir bir kase yoğurt mutlaka yerdim yemek saatlerim aksamazdı falan 36 haftalık 2200 1970 gr doğdular onlarada çok zayıf doğmuşlar en az 2300 olmalilardi dedi fazlası nasil olacaktı hiç bilmiyorum ama bunda hiç dikkat edemiyorum cogu ogün de atladigim oluyor bebislerden bana sira gelmiyor çünküGunde 2 yumurta mi cok abartmis ya her seyiben hic yumurta yemedim bile hayatimda benim bebise cok yazik o zaman. Kagan kocatepe de anne karnina dustugu an ortalama kilosu genetik olarak belli diyor
Ben kızlara hamileyken gerçekten düzenli besleniyordum hergun 2 yumurta kasar peynir bir kase yoğurt mutlaka yerdim yemek saatlerim aksamazdı falan 36 haftalık 2200 1970 gr doğdular onlarada çok zayıf doğmuşlar en az 2300 olmalilardi dedi fazlası nasil olacaktı hiç bilmiyorum ama bunda hiç dikkat edemiyorum cogu ogün de atladigim oluyor bebislerden bana sira gelmiyor çünkü
Ya benim doktor da aslında her gün 2 bardak süt 1 kase yoğurt ve peynir yiyeceksin diyor. Düşününce 1 kg süt ürünü yapıyor
Evet canim ikiz amin hepimizin evlatlarini da korusun mevlam ins Zayıf dogdular hala zayıflar ama çok şükür sagliklilar önemli olanda bu bnm için boyları ortalama gidiyor kiloları düşük ama artık kabullendim bu durumu ben maşallah zekaları da sağlıklarıda yerinde şükür önemli olanda bu zatenIkiz mi senin kizlarin oyy allah bagislasinhaklisin canim ya oldugu kadar saglikli olsunlar da dogduktan sonra alirlar kilo napalim. Bende kasar ya da su abaza peyniri dedikleri seyi kahvaltida baya tuketiyorum. Bir yuvarlak kasar 4 gun anca yetiyor o kadar yiyorum kahvalti da bebege kilo aldiriyormus demisti annem bilmiyorum dogru mu. Oyle dedi diye yiyorum
Bana da sormaz ama söylerKilo almamiz cok normal bu kosullarda bencebana hic sormuyor da ne yiyip iciyorsun filan diye sadece tarti zamani kiziyor
Bana da sormaz ama söylereşim de sağolsun hocam bu et ve hamur hariç bişey yemiyor diye şikayet ediyor
Bu adamlar bi alem eşimi içeri almadı çıktıktan sonra eşim bana diyor ki deseydin yemiyorum hiçbirşey diye dedim söyledim diyo ne dedi kızmadı mı az yiyorum diye eşimde bnm ailemde eşimin aileside herkes şikayetçi benden ama elimde değil oldum olası böyleyim yemek yemeyi sevmiyorumBana da sormaz ama söylereşim de sağolsun hocam bu et ve hamur hariç bişey yemiyor diye şikayet ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?