- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.681
Evet canim ikiz amin hepimizin evlatlarini da korusun mevlam ins Zayıf dogdular hala zayıflar ama çok şükür sagliklilar önemli olanda bu bnm için boyları ortalama gidiyor kiloları düşük ama artık kabullendim bu durumu ben maşallah zekaları da sağlıklarıda yerinde şükür önemli olanda bu zaten
Bu adamlar bi alem eşimi içeri almadı çıktıktan sonra eşim bana diyor ki deseydin yemiyorum hiçbirşey diye dedim söyledim diyo ne dedi kızmadı mı az yiyorum diye eşimde bnm ailemde eşimin aileside herkes şikayetçi benden ama elimde değil oldum olası böyleyim yemek yemeyi sevmiyorum
[/Yaaa erkekler öyle doktorun bize kızacağını düşünüyorlar nedenseEsleri almamasi iyi olmus benim doktorunbenim ki de konu acilinca hemen yemedigim seyleri sikayet eder. Onun yuzunden annem her gun bugun ne yedin diye ariyor oysa doktorlar o kadar farkındalar ki olayın multivitamin veriyorlar direkt
Ben evlenene kadar hep 52 kiloydum kemiklerim sayılıyordu sonra evlendim ve bir yilda 63 u gördüm ve altını bir daha göremedim :-D bebekken sağlık kiloyla orantılı olarak dikkate alınıyor ya ondan bu kadar baskı aslında ama herkesin bünye farklı bunuda göz önüne almak gerekBende kucukken balik yaglariyla buyudum, cift kulotlu corap giydirirdi annem kislari asiri zayiftim. Ergenlikte kilo ister istemez kilo aliyorsun ama o yuzden dedigin gibi saglikli olsunlar da kilo her zaman zarar
Bende kucukken balik yaglariyla buyudum, cift kulotlu corap giydirirdi annem kislari asiri zayiftim. Ergenlikte kilo ister istemez kilo aliyorsun ama o yuzden dedigin gibi saglikli olsunlar da kilo her zaman zarar
Evet bebeler zayıf diye kızdı sanırım buda zayıf olmasın demek istedi ama ben genetiğe inanıyorum birde iki taneyle tek bir olmaz illaki fark olur bu daha iyi olur inşBence doktor doğru söylemiş bebeğe değil ama bize lazım yoksa böyle teker teker gidiyor dişler iştebirde anladığım kadariylanbebeklerin zayıf doğdu diye kızmış sana bak böyle dediğim gibi yesen daha kilolu doğarlar tarzı ben ne yumurta ne yoğurt yiyemiyorum ayrana başlayacağım. Benim doktorumda günlük büyük bardak havuç suyu ertesi gün portakal suyu şeklinde gitmemi söyledi. Korona için. Beta karoten var dedi. Bağışıklık için.
ya bende öyleydim. Hiç unutmam 5. Sınıftaydık sanırım tüm kızlar sırayla tartıya çıktık ben zayıfım diye dalga geçmişlerdi bende ağlamıştım.
Evet ben anladım doktorunu. Genetik de var ama bence yine de dinlemeye çalış az zorla kendini o da öyle demek istemiş bence sınırları zorla demiş. Ben etten nefret ederim yumurtadan balıktan tavuktan hepsinden tiksiniyorum ama kıyma şeklinde yiyorum. Ayda yılda bir yumurtalı ekmek gibi içine peynir biber falan atıp düşünmeden hemen yemeye çalışıyorum. Yoğurt sevmem ama litre litre ayran icicem bende oğlumda da yapmıştım. Zorlayalim kendimiziEvet bebeler zayıf diye kızdı sanırım buda zayıf olmasın demek istedi ama ben genetiğe inanıyorum birde iki taneyle tek bir olmaz illaki fark olur bu daha iyi olur inş
Bana da ceviz sırığı diyordularHaha bana da safinaz diyorlardi
Ben evlenene kadar hep 52 kiloydum kemiklerim sayılıyordu sonra evlendim ve bir yilda 63 u gördüm ve altını bir daha göremedim :-D bebekken sağlık kiloyla orantılı olarak dikkate alınıyor ya ondan bu kadar baskı aslında ama herkesin bünye farklı bunuda göz önüne almak gerek
Canim normalde et yerim ama yiyemiyordum mide bulantılarından yeni yeni başladım yemeye şükür yumurta bir tane yiyorum peynir yiyorum kahvaltıda sıkıntı yokda yemek yiyemiyorum bende işte zorla yemeye çalışıyorum et ti balikti zorluyorumEvet ben anladım doktorunu. Genetik de var ama bence yine de dinlemeye çalış az zorla kendini o da öyle demek istemiş bence sınırları zorla demiş. Ben etten nefret ederim yumurtadan balıktan tavuktan hepsinden tiksiniyorum ama kıyma şeklinde yiyorum. Ayda yılda bir yumurtalı ekmek gibi içine peynir biber falan atıp düşünmeden hemen yemeye çalışıyorum. Yoğurt sevmem ama litre litre ayran icicem bende oğlumda da yapmıştım. Zorlayalim kendimizi
Evet canım anladim. İştahsızlık öyle malesef . Ben yemeyi çok seviyorum ama istediğim şeyleri yemeyi tabiCanim normalde et yerim ama yiyemiyordum mide bulantılarından yeni yeni başladım yemeye şükür yumurta bir tane yiyorum peynir yiyorum kahvaltıda sıkıntı yokda yemek yiyemiyorum bende işte zorla yemeye çalışıyorum et ti balikti zorluyorum
Keşke bende yiyebilsem valla çok imreniyorum yiyebilenlereAy kızlar ya bir tek benim mi iştahım bu denli açıkSabah o kadar aç uyanıyorum ki anlatmam, yiyorum bir kaç saat sonra sanki hiç bir şey yememiş gibi oluyorum, az şeylede doymuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, şimdilik 2 kilo aldım ama kızımda da öyle olmuştu son aylar çok almıştım ve 10 kilo ile doğum yapmıştım, yarın şu karaciğer enzimlerim için dahileye doktoruna gideceğim muhtemelen diyet yazacak Bakalım uyabilecek miyim Bir de takrardan perinatoloğa bebişi görmeye gideceğiz ona seviniyorum, dün midesi boştu detaylıda onun dolu olması gerekiyormuş, dr mutlaka bir iki gün içinde bakalım bir daha demişti bakalım midesini dolu denk getirecek miyiz
Kız Allah seni 10 kilonun nesi çokAy kızlar ya bir tek benim mi iştahım bu denli açıkSabah o kadar aç uyanıyorum ki anlatmam, yiyorum bir kaç saat sonra sanki hiç bir şey yememiş gibi oluyorum, az şeylede doymuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, şimdilik 2 kilo aldım ama kızımda da öyle olmuştu son aylar çok almıştım ve 10 kilo ile doğum yapmıştım, yarın şu karaciğer enzimlerim için dahileye doktoruna gideceğim muhtemelen diyet yazacak Bakalım uyabilecek miyim Bir de takrardan perinatoloğa bebişi görmeye gideceğiz ona seviniyorum, dün midesi boştu detaylıda onun dolu olması gerekiyormuş, dr mutlaka bir iki gün içinde bakalım bir daha demişti bakalım midesini dolu denk getirecek miyiz
Ortalama kilosu iyi beslendiğimiz takdirde belli bence. Yani yetersiz beslenen bi bebeğin kilosu genetik iyi de olsa nasıl artabilir ki. O şu demek oluyor 3500 gr doğacaksa bi bebek ne kadar fazla da yesek onun üstüne çıkmaz ama az olması bizimle alakalı. Bebekte başka sorunlar olmadığı, normal şartlarda.. yine de 2 yumurta bence de çok ama genelde hamilelikte beslenme şekilleri hep hemen hemen bu şekilde oluyorGunde 2 yumurta mi cok abartmis ya her seyiben hic yumurta yemedim bile hayatimda benim bebise cok yazik o zaman. Kagan kocatepe de anne karnina dustugu an ortalama kilosu genetik olarak belli diyor
Gerçekten oda zor, yerken doyduğumu anlamıyorum, sonradan karnım şişiyor bu defa rahatsız oluyorumKeşke bende yiyebilsem valla çok imreniyorum yiyebilenlere
Birden aldığım için bana çok gelmişti yine böyle olmuştu belli bir haftaya kadar almamıştım birden alınca bana çok gelmiştiKız Allah seni 10 kilonun nesi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?