- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.721
Çünkü şekerim ben de sendenim, yediklerim seninkinden bile az olabilir, mesela öğlen asla yemek yemem, süt meyve kuruyemiş, kaçamaklarım olursa akşam yemek yemem, bebek kilo almaz diye düşünmüyorum, depolardan alıyordur o alacağını amaaaaa 4 kg aldım.. bence bizim vücudumuzun yağlanmaya ihtiyacı vardı, ne yediysek kilo oldu çünkü neden çünkü ihtiyaçtanAy bu grup benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkbugün bütün gün yediğim: sabah 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + biraz bal
Öğlen 1 muz
15.30-16.00 civarı 1 tabak pırasa +salata +1 dilim ekmek
Akşam 19.30 gibi 2 parça tavuk yanında bir şey yok.
başka da bir şey yemedim bütün gün. Yediklerim değişiyor balık,et ya da tavuk mutlaka. Salata veya yoğurt kesin oluyor. Arada makarna. Haftada 1 gün kahvaltıda krep ya da tost. Günde 8-10 bin arası adım atıyorum. Peki ben nasıl 5 kg aldım da siz 1-2 kilo alıyorsunuz ya biri bana açıklasın nolur deliricem
16 hafta hiç mi bir şey yemedin? Yok bende bi problem var bence. Kilo almayı takmıyorum da burda yazılanlara göre bende bir anormallik var. Çayın yanında bisküvi yiyip 2 kilo alıyorsa insanlar beni bir incelemeleri lazım hormonal midir artık kan değerlerim mi sıkıntılı. Cidden korkmaya başladım artık.Benim 16. Haftaya kadar hiç mi hiç iştahım yoktu ama bir açıldı pir açıldı, bir ayda 2 kilo aldım devamıda hızlı gelecek gibi
Ay bilmiyorum ki baksana herkes 45 kg hamile kalmış sanki, bence onların da ihtiyacı vardırÇünkü şekerim ben de sendenim, yediklerim seninkinden bile az olabilir, mesela öğlen asla yemek yemem, süt meyve kuruyemiş, kaçamaklarım olursa akşam yemek yemem, bebek kilo almaz diye düşünmüyorum, depolardan alıyordur o alacağını amaaaaa 4 kg aldım.. bence bizim vücudumuzun yağlanmaya ihtiyacı vardı, ne yediysek kilo oldu çünkü neden çünkü ihtiyaçtan
Ya yeme içmeye takıntılı doktorlar beni geriyor. Gebeyiz sonuçta tamam dikkat et şöyle böyle demesi normal ama bir kilo yoğurt 3 porsiyon et bilmem kaç porsiyon balık yemek zorundasın gibi zorunlu tutmak yoksa bebek gelişmez demek ne kadar doğru bilmiyorumBence doktorun mandirasi var, katki olsun diye boyle demis1 kg yogurt yesen bir de mideyi bozar he cok sut icince bile insan rahatsiz oluyor. Laktozsuz filan iciyorum ben, vur deyince oldurmus adam
Tam da kg alınacak haftalara geldik aslında, ben 2 kg son iki üç haftada aldım mesela. Ben de kahvaltıda hamur işi, kızartma , tost, ekmek ne bulursam yiyorum. Eşim de sağolsun , evde olduğu günler çeşit çeşit kahvaltılık hazırlıyor. Ama akşama kadar pek bi şey yemiyorum, akşam da yine bazen hamur işi olur, makarna olur, pilav falan kısmam . ama yemeklerde pek ekmek yemiyorum. Bi de çayın yanında bi şeyler yiyorum ki en gereksiz kısım burası. Ben kg ı son aylarda alacağıma eminim, kızım da normal giderken son ay 5-6 kg almışımdır. Kizim da sağ olsun, 40 +3 ten sonra geldi şiştikçe şiştim. Boy da yok , pilates topu gibi yuvarlanıyordum artıkAy bu grup benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkbugün bütün gün yediğim: sabah 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + biraz bal
Öğlen 1 muz
başka da bir şey yemedim bütün gün. Yediklerim değişiyor balık,et ya da tavuk mutlaka. Salata veya yoğurt kesin oluyor. Arada makarna. Haftada 1 gün kahvaltıda krep ya da tost. Günde 8-10 bin arası adım atıyorum. Peki ben nasıl 5 kg aldım da siz 1-2 kilo alıyorsunuz ya biri bana açıklasın nolur deliricem
Salam sıkıntı olmuyor mu çiğ olduğu içinBen sutu baya severim cocukluktan gelen bir sey sanirim. Ben fix kahvalti tabagi hazirliyorum domates salatalik siyah yesil zeytin peynir helva salam olabiliyor bazenyarim dilim de nutellali ekmek ve portakal suyu bazen cay ya da sut. Eskiden hep tost yerdim ilk 3 ayda simdi boyle yapiyorum bayadir
Seni tebrik ediyorum. Benim yanımda aşırı sağlıklı besleniyorsun. Bence 5kg da çok çok normalAy bu grup benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkbugün bütün gün yediğim: sabah 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + biraz bal
Öğlen 1 muz
Benim de 16.haftaya kadar iştahım yoktu mide bulantısı da yaşamadım ama hiçbir şey yemek istemiyordumBenim 16. Haftaya kadar hiç mi hiç iştahım yoktu ama bir açıldı pir açıldı, bir ayda 2 kilo aldım devamıda hızlı gelecek gibi
Çoğu şeyi yemek canım istemedi, zaten 16. Haftaya kadar ağzıma tatlı hiç bir şey koyamadım, hep et aşerdim ekmeksiz akşam yemeklerinde yedim onuda genelde, zararlı olan ne varsa tiksindim resmen16 hafta hiç mi bir şey yemedin? Yok bende bi problem var bence. Kilo almayı takmıyorum da burda yazılanlara göre bende bir anormallik var. Çayın yanında bisküvi yiyip 2 kilo alıyorsa insanlar beni bir incelemeleri lazım hormonal midir artık kan değerlerim mi sıkıntılı. Cidden korkmaya başladım artık.
Salam sıkıntı olmuyor mu çiğ olduğu içinportakal suyu da benim vazgeçilmezim
aynen bende o şekildeyim şu anda, hiç doymuyorumBenim de 16.haftaya kadar iştahım yoktu mide bulantısı da yaşamadım ama hiçbir şey yemek istemiyordumsonra birden açıldı şimdi çok çabuk acıkıyorum çok çabuk şişkinlik yaşıyorum
Gebelik şekerim mi var diye şüphelenmeye başladım. Normal mi diyorsun?Seni tebrik ediyorum. Benim yanımda aşırı sağlıklı besleniyorsun. Bence 5kg da çok çok normal
Ya yeme içmeye takıntılı doktorlar beni geriyor. Gebeyiz sonuçta tamam dikkat et şöyle böyle demesi normal ama bir kilo yoğurt 3 porsiyon et bilmem kaç porsiyon balık yemek zorundasın gibi zorunlu tutmak yoksa bebek gelişmez demek ne kadar doğru bilmiyorumO doktorun dediği gibi beslenirsek mutfak masrafı 84747373 kat artar zaten onca şeyi yemek mümkün değil.
benim doktorum kasma rahat ol diyo dikkat et en çok 24. Haftadan sonra hızlı kilo alımı başlıyor filan diyo
Tatlı ben de ilk 3 ay yiyemedim. Eşim çikolata alıyordu ağzıma sürmüyordum. Ama ekşi ve tuzlu çok canım istedi. Etsiz çiğköfteye düşmüştüm bi ara.Çoğu şeyi yemek canım istemedi, zaten 16. Haftaya kadar ağzıma tatlı hiç bir şey koyamadım, hep et aşerdim ekmeksiz akşam yemeklerinde yedim onuda genelde, zararlı olan ne varsa tiksindim resmenama şimdi tam tersi oldu tatlıda, tuzluda her şey canım çekiyor
Bak bende sabah dişçiye gitmeden bir dilim börek yedim ordan anneme uğrayıp oğlumu aldım eve geldim uykusuzluktan bayilacaktim oğlan da öyle uyuduk uyandık makine için servis geldi çamaşır attık yemek yaptım pisti taa akşam 5.30 da ıspanak yedim ekmeksiz acele acele bir kase de şehriyeli domates çorbası tamam. Sonra eşim geldi konuş et günün raporları su bu derken 8 de bı tane portakal ve bir avuç Antep fıstığı yedim. Şimdi hala açım oğlumu babasına sattım gidip biseyler yiycem. Önceki gebelikte 16 kilo aldım çünkü isim yoktu. Şimdi cidden gündüzleri unutuyorum fırsat olmuyor akşamları telafi ediyorum. Bir de ilk 3 ay neredeyse midemi kustum ben. Meyveyle yaşadım.16 hafta hiç mi bir şey yemedin? Yok bende bi problem var bence. Kilo almayı takmıyorum da burda yazılanlara göre bende bir anormallik var. Çayın yanında bisküvi yiyip 2 kilo alıyorsa insanlar beni bir incelemeleri lazım hormonal midir artık kan değerlerim mi sıkıntılı. Cidden korkmaya başladım artık.
Aynen ben de öyle. Ama tatlıdan bisküviden vazgeçemiyorum yani çok enteresan . Biz zaten son aylara doğru kilo alıcaz o zaman çok yeniyormuşBeni de geriyorlar valla bir de oyle diyince anneye sucluluk duygusu yukluyorlarBir de artik tikanmaya basladik ben oyle hissediyorum canim daha fazla yemek istesede nefes alamiyorum yerken iki aksamdir
Daha ne olsun bence gayet güzel ve sağlıklı besleniyorsun. Keşke ben de böyle bi düzen oluşturabilsem. Aklıma ne zaman eserse yeme alışkanlığımın ne bebeğe ne bana faydası var. 5 kg da haftaya göre iyi aslında aşırı kilo artışı yok ki. 1- 2 kilo alanlar genelde ilk 3 ay kilo verenler oluyor ya da mide bulantısından bişey yiyemeyenler.Ay bu grup benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkbugün bütün gün yediğim: sabah 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + biraz bal
Öğlen 1 muz
Gebeliğin yarısı bitti. Vücut da yağ depoluyor öyle düşün. Ne yesek yarıyor bu haftalarda.Gebelik şekerim mi var diye şüphelenmeye başladım. Normal mi diyorsun?
Aynen ben de öyle. Ama tatlıdan bisküviden vazgeçemiyorum yani çok enteresan . Biz zaten son aylara doğru kilo alıcaz o zaman çok yeniyormuş
Ya ekmek falan tüketiyor musun?Ben tüketmediğim halde +5 ile ilerliyorum belki 6 bile olmuştur korkuyorum tartılmayaAy bu grup benim sinirlerimi bozmaya başladı artıkbugün bütün gün yediğim: sabah 2 yumurta + 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + biraz bal
Öğlen 1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?