2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben simdiden aldim da 5 kg umarim son aylar cook almam bende tatli seyleri cok seviyorum ya vazgecemiyorum. Buskivi hic almadim ama eve genelde evde kurabiye yapiyorum ya da kek oyle yiyoruz
Hiç tüketmiyorum ya tatlı kek kurabiye vs bugün ablam börek yaptı el açması onun bile ucundan baktım yemedim

Bencede suan 5 kg cok normal, hic istahimiz kesilmedi cunku habire yedik hem de kuru seyler yedik. Pizza, makarna vs onlardan da oldu biraz

Korkma haftamız aynı seninle canım ben de en son 5 kg almıştım

Ya ekmek falan tüketiyor musun?Ben tüketmediğim halde +5 ile ilerliyorum belki 6 bile olmuştur korkuyorum tartılmaya
Yiyorum canım, kahvaltıda ye sulu yemek varsa onun yanında. Eğer makarna pilav varsa yemiyorum. Eskiden hiç yemezdim ama, gebelikte başladım ekmek yemeye. Ekmek şişiriyor beni zaten direkt.

Hiç tüketmiyorum ya tatlı kek kurabiye vs bugün ablam börek yaptı el açması onun bile ucundan baktım yemedim

El acmasi borek olsa kacirmazdim ben bir de buzluga koymak icin istiyorum annem yapinca ben tuketiyorum valla o da tartiya yansiyor demek ki

Bencede suan 5 kg cok normal, hic istahimiz kesilmedi cunku habire yedik hem de kuru seyler yedik. Pizza, makarna vs onlardan da oldu biraz
Ben ilk 3 ay her gün kusan biri olarak kilo vermeyen hatta alan tek kişi olabilirim. Kustugum gibi gidip yemek yiyordum annem de o halimi gördükçe mantı, makarna, börek ne yiyebiliyorsam önüme koydu. Her akşam yemekten sonra da çiğköfte yiyordum heralde 9 ay annemde kalsaydım beni 30 kilodan aşağısı kurtarmazdı

Yiyorum canım, kahvaltıda ye sulu yemek varsa onun yanında. Eğer makarna pilav varsa yemiyorum. Eskiden hiç yemezdim ama, gebelikte başladım ekmek yemeye. Ekmek şişiriyor beni zaten direkt.
Kahvaltıda sadece iki dilim çavdar ekmeği alıyorum onun dışında yemiyorum ama ilk haftalar bulantımı kestiği için ciddi anlamda yedim,senin boyun uzun birde takma ben kısayım

Beyaz ekmek çok etkiliyor. Hatta her şeyden fazla etkiliyor bence. Ben tüm öğünlerimde tam buğday ekmeği yemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek alışkanlığım diyetisyene gittiğimden beri azalmıştı zaten.Tam buğday ekmeği doygunluk hissi verdiği için 1-2 dilimden fazla yiyemiyorum. Tabi börek hamur işi falan olursa hayır diyemiyorum

Bana da kilo aldıran tek şey beyaz ekmek.Evde buğday yada çavdar ekmeği tercih ediyorum ama birkaç gündür annemdeyim çok saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…