- 28 Ağustos 2020
- 9.006
- 41.488
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #28.761
Kesinlikle tam buğday 1-2 dilimden fazla yenmiyor ama taze beyaz ekmek çıtır çıtır bi bakmışsın yarısı gitmişBeyaz ekmek çok etkiliyor. Hatta her şeyden fazla etkiliyor bence. Ben tüm öğünlerimde tam buğday ekmeği yemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek alışkanlığım diyetisyene gittiğimden beri azalmıştı zaten.Tam buğday ekmeği doygunluk hissi verdiği için 1-2 dilimden fazla yiyemiyorum. Tabi börek hamur işi falan olursa hayır diyemiyorum
Anne evinde dikkat etmek mümkün değilBana da kilo aldıran tek şey beyaz ekmek.Evde buğday yada çavdar ekmeği tercih ediyorum ama birkaç gündür annemdeyim çok saldım
Bugün Migros’a girdim tesadüf ekmekleri yeni çıkmış sıcacık çıtır çıtırdı dayanamadım aldım. dediğin gibi bi baktım ekmeğin yarısına gelmişimKesinlikle tam buğday 1-2 dilimden fazla yenmiyor ama taze beyaz ekmek çıtır çıtır bi bakmışsın yarısı gitmiş
Bende de iştahsızlık vardı işte bir iki lokma bir şey yesem doymuş gibi hissediyordum, o yüzden kilo alamadım hiç bir kaç kilo verdim bileTatlı ben de ilk 3 ay yiyemedim. Eşim çikolata alıyordu ağzıma sürmüyordum. Ama ekşi ve tuzlu çok canım istedi. Etsiz çiğköfteye düşmüştüm bi ara.benim bulantım, kusmam hiç olmadı ama ilk zamanlar ben de sağlıklı şeyleri hiç istemedim, tiksindim. Sanırım ilk zamanlar kötü beslenmenin ceremesini çekiyorum şu anda.
Gayet yolunda kilolar şükür ki her bebeğin gelişimi farklı,önemli olan sağlıklı olmaları...Benim de 20+0 da 342 gr di
Ben mesela şu an ekmeksiz asla doymuyorumYa ekmek falan tüketiyor musun?Ben tüketmediğim halde +5 ile ilerliyorum belki 6 bile olmuştur korkuyorum tartılmaya
MaşallahBen mesela şu an ekmeksiz asla doymuyorumher sabah iki tane poğaça filan yemeğe başlamıştım ki vücut error verdi bir kaç gündür tam buğday ekmeği yemeğe başladım ama onuda bir dilimle bırakamıyorum
Gerçekten öyle bir ara bu beyaz ekmeklerden güzel olduğu için baya bir yiyordum tereyağlı filan, bir baktım yarım saat sonra filan kafam ağılaşmaya filan başladı acaba dedim kolestrolü filan mı yükseltiyor, resmen uyuşturuyor vücudu ama tam buğday ekmekleri öyle değil onlara geçince midemde bir rahatladı, hafiflemiş hissettim kendimiBeyaz ekmek çok etkiliyor. Hatta her şeyden fazla etkiliyor bence. Ben tüm öğünlerimde tam buğday ekmeği yemeye çalışıyorum. Beyaz ekmek alışkanlığım diyetisyene gittiğimden beri azalmıştı zaten.Tam buğday ekmeği doygunluk hissi verdiği için 1-2 dilimden fazla yiyemiyorum. Tabi börek hamur işi falan olursa hayır diyemiyorum
Asıl size maşallahMaşallahya normalde de hamur işi tatlı tüketmezdim çok zorlanmıyorum o yüzden
Buna rağmen +5 ile devam ediyorum amaAsıl size maşallahbunlara karşı koyabiliyorsanız keşke bende öyle öyle olabilsem
Yani bu kadar Dana gibi beslenmemizi bekleyip kilo alinca da Niye aldin diyorlar ee napcaz arkadas ölelim miKilo almamiz cok normal bu kosullarda bencebana hic sormuyor da ne yiyip iciyorsun filan diye sadece tarti zamani kiziyor
İşte bende bir aydır filan bu şekilde iştah açılması oldu 2 kilo aldım bir andaBuna rağmen +5 ile devam ediyorum ama
Evet tam buğday ekmeği mideyi hiç yormuyor hafif oluyor. Özellikle kahvaltıda çok rahat ediyorum ben deGerçekten öyle bir ara bu beyaz ekmeklerden güzel olduğu için baya bir yiyordum tereyağlı filan, bir baktım yarım saat sonra filan kafam ağılaşmaya filan başladı acaba dedim kolestrolü filan mı yükseltiyor, resmen uyuşturuyor vücudu ama tam buğday ekmekleri öyle değil onlara geçince midemde bir rahatladı, hafiflemiş hissettim kendimi
Sağlık olsun ya kilo nasılsa verilir çok da takmamak lazım önemli olan annenin sağlığı bebeğin gelişimiİ
İşte bende bir aydır filan bu şekilde iştah açılması oldu 2 kilo aldım bir andageriside gelir artık
Bende de çok yersem eğer baya rahatsız oluyorum geçen misafirliğe gitmiştik baya yemiştim gece boyunca uyuyamamıştım ama yemek yemek güzel bişe seviyorumBeni de geriyorlar valla bir de oyle diyince anneye sucluluk duygusu yukluyorlarBir de artik tikanmaya basladik ben oyle hissediyorum canim daha fazla yemek istesede nefes alamiyorum yerken iki aksamdir
Yaa mavi tulum çok tatlı,sağlıkla giysin bebişinBu minileri almıştım yeni geldi böyle şeylere bayılıyorum
Cok dogru.. ben 62 ile hamile kaldim suan 63.5 um. Ama ben ilk uc ay mide bulantilatilarimdan kilo verdim dogru duzgun de beslenemedim.Daha ne olsun bence gayet güzel ve sağlıklı besleniyorsun. Keşke ben de böyle bi düzen oluşturabilsem. Aklıma ne zaman eserse yeme alışkanlığımın ne bebeğe ne bana faydası var. 5 kg da haftaya göre iyi aslında aşırı kilo artışı yok ki. 1- 2 kilo alanlar genelde ilk 3 ay kilo verenler oluyor ya da mide bulantısından bişey yiyemeyenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?