2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle tam buğday 1-2 dilimden fazla yenmiyor ama taze beyaz ekmek çıtır çıtır bi bakmışsın yarısı gitmiş

Kumru bir kez ben de yedim çeşmede

ya bizim alt kattaki komşu her sabah sucuklu bişeyler yapıyor, kokusu aynen bizim evde, resmen bana eziyet, apartmanın girişine “2. katta hamile var ona göre” diye yazı asıcam en sonunda gerçekten her sabah sınav veriyorum, eve almıyorum sucuk salam sosis, olsa kesin yapar yerim her sabah o kokudan dolayı.

Kesinlikle tam buğday 1-2 dilimden fazla yenmiyor ama taze beyaz ekmek çıtır çıtır bi bakmışsın yarısı gitmiş
Bugün Migros’a girdim tesadüf ekmekleri yeni çıkmış sıcacık çıtır çıtırdı dayanamadım aldım. dediğin gibi bi baktım ekmeğin yarısına gelmişim

Bende de iştahsızlık vardı işte bir iki lokma bir şey yesem doymuş gibi hissediyordum, o yüzden kilo alamadım hiç bir kaç kilo verdim bileaz az tatlı şeyler yemeye başlamıştım, çikolatayı bile ilk defa bugün yedim 5. Ayın sonunda hoşuma gitti geri gelecek şimdi ona yanıyorum

Ya ekmek falan tüketiyor musun?Ben tüketmediğim halde +5 ile ilerliyorum belki 6 bile olmuştur korkuyorum tartılmaya
Ben mesela şu an ekmeksiz asla doymuyorum her sabah iki tane poğaça filan yemeğe başlamıştım ki vücut error verdi bir kaç gündür tam buğday ekmeği yemeğe başladım ama onuda bir dilimle bırakamıyorum

Maşallah ya normalde de hamur işi tatlı tüketmezdim çok zorlanmıyorum o yüzden

Gerçekten öyle bir ara bu beyaz ekmeklerden güzel olduğu için baya bir yiyordum tereyağlı filan, bir baktım yarım saat sonra filan kafam ağılaşmaya filan başladı acaba dedim kolestrolü filan mı yükseltiyor, resmen uyuşturuyor vücudu ama tam buğday ekmekleri öyle değil onlara geçince midemde bir rahatladı, hafiflemiş hissettim kendimi

Evet tam buğday ekmeği mideyi hiç yormuyor hafif oluyor. Özellikle kahvaltıda çok rahat ediyorum ben de

İ

İşte bende bir aydır filan bu şekilde iştah açılması oldu 2 kilo aldım bir anda geriside gelir artık
Sağlık olsun ya kilo nasılsa verilir çok da takmamak lazım önemli olan annenin sağlığı bebeğin gelişimi

Kızlar tetanoz aşısı bebeğin hareketlerini birkaç gün yavaşlatabilirmiş bu doğru mu acaba

Bu minileri almıştım yeni geldi böyle şeylere bayılıyorum

Eklentiler

• 9438B48F-8A61-439C-BCBE-6C78D63849F6.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 71725F21-8FE1-43A1-924F-A2E9FAB0A32D.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 9BEE9B27-50FE-4139-882C-EE99255AB2BB.webp
    56 KB · Görüntüleme: 60
Beni de geriyorlar valla bir de oyle diyince anneye sucluluk duygusu yukluyorlar Bir de artik tikanmaya basladik ben oyle hissediyorum canim daha fazla yemek istesede nefes alamiyorum yerken iki aksamdir
Bende de çok yersem eğer baya rahatsız oluyorum geçen misafirliğe gitmiştik baya yemiştim gece boyunca uyuyamamıştım ama yemek yemek güzel bişe seviyorum

Cok dogru.. ben 62 ile hamile kaldim suan 63.5 um. Ama ben ilk uc ay mide bulantilatilarimdan kilo verdim dogru duzgun de beslenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…