2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben yedim yedim ve 5 kg aldım yürüyüş yapmıyorum çünkü kar yağıyor havalar çok soğuk. Önüme ne gelirse yiyorum problem etmiyorum
Valla herkes 44-45 kiloydum diyo ben en son o kiloyu orta okulda görmüşümdür kesin. İleride çocuğuma ben babanla evlendiğimde 45 kiloydum diyemeyen tek ben olcam herhalde

Cok dogru.. ben 62 ile hamile kaldim suan 63.5 um. Ama ben ilk uc ay mide bulantilatilarimdan kilo verdim dogru duzgun de beslenemedim.
İlk üç ay kilo alımını istemiyor zaten doktorlar evet hatırlıyorum senin ciddi anlamda çok bulantın olmuştu

Doktorum da bana normal doğum istiyorsan her gün 20-30 dk mutlaka yürü dedi ama nerdeeeeee

Kızlar ben sucuk filan da yiyorum ya piştiktrn sonra ne sorun olabilir ki Bu kadar kendinize dert etmeyin gurban olam Nutella da yiyorum kızartma da yiyorum sebze de meyve de ette nasılsam öyleyim içiniz rahatlasın
Sucuk ayda bir kez falan tüketiyorum canım ama kilo aldırdığı için değil bebeğe pek yararı olmadığı için tüketmemeye çalışıyorum ben

10 haftalıktı sanırım, ben de kumru diye tutturdum. Gittik Çeşme’de yedik ilk ve son şarküteri yiyişim oldu gebelikte. Ama çok rahatladım
Cesme ve kumru deyince yillar evvel zayifcacik liseli bir kizken ilicaya tatile gelmistik, her aksam kumrucu sevki de kumru yiyordum karisik olan yengendi sanirim

Cok dogru.. ben 62 ile hamile kaldim suan 63.5 um. Ama ben ilk uc ay mide bulantilatilarimdan kilo verdim dogru duzgun de beslenemedim.
Neyse ki atlattık o bulantılı günleri bana şu an hiç yaşamamışım gibi geliyor. Duşta şampuan kokusunu alıyorum ve hiç midem bulanmıyor ne kadar güzel bir şeymiş

Kızlar ben sucuk filan da yiyorum ya piştiktrn sonra ne sorun olabilir ki Bu kadar kendinize dert etmeyin gurban olam Nutella da yiyorum kızartma da yiyorum sebze de meyve de ette nasılsam öyleyim içiniz rahatlasın
Butun bu zararli seyler Niye guzel anlamadim.esim kendine salam aliuordu tost makinesinde pisiriyordum nefsimi koreltsin diye eziyete bak.sirf cig olmasi degilmis icindeki bir madde ismini hatirlayamadim simdi katki maddesi o zararliymis .ben de sucugu cok seviyorum bazen nutellaya degilde torkuya kasik daldiriyorum vicdan azabi cekmeye basladim bu listeleri gorunce yarindan itibaren 1 degil 2 kilo yogurt yicem protesto icin

Ha kizlar bu arada 8 yil once 1 doz tetanoz oldugum icin hamilelikte tek doz asi olacagimi soyledi hemsire.asi olunca 1 gece mi banyo yapilmiuordu.uff kolum agrimaya basladi

Ha kizlar bu arada 8 yil once 1 doz tetanoz oldugum icin hamilelikte tek doz asi olacagimi soyledi hemsire.asi olunca 1 gece mi banyo yapilmiuordu.uff kolum agrimaya basladi
Bir gece yapmasan olur ama yapmanda da bi sakınca yok canım o yeni yapıldığı için enfeksiyon açısından bir gece yapma diyolar
Ağrıyorsa eğer buz koyabilirsin ya da kolonyayla bi siliver Pamuk’la filan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…