2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende sabah 8 gibi uyanıp Demir’i içip üstüne bişey yemiyorum ki emilimi azalmasın. Özellikle yapıyorum bunu. En azından 1buçuk saat mutlaka bekliyorum.
Ben onu yapamıyorum işte maalesef, sabah tiroid ilacımı içmem gerekiyor, sonrasında da 1 saat başka şey yiyemiyorum. O yüzden doktor demiri akşam al demişti. Sonrasında da bir şey yemiyorum zaten.

Kızlar bugün benim doğum günümmüş, yoğunluktan fark etmemiştim, hediyemi de günler öncesinden aldığım için aklımdan çıkmış. Akşam üstü okuldan gelince kızım beni tenhaya çekip,
"Anne bugün senin doğum günün. Babam pasta sipariş etti, sürpriz yapıcaz , Ama sakın babama ve halama söyleme " dedi
Tabi beni aldı bi gülme.
Anne sakin gülme, belli olmasın diyo demek 31. yaş günümde kendi doğum günü sürprizimi kendim hazırlayacakmışım, hem de evdeki kimseye , pasta siparişi verenlere bile fark ettirmeden

Nice mutlu sağlıklı yıllar canım

Aynen ben de ayni durumdayim

Nice mutlu yılların olsun sevdiklerinle. Okurken ben de güldüm bu kızlar çok tatlı oluyorlar ya

Kızlar ben şunu farkettim de hamilelikte tüyler artmıyor muydu ya benim artık tüy çıkmıyor gibi bişey 1 buçuk ay geçti mesela bacaklarıma bakıyorum tüy çıkmamış keşke doğumdan sonra da böyle devam etse ne büyük rahatlık sonra eski haline döner mi ki ?

Bu aksam da benim annemdeydik bu hafta 2 kez balik yedi kizim cosmustur Sizde de agirlasma basladi mi ya yemek yerken bende asiri derecede daralma, tikanma oluyor. Azicik yesem de dunyalari yemis gibi tikaniyorum 3 4 gecedir boyleyim eve gelince hemen catlak kremimi surdum iyice gerildigimi hissettim, gobegime baktim yesil damarlar olusmus eskiden var miydi bilmiyorum. Belki tenim cok acik oldugu icin gozukuyordur ama catlayacak diye de korkuyorum

Hamileligin basinda inanilmaz bir artis olmustu bende, simdi eskisi gibi ama azalmadi kesinlikle

Ay cnm seninde mi kaynana isim isine karisiyo bizimde ayni sinir ediyo

Benim de tenim çok açık her yerimde yeşil damarlar belli oluyor ama onların çatlakla bi ilgisi yok bence. Annende çatlak yoksa büyük ihtimalle sende de olmaz o yüzden çok dert etme mesela benim annemin göbeğinde biraz var yüksek ihtimalle bende de olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…