2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çatlak muhabbeti geçmişken neler kullanıyorsunuz kızlar ve kullandıklarınızın hangilerinden memnun kaldınız?
Ben de bu ara kantaron yağına sardım eşimin annesinin bana tek faydası bu oldu onun dışında clarinsin huile tonic yağını kullanıyorum ondan çok çok memnunum. Lierac da almıştım ama onu pek sevemedim pütür pütür yapan bi dokusu var.

Benimde öyle canım bacaklarımı en son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile. Çıkmıyor. Gerçi çok seyrek ondandır belki. Göbeğimde sanki biraz kıllanma oldu başlarda öyle kaldı. Onları da ellemiyorum zaten.

Lieracın sürdükten sonra elde bıraktığı hissi sevmedim çok yapay. Büyük ihtimalle jel olmasından kaynaklıdır ama ısınamadım ona.

Insallah oyleyimdir bakalim

Çatlak konusunda ben zeytin yağı sürdüm ama kaşıntılarım bar sanırım neyaparsam yapim çatlayacak

Çatlak konusunda ben zeytin yağı sürdüm ama kaşıntılarım bar sanırım neyaparsam yapim çatlayacak
Kızlar size tavsiyem zeytinyağını cilde uygulamadan önce tavada kızdırıp soğutun böylece asitliliğini kaybeder.
Ben bebeğimin pişiklerine çok kullandım.
Annem bana öyle öğretti.

kan hapınıda sabah tiroidle beraber alabilirsin. akşam rahat edersin. benim kan hapı sabah akşam tiroid sabah. hep aç karnına

Çatlak muhabbeti geçmişken neler kullanıyorsunuz kızlar ve kullandıklarınızın hangilerinden memnun kaldınız?
lierac canım. bide bol su iç ben içemiyorum yaa bol su dokuları canlandırıp çatlak riskini azaltıyomuş ama su içmek tam bi zulüm.

Ben markaya çok takılmıyorum hepsi aynı gibi geliyor. Aynısefa yağı krem balsam kullanıyorum
Ben de bunu kullanmaya başladım, çok sevdim yumuşacık ve kokusu da çok güzel.
Hatta kızıma da artık bunu kullanıyorum.
Kızıma bir yıldır bioderma atordem alıyorduk, o da çok iyi ama eğer bu aynısefa yağı kremi iyi gelirse daha ekonomik olacak bizim için.

Evet çok yumuşak ve kokusuna ben de bayılıyorum. ablamın tavsiyesi ile kullanıyorum. Çok ekonomik geldi bana da

Günaydın kızlar mutlu haftasonlarınız olsun inşallah

Dün kontrolüm vardı özeldeki doktorda, çok güzel geçti.
Kilosu boyu gelişimi her şey çok güzel dedi. Bacak boyu üç hafta önde çıktı, doktor baktığı anda maşallah maşallah dedi hemen böyle giderse uzun boylu bir kız olacak dedi.
Kilosu da iyiymiş 503 gr dedi
Çok mutlu oldum güzel haberler alınca.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bu bizim çirkin kız teyzeleri

Eklentiler

• 0EB12103-53E3-48AE-A8E7-7A5AB9308A7B.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 72
Maşallah canım Allah nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…