2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yemek yerken tıkanma asla yok bende olacağını da zannetmiyorum ama göbeğim geriliyor, gerildikçe yağlıyorum kendimi.
Ben de dün ve bugün balık yedim, artık haftada 2 kez yemeye gayret edicem.

Benimkinde hic yok ama bilemedim onun zamaninda boyle kremlerde yoktur muhtemelen Allah'a emanet gecmistir hamileligi insallah yoktur ya her yerim yesil damarlarla kapli gogsum simdi gobegim. Biz kremleri gunde en az 2 yapalim nolur nolmaz iyice gerildi karnim

Yemek yerken tıkanma asla yok bende olacağını da zannetmiyorum ama göbeğim geriliyor, gerildikçe yağlıyorum kendimi.
Ben de dün ve bugün balık yedim, artık haftada 2 kez yemeye gayret edicem.

Belki de ben fazlaca kilo aldigim icin boyle olmusumdur, bunye alisik degil. Biraz yuruduk de kendime geldim aynen baya gerildi artik hissediyorum mesela sadece kafami cevirerek arkaya bakamadigimi farkettim bugun. Tum vucudumu cevirerek donuyorum bende oyle yapmaya calisiyorum bir iki haftadir, bugun omega vitaminimi icmedim balik yedim diye

Hamile olduğumu bilenlerle karşılaşınca direkt göbeğime bakıyorlar çok sinirim bozuluyor sizde de oluyor mu

Haha bende bir iki kez sitede esimin is arkadaslariyla karsilasinca baktilar da belli olmuyor benim daha oyle bakinca, iyice incelemek lazim anlamak icin

Ağda yapıyorsan ondandir, benim de baya sürüyor ağda ve seyreltiyo gerçekten. Doğuma kadar 4 -5 kere yapsam yeterli. Bacak daha da uzun sürüyor

Evet birden belli olacak sanıyorlar heralde

Iki uc haftaya kesin belli olur bence artik buyuyor gobus gerile gerile Dun mesela yine masa tenisine gittik resmen bittim, gecen haftayla bu hafta arasinda o kadar fark var ki eskisi gibi hareket edememeye basladim. Egilip kalkmak da zorlasmaya basladi artik. Bir an once mobilyalar gelsin de ben yavas yavas yerlesiyim birden agirlasip yataklarda yuvarlancam gibi hissediyorum

Evet ya ben de oturduğum koltuktan zor kalkar oldum hızlı yürüyemez oldum kendimi hantallaşmış hissediyorum

Çok teşekkür ederim evet öyle yapayım bende görüşüp ilaç adını söyleyeyim faydası olur belki

Ben de öyle yapıyorum sabah ve akşam sürüyorum kremlerin de çok etkisi olduğunu zannetmiyorum ama hiç bişey yapmamaktan iyidir. En azından gerilme hissini alıyor özellikle duştan sonra ıslakken yağ sürmek çok güzel yumuşatıyor ama bu konuda en önemli etken genetik ne güzel sen şanslısın

Ağda yapıyorsan ondandir, benim de baya sürüyor ağda ve seyreltiyo gerçekten. Doğuma kadar 4 -5 kere yapsam yeterli. Bacak daha da uzun sürüyor
Ağda yapmıyorum aslında eskiden hep jiletle alırdım çok yoğun tüylerim yoktu zaten olanlarda sarı sarı ama hemen çıkardı. En son makineyle almıştım onda bile 10 güne çıkardı en geç şimdi çıkmıyor ben de anlamadım ama güzel böyle

Çatlak muhabbeti geçmişken neler kullanıyorsunuz kızlar ve kullandıklarınızın hangilerinden memnun kaldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…