2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cnm internette birkac sitede aynisefa kremi hamilelikte kullanilmamalidir yaziyor merak edip baktim da dr a sordunmu kullanabilir miyim diye ..
hamileler hep kullanmış ve tavsiye edilmiş sitelerde yorumları inceledim aynı zamanda paraben ve boya yok doğal aktif ürün olduğu için kullanıyorum

Maşallah kaçıncı haftadasın

ben geldiiiiiim :)

240 gram olmus bizimki, boyunu sormayi unuttum ama bu sefer. Detayli icin de 22. haftada gidecegim tekrar. Ay cok ozlemisim gormeyi, ultrasonu acinca doktor cekmeyiiiin dedi resmen kiyamam
Ooo baya büyümüş minnoş
Zaten artık boy önemli değilmiş, kilosu daha önemliymiş Banu Çiftçi öyle demişti..

Tiroidle kan hapinin ayni anda alinmamasi gerekiyor diye biliyorum ben ama.
bnde öyle biliyodum ama demir ilacınıda sabah akşam yazdı. tiroid de sabah sıkıntı olsa niye yazsın araştırmak sormak lazım. yanlış yönlendirmiyim. belki benim kansızlığım tiroidden daha ciddi bi sorundur. onun emilimini azaltmasını umursamamıştır. sen yine de ayrı ayrı al. bi soralım

Ben sabah lierac, akşam da hindistancevizi yağı kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle

Ayni bende boylee bazen lieracin ustune de hindistan cevizi yagi ya da dalinin bebek yagini suruyorum bakalim ise yarayacak mi, gunde bir dustan sonra yapiyordum da iki yapiyorum artik

Çatlak muhabbeti geçmişken neler kullanıyorsunuz kızlar ve kullandıklarınızın hangilerinden memnun kaldınız?
Saf zeytinyağı kullanıyorum boşuna bi dünya para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Zeytinyağını boca etmiyorum güzelce yediriyorum cildime gayet memnunum zaten bi sürü para verip krem alsan da çatlıcağın varsa çatlıyosun krem daha az çatlatmıyor yani sadece yumuşatıyor gerginliğini alıyor. E bunu da zeytinyağından iyi yapan yok benim fikrim tabi bu

Saf zeytinyağı da pek ucuz sayılmaz ama doğru bi mantık, nasılsa amaç nemlendirmek..

Zeytinyağı, bebeyağı ya da aktarlardan alınan o yağları denedim ama hemen emilmediğinden elime gelen o yağlı hissi hiç sevmedim. Kıyafetlerime de bulaşıyor kokusu kalıyor falan. Emilmesini beklemeye vaktim olmuyor maalesef o yüzden kullanamadım

Kesinlikle aynı anda alma. Eczacı özellikle uyardı beni ikisini bir arada alma diye. Aralarında 1 saat olmalı. İkisi de sabah olursa eğer birini iç bi saat bekle sonra diğerini iç dedi. Tiroid ilacının hiç bir etkisi kalmıyor aksi halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…