2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizim buralarda zeytinyağından bol bir şey yok. eşimin ailesinin zeytinlikleri var ordan geliyor bize, eşe dosta dağıtıyoruz artık ama hiç vücuduma sürmek aklıma gelmemişti. Saçlarıma, tırnaklarıma falan sürüyorum arada çok güzel besliyor. Aslında zeytinyağı hücre yenileyici, kremlerden daha güzel nemlendirir kesin

Katılıyorum. Çatlak yağı almıştım, o bitince kantaron yağına geçtim ben de. Ne kadar doğal içerikli deseler de bütün kozmetik ürünlerde katkı var. Kantaron, saf zeytinyağı, Hindistan cevizi yağı en iyi bence.

Bende sabah 5 gibi bi uyanıyorum wc için falan baş ucumda tutuyorum ilaç ve suyu. Tiroidi içiyorum. Sonra yatıyorum kalkınca kan ilacını içiyorum 1 saat sonra kahvaltı
Ben tuvalete hiç kalkmıyorum ama alarm kuracağım bundan sonra. 5-6 gibi içip geri uyumak daha mantıklı.

Kantaron yağı zararsız değil mi sürersek bir sıkıntı olmaz yani? Benim teyzem aydında yapıyor da kendisi güvenilir yani ondan alayım bende süreyim o zaman. Şimdi de incia sürüyorum içeriği temiz diye

Bildiğim kadarıyla zararlı değil. Eskiden beri her şeye kullanıyoruz biz. Yapmak kolay zaten. Zeytinyağı ve ottan başka bir şey yok içinde. Laboratuvar ortamında yapılan bir kremden daha zararsızdır diye düşünüyorum. Yine de araştırayım kanıtlanan bir sakıncası var mı diye.

Aynen öyle bizim memlekette zeytinin yatağı nerdeyse o yüzden aklıma ondan başka bişe gelmiyo

Kızlar pazartesi detaylı günüm heyecan dorukta aylar oldu görmedim yavrumu resmen
Hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah. Uslu uslu durur da güzel pozlar yakalarsınız. bizim sıpa göstermedi yüzünü. Diyorum eşime kıza isim bulamadık ondan yapıyor, ismini koyunca gösterecek

Ben de öyle kantaronun kokusuna da dayanamıyorum kıyafete kokusu çok bulaşıyor gece uyuyacağımda bile buram buram koku geliyor

Benim eşim de isim bulamadığımız zaman x bebek diyodu neyseki bulduk ismini de bulduk göster Nur cemalini diyeyim girince ayyy insallah ya uzun zamandır gitmiyorum ya endişeliyim ister istemez

Benim eşim de isim bulamadığımız zaman x bebek diyodu neyseki bulduk ismini de bulduk göster Nur cemalini diyeyim girince ayyy insallah ya uzun zamandır gitmiyorum ya endişeliyim ister istemez
Biz hala karar veremedik ya, isimsiz kalacak çocuğum çok imreniyorum kolayca isim bulanlara.

Biz hala karar veremedik ya, isimsiz kalacak çocuğum çok imreniyorum kolayca isim bulanlara.
Valla bizim ilk isim belli olunca yanın duygum olanı bulmak pek zor olmadı herhalde ondan kolayca karar verdik
Güzel bi isim bulursunuz sizde kısa sürede doğuma kaç ay kaldı canım şunun surasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…