2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla bizim ilk isim belli olunca yanın duygum olanı bulmak pek zor olmadı herhalde ondan kolayca karar verdik
Güzel bi isim bulursunuz sizde kısa sürede doğuma kaç ay kaldı canım şunun surasında
İlk isim belliymiş en azından işte, bizde belli hiçbir şey yok, bir tek soyadı belli.

Cnm kalibi nasil buyuk mu normal mi?
Bence aşırı büyük değil canım
Bana şu an m oluyor, ben l aldım, son haftalara kadar doldururum ben onun içini
İki tane de üst aldım salaş model, kapalılar da giyebilir, taytın üstüne uzun giyenler de.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Dualarım seninle

hahah ilk actiginda uyuyordu minnoscuk burnu agzi, biz aaa kime benziyor diyemeden YETER der gibi koluyla kapadi :)

3 hafta sonrakinda yarim saat civari surecek dedi doktor da beni teselli etmek ister gibi :))
Zaten biraz suratı yağlandığında daha iyi anlaşılıyor kime benzediği

Terliyor bir de bu ara altlari azicik hareket edince cok komik eskiden boyle degildi suan spor sutyeni giyiyorum en fazla bende hic sevmiyorum damarlandi bir de goruntu cok kotu
Ben de sırf o terleme durumundan rahatsız olduğum için sütyen takıyorum. Bazen de emzirme atleti giyiyorum, yani illa arada bir şey olacak
Görüntüye de takılma canım, Doğumdan sonra en fazla iki ay içinde memeler terbiye olunca görüntü de normalleşiyor git gide

Ayy Bi özledim kiii kırlarda yuvarlanacağım, gidip sahile ayaklarımı denize sokacağım bebeleride az babası idare etsin
İnşallah her şey düzelir de rahatça gezeriz, çok özledim ben de.
Ben geçen kış memlekete gittim dört ay kalmıştım ne güzeldi, şimdi yine soğudu buralar çıkamıyoruz, şu hastalık olmasaydı yine giderdim her gün çıkardım ama işte hep hayaller

Ah canım bağladı elimizi kolumuzu sabredeceğiz geçer inşallah da gezeriz kuzu

Eliz’in yanına bir isim düşünüyordum. İkisinin de birlikte söylenmesini istiyordum ona uygun olarak Eliz Ada koymaya karar verdik
İsmiyle yaşasın Ada’nın bizim bildiğimiz anlamdan başka anlamı var mı? Hep duyuyorum koyuyorlar bu ismi, merak ettim.

Ya haklısın 1ay bile çook farkediyor ama yani o zaman kaç aylık derim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…