2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayır ya, bence 15i geçmeyeceksin sen de, yarıladık öyle düşün, sonraki zamanlarda sanki şiş hissedip az yiyebilecekmişiz gibi geliyor bana, inşallah öyle oluruz
Umarım dediğin gibi olur
Normal düzeyde yiyorum, hareketli bir hayatım var, sadece ekstra olarak spor yapmıyorum. Gelen kilo da hoş gelsin artık :)

Bizim minik de isimsiz ya kıyamam bu gidişle doğduğu gün koyacaz.

Ayza, Asya, Melis, Maya, Eliz, Göksu, Ece seçenekleri 7’ye indirmek de bir başarı çok zor isim işi ya keşke kendi seçebilse, bi işaret verebilse minik kuşum
Eliz bu aralar aşırı popüler 2-3 arkadaşım doğum yaptı eliz ismini koydular. Bana söylemesi güç geliyo şahsen ama hoş isim. Ece ismini çok seviyorum ve de Asya kızım olacak olsaydı bunları düşünürdüm bi de yanında Bade ismini tabi

Canım zayıf olanlar daha çabuk kilo alabiliyor. Hiç üzülme. Ben henüz hiç kilo almadım ama benim ideal kilom 55 iken ben 63 ilr hamile kaldım. Bir de ınsulin kullanıyorum yediklerime dikkat ediyorum. Sağlık sorunu olmadığı sürece tek dert kilo olsun. Hamilelik sonunda çoğu gidiyor zaten

Ben erkek olsaydı kesinlikle Uraz koyardım. Çok hoş isim. Onun dışında Ulaş, Barış, Mete, Tuna, Kaan, Kutay beğendiğim isimlerden. daha aklıma gelirse yazarım.
Eşime onercem isimleri teşekkür ederim bide bu ara karan ismi de çok kullanılıyo kulağa hoş geliyo Miraç akrabamzda var diye eledim onu da seviyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…