2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Bende spor sutyeni giymeye basladim artik dedigin gibi boyle terledigini hissetmiyorum. Insallah insallah

İlerisi için isim enerjilerini de düşünerek koyun kızlar bebekler hep bizim miniminnak bebeğimiz kalmayacak isim koyarken ebced hesabına bakan var mı hiç doğruluğu nasıl emin değilim ama
Harflerin enerjisine göre bakayım diyorum ben de ama hem enerjisi güzel hem anlamı güzel hem tınısı güzel isim bulmak çoook zormuş

Bu dortlu kafama yatti.mustela,bebek yagi,hindistan cevizi yagi,bir de sabah bi arkadas dedi ya asitsiz z.yagi cevirip cevirip sur pehlivan gibi oluruz valla

Ben zeytinyagini eskiden sacima bile surerdim ama kesinlikle kokusu kaliyor o yuzden simdi kullanmam yagli hissi ve kokusu beni rahatsiz eder vucudumda. Ama hindistan cevizi yagi daha cabuk emiliyo bence ve daha hos kokuyor yine sac uclarima bile suruyorum mustelayi da denemedim hic ama acaba bende mi denesem bana cildiye lierac sur dedi diye onu almistim

Valla bizim ilk isim belli olunca yanın duygum olanı bulmak pek zor olmadı herhalde ondan kolayca karar verdik
Güzel bi isim bulursunuz sizde kısa sürede doğuma kaç ay kaldı canım şunun surasında

Isim bulunca sanki seninle ayni evde yasiyormus gibi hissediyorsun mesela ben piyango bileti alalim biri sana biri bana biri duruya dedim bugun hic garipsemiyorsun. Ya da durunun odasinda utu yapiyorum diyorum sanki dogmus da onunla yasiyormusuz gibi

Bizimki bu ara depara kalkmış gibi nerden buluyor bu enerjiyi bilmiyorum sürekli hareket halinde 4 yaş olacak hamile hamile peşinde koşturmak mahvediyo beni. Bi odayı temizleyim diyorum arkamı dönüyorum diğer oda elden gitmiş. Bu ara çıplak geziyo soğukta atlet baksır zor giydiriyorum. Geçen gece yanımda yatarken komple soyunmuş üstü açık bi anda ağzım yüzüm çiş oldu ona uyandım gece gece banyoya girdik daha hergün hergün atraksiyon bitmiyor

Tek isim koymayı düşünüyorum şimdilik canım kolaylık olsun diye. Bi seçemedik ki

Evet yaaa dimiiii canım oğlum özledim gideydim de gçreydim

İyi akşamlar kızlar bir ara wheeppo dan alışuyapanlar olmuştu ürünler elinize ulaştı mı kalitesi nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…