2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
İyi akşamlar kızlar Bugün detaylı ultrasonum vardı. Bizim kız küçük çıktı biraz. Dr yaklaşık 1 hafta kadar geriden geliyor dedi. 32. haftada büyük ihtimalle yine görüşürüz dedi. Yüzünü de göstermedi. Bol bol sırtını gördük Beslenmeme daha dikkat edeceğim bundan sonra.

Ben mustela kullandim ilk hamileligimde catlamadim ya o yuzden o benim icin bir numara lierac icerigi biraz iyi degil diyorlar fikrim yok cnm bakmak lazim.

Ay evet teacher26 akıllı, uslu, zeki kız isimleri alabilir miyiz?
Hemen söyliyim
Zeynep ela
Duru koymayın iyi kızlar ama çok ağlıyorlar çok üzülüyorum
Eliz, elizan
Ece , zeki ama bilmiş olur genelde
Tanem
Ayşe ve yanına herhangi bi isim . Zeki oluyorlar genelde
Simay bunda da biraz ağlama durumu çok hassaslar
Şuan aklıma bunlar geldi

Erkek uzak durulacak isimler: kuzey mete burak furkan hamza eymen. ( eymenler çok duygusallar ama yerim onları sadece durmuyolar) berk, canberk, taylan, rüzgar, mertlerinde bazıları yaramaz afacan, efelerin çoğu tatlı ama yaramaz çekerim diyosanız koyun bunlar aklıma geldi şimdilik hepsi sevdiğim isimler ama önerdiklerinde hep okuldaki durumları aklıma geliyo ve vazgeçtim hepsini koymaktan

Sağlıcakla gelsin kuzucuk.birsey ogrenmek istiyorum.benim doktorum özel hastanede 20.haftada detayli ultrason istedi.yalniz hastanedeyapilmiyormus disardan bir prof.yapacak oda baya bir maliyetli sizinkini kendi doktorunuz mu yapti

İyi akşamlar Bir hafta önden ya da geriden gitmesi sorun değil diyor doktorlar canım dert etme kendine. Son haftalar daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…