2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Elizan nedir ya gercekten varmi boyle bir isim

İlerisi için isim enerjilerini de düşünerek koyun kızlar bebekler hep bizim miniminnak bebeğimiz kalmayacak isim koyarken ebced hesabına bakan var mı hiç doğruluğu nasıl emin değilim ama
Onun bi siniri varmi iste su rakama kadar olmali diye bilgin var mi cnm ben hic bilmiyorum

Canım sen Murat hocaya göründün değil mi?
Bazen ileride çıkabileceği gibi geride de çıkıyor.

Sağlıcakla gelsin kuzucuk.birsey ogrenmek istiyorum.benim doktorum özel hastanede 20.haftada detayli ultrason istedi.yalniz hastanedeyapilmiyormus disardan bir prof.yapacak oda baya bir maliyetli sizinkini kendi doktorunuz mu yapti
Amin inşallah hepimizin yavrularıProf yaptı detaylı ultrasonumu canım doktorum yönlendirmişti.

Canım sen Murat hocaya göründün değil mi?
Bazen ileride çıkabileceği gibi geride de çıkıyor.
Evet Murat hocayla görüştüm canım. Çok güzel ilgilendi sağ olsun. Soya çekimden dolayı olabilir dedi eşim uzun boylu ama ben minyonum. Bir sağlık sıkıntısı olmasında bir ileri bir geri dert etmeyeceğiz artık

İyi akşamlar Bir hafta önden ya da geriden gitmesi sorun değil diyor doktorlar canım dert etme kendine. Son haftalar daha önemli.
Sağ ol canım Dr küçük kalmış deyince bir telaş ettim besleyemedim mi yavrumu diye Doktor da öyle söyledi zaten doğuma yakın haftalarda 2 hafta kadar fark olursa o zaman önemli olur bu durum vs dedi.

Sağ ol canım Dr küçük kalmış deyince bir telaş ettim besleyemedim mi yavrumu diye Doktor da öyle söyledi zaten doğuma yakın haftalarda 2 hafta kadar fark olursa o zaman önemli olur bu durum vs dedi.
Evet öyle canım şu an bi önemi yok çünkü değişebiliyor sonlara doğru. mesela kuzenim Doğumdan 3 4 hafta öncesine kadar hep günündeydi ölçümleri son zamanlar bebek kilo almamaya başladı. Yedikleri rahatsız ediyordu çok yiyemiyordu sonra doktor bebeğe faydası olacak bir kaç şey önerdi onları tüketerek toparlamıştı. Bol bol muz yediğini hatırlıyorum bu arada seninle aynı günmüş doğum tarihleri

Ay evet aynıymış bakalım hangi günü seçecekler gelmek için Her gün muz, kaşar peyniri yiyorum bundan sonra

Ay evet aynıymış bakalım hangi günü seçecekler gelmek için Her gün muz, kaşar peyniri yiyorum bundan sonra

Bendee her gun bunlari yiyorum muhakkak bir de havuc yemeye calisiyorul her gun havuc suyu, kesedeki suyu arttiriyormus ben direk yiyorum. Bir de maden suyu da suyu arttirdigini okudugum icin onu da gunde 1 2 iciyorum insallah faydasi olmustur pazartesi bakalim ne dicek

Allah kolaylık versin canım

Arada bir öyle çıkabiliyor. Birden öne de geçebilir. İçerideki sistem çok karışık
Beslenmeye dikkat edince bakalım nasıl olacak?
Sağlıkla gelsin kuzularımız

O kadar haklısın ki doğruysam fk99 fedakar anne dilek, effok lilibeth, maralalmilayı bilemedim
Fedakar anne ile fk99 aynı kişi mi aman valla kimseyi tanımıyom keşke parantez içi eski nick yazsa
Benimde erkek olsa belliydi kız olunca kararsız kaldık
Sen ne isim koycaktin kuzum bizede fikir olsun
İyi akşamlar kızlar bir ara wheeppo dan alışuyapanlar olmuştu ürünler elinize ulaştı mı kalitesi nasıl acaba
Canım benim elime ulaştı kalitesini pek anlayamadım ama güzel gibi renkleri çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…