2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eski nickler şimdiki isimlere tıklayınca yanlarıda yazıyor

Benim de burda yazılınca aklıma geldi M maralalmila vardı. Uzun süredir yazmıyor ya da bana denk gelmedi. Çok aktifti önceden, umarım bir sorun yoktur
Aynen canım baktım listede ismi değişmemiş effok da hesabı geçici pasif yapmış insallah kötü bisy olmamıştır

Kulağa hoş gelmeyen isimleri anlamı ne kadar güzel olsa da ben de sevemiyorum. Sonuçta ismiyle anılacak anlamıyla değil
Evet gerçekten öyle sadece anlamına bakarak isim koymamak lazım mesela ben z’li isimleri beğeniyorum daha ağır ve baskın geliyor söylemesi hoşuma gidiyor

Onlar aynı kişi değil fk99 en başından beri var fedakar anne ismini değiştirmişti f-dlk gibi bir şey olması lazım

Alptuğ koymak istiyorduk canım alp cesur ve yiğit demek.

Kızlar Günaydın Çorlu detaylı ultrasyon a girdiniz Ben Mayısın olduğum için hala bekliyorum 20 haftaya Güzel sonuçlar aldığınızda çok sevindim kız çocuk bekleyenler ya da kız ismi paylaşmak isteyenlerin tavsiyelerini bekliyorum daha kısa bir isim bulamadık

Kızlar bende detaylı usg çektirdim herşey yolunda dedi çok şükür. Öyle çok uzun sürmedi. 15 dakikada bitti ve malesef oğlum kıpır kıpırdı poz vermedi hiç beni sinir etti. Sürekli ellerini yüzüne götürdü. Sanırım oğlum daha karnımdayken bile benn yaramaz olcam mesajı veriyor. İism konusunda aşırı kararsızım bakalım ilerleyen günlerde karar veririm ne bileyim

Biz Zeynep ela düşünüyoruz, başka da isim gelmiyor aklımıza.
Burda bir arkadaş daha Zeynep ela düşünüyordu.
Benim diğer seçenekler ; ayperi, Nilay ama eşim ve kız kardeşim pek beğenmediler

Cuma günü ben de gittm, bizimki de hiç durmadı yerinde. Önce sırtı dönüktü, sonra bize döndü ama eliyle yüzünü kapatmıştı, sonra eli çenesine gitti, yne durmadı elini ağzına götürdü falan aşırı tatlıydı
Eliyle yüzünü kapatması kendini koruma refleksiymiş, bu da güzel bir şey dedi doktor.
Senin çalışma nasıl gidiyor çok yoruluyor musun

Senemisback sana yazıcam yazıcam bir türlü fırsat bulamadım, haftaiçi de alıntılardan mesajını okudum kar yağıyor yazmışsın içim gitti
Ben de sana kar yağdı mı diye soracaktım, hizana üç gün lapa lapa kar yağdı, ordaki arkadaşlar paylaştıkça kıskandım
Bir Akdenizli olarak hizanın en sevdiğim özelliği bol karlı geçen kışlarıydı

Ben kucuktur diye 66 kiloyum xxl aldim abartmisim galiba
Oyy sen baya büyük almışsın
Denedim mi nasıl durdu, belki doğuma kadar anca olur
Benimki bol ama çok üşüdüğüm için taytla giyiyorum iyi oluyor.
Kilo aldıkça da tam olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…