2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben zaten pek takmıyorum canım, sadece burda manken hatunlar yazınca azıcık kıskanmış olabilirim
İlk gebeliğimde 20 kilo aldım, bir yıl bile olmadan gitti hepsi.
Bunda daha iyi gidiyorum, o kadar almam gibi. Alırsam da önemli değil, sağlıklı olalım da kilo verilir nasılsa.
Teşekkür ederim

Gözün aydın kuzum maşallah isim konusunda hepimiz kararsıziz

Buraya da 3 gün durmadan yağdı havalar baya soğuk -10-15 lerde o yüzden erimedi de henüz çok güzel bi görüntü oldu ben de Akdenizli olduğum için devamlı pencere kenarındayım manzarayı izliyorum

Biz Zeynep ela düşünüyoruz, başka da isim gelmiyor aklımıza.
Burda bir arkadaş daha Zeynep ela düşünüyordu.
Benim diğer seçenekler ; ayperi, Nilay ama eşim ve kız kardeşim pek beğenmediler
Bizde Ela düşünüyoruz. Bir sürü isim beğeniyorum ama en çok Ela ya ısındık bakalım değişmezse fikrimiz tabi

Çok iyi vermişsin canım ya. Bir yılda nasıl gider o kadar kilo aklım almıyor Ben normalde 3-5 kilo vermek için aylarca kendimi yırtıyorum

Haa bu arada çok şaşırdım hep Bi hafta önden gidiyordu zaten detaylı usg de doktor tahmini doğum tarihi 20 nisan dedi ben Nisan annesi olcam galiba
Yaa ne güzel, benim bebişte 10 gün önden gidiyor, nisan sonuna doğru gelecek gibi keşke 20 Nisanda doğsa benim bebiş, o gün benim doğum günüm

Günaydın kızlar bizde durum baba diyor göktürk ben diyorum uras karar veremiyoruz

Gunaydin
Bende Uras ismine bayilirim hatta cok tatli bir ogrencim vardi ismi Urasti erkek olsaydi onu koymak isterdim. Ama esim Uras ismi yurtdisina giderse sorun olur dedi. You nun kisaltilmisi olan U, are in kisaltilmisi olan r ve ass diye bir kelime var burda yazamiyorum anlamini translate den bakarsiniz bunlari birlestirince cok kotu oluyor sonra bende vazgecmistim. Belki o yurtdisinda yasadigi icin boyle seylere cok takintili ama bence guzel isim

Kızlar günaydın, size bir sorum var, mesela vaktinde pişirip buzluğa attığım somonu, palamutu falan buzluktan çıkarıp yesem yine aynı bol besleyici balık yemiş gibi olur muyum?

Hiç aklıma gelmezdi öyle birşey dikkat etmek gerek soru işareti oluşmadı dgl bendede sonuçta gelecek neyi gösterir bilinmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…