2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ufuk ismi için aynı şeyi düşünmüşümdür ben de hep

Bunu ben koyarken çok düşündüm ama çok da önemli gelmedi bana. Sonu S ile koydum düşünenler son harfi Z yaparsa o problem ortadan kalkar.
Arkadaşım sırf çocuk yurtdışında zorluk yaşamasın diye fonetiği ona göre oluşturdu. Senin dediğin şeyle alakası yok gerçi ama aklıma geldiKızın ismi Türkçede bir anlamı yok ve zor söyleniyor yurtdışında kolay söylense ne olur

Ya begendikten sonra onemli degil de iste bir suru detay dusunuyor benim ki

Sonu as la biten tüm isimler sıkıntılı Ya bir de yurtdışı deyince sadece İngilizce konuşulmuyor ki her dilde okuyup denemek lazım o zaman. Benim ismimde italyanca okuyunca farklı anlamlara geliyor. Ben de Uraz olarak koyardım sanırım.

Doğru söyledin bak şimdi. Kimbilir bizim isimler hangi dilde ne ofsaytlar veriyor

Ben de apaçık içiyorum ama 3 bardak falan içiyorum ya, kendimi suçluyorum sonra da, offf
Ben içiyorum. Eskisinden az içiyorum ama içiyorum. Başlarda içmiyordum, sonra baktım olacak gibi değil. kahve hiç içmiyorum ama.

4 ocağı bekliyorum şimdimde bebişkoyu görmek için birde biz mesela 30. Haftalardan sonra yine 3 haftada bir dört haftada bir mi gidicez yoksa daha sık mı
Benim detaylı yarın ya sanıyorum ki 32. Haftadan sonra biraz daha sık gidiyoruz ya da 34 ten sonra nst ye giriyoruz. Sancıya filan bakıyorlar bi de bebişin kalp atışına yanlış bilgi vermeyeyim benim bildiğim öyle

Ya her ayrıntıyı düşünüyoruz bence önemli bir detay ama ben koyuverdim başına da Ali koydum. Zorlanırsa Ali’yi kullansın benden ona jest

Cok iyi yapmissin kizlarda iki isim zor olabiliyor bir de kizlik soyadi seyinden ama erkeklerde iki isim gayet guzel oluyor. Bende Ayse Duru mu koysam dedim Ayse ismi bu ara cok sevimli geliyor ama sonradan cok uzun olacak ya dedim gecen gun kargocu geldi soyadi mi anlamamis Cansu Gomes yazmis kargoyu alan kisiye esim de diyor ki iki soyadini ayni anda soyleyince adamin kafasi karismistir meksikali gibi her seyini soyluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…