2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hah evet ben de kahveyi sıfırladım, peki günde kaç bardak içiyorsun mesela ve açık mı içiyorsun?
Toplamda 2-3 bilemedin 4 bardak ancak. Açık içiyorum evet. Ben çayı çok severim normalde baya içerdim gün içinde ve demli içerdim artık içmiyorum.

Belki kullanmaz iki soyisim bazı soyadları yan yana hiç iyi olmuyor çünkü. Belki de tek kendininkini kullanır. Ben ilerde bu kocanın soyadını alma saçmalığının kalkacağına inanıyorum ama hayırlısı

Toplamda 2-3 bilemedin 4 bardak ancak. Açık içiyorum evet. Ben çayı çok severim normalde baya içerdim gün içinde ve demli içerdim artık içmiyorum.
Tüm gün o kadarsa çok değilmiş senin ya, ben akşam da içiyorum da , halbuki 14.haftaya kadar görmeye bile tahammülüm yoktu, midemi bulandırıyordu, ama şimdi eskisi gibi hasret çekiyorum, akşam yemekten sonra beni oyalayacak bir şeyler olsun istiyorum, nasıl bir çözüm bulsam acaba ona?

Insallah oyle olur yoksa annesinin durumuna dusebilir

Eklentiler

• SmartSelect_20201227-130205_WhatsApp.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
Valla çok hayra geçer benim doktorum çok abartmamak kaydıyla içebilirsin demişti ama yine de sizin de fikirlerinizi alıyım

Bende her gun neredeyse cay iciyorum, 2 bardak cok acik da icmiyorum acikcasi. Her ay kan tahlili veriyorum ya orada demirin kac oldugu yaziyor onu takip ediyorum gecen ay 16 ydi mesela, ilac da aliyorum cayi da iciyorum

Ben eskisi gibi keyifle içemiyorum, hala çok tat almıyorum çaydan. Ben çok nadir eşim yaparsa yemekten sonra içiyorum 1-2 bardak. Yapmazsa sabah kahvaltıdaki 1-2 bardak tüm günlük içtiğim oluyor. Ihlamur falan mı içsen canın çay istediğinde?

Bende her gun neredeyse cay iciyorum, 2 bardak cok acik da icmiyorum acikcasi. Her ay kan tahlili veriyorum ya orada demirin kac oldugu yaziyor onu takip ediyorum gecen ay 16 ydi mesela, ilac da aliyorum cayi da iciyorum
Çay midemi rahatsız ediyorum oysa çok severim ama hamileyken rahat rahat içemiyorum

Offf hiç sevmiyorum bitki çaylarını, süt ve meyve yapayım olmazsa ya, akşam içmeyeyim bari

Çok iyiymiş kuzum ben kan vermedim ilk ay vermiştim sadce sağlık ocağından da aramadilar tetenoz için anca ben gidip söylerim hem aşı hem tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…