2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
E bebek e gittim bugün 150 TL alışveriş üstüne oda termostadı veriyorlar arabada unutmuşuz resmini atardım 10 TL ye sıcaklık ve nem ölçüyormuş haberınız olsun 10 TL iken ver dedim ya nolcak
Buydu resimden tanıdım

Eklentiler

• 588E6A65-A17A-4D91-87AC-CF9124F6860C.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 25369BCE-D0A2-4DED-8772-A95A29582AAA.webp
    22 KB · Görüntüleme: 35
Ayy ben hiiiç söylemiyim. 20. Mi desem 30. Mu ilk zamanlar ağalayacak gibi oluyordum resmen. Şimdi alıştım bende. 4 yıldır bakılıyordu hamile kaldım bıraktı bakmayı

Oh cok sukur insan her seye alisiyor gercekten

Benım rahım ağzı uzunluğu Zeynep kamil 33 ölçmüş karından özelde ki dr alttan 35 ölçtü normal dedi şimdilik tehlike sınırı değil dedi
Vajinal ölçüm daha net oluyor,25 mm altına düşünce erken doğuma sebep oluyor Allah korusun

Tahmini ne zaman uyurum dün dört saat uyudum sadece gözlerim hiç kapanacak gibi değil

Ay biz isim krizi yaşadık eşimle akşam,bugün yeğeni yazdı isim buldunuz mu diye sordu ben de gayet samimi hayır canım isim konusunu dayın bana bıraktı (yalannnnn)düşünüyorum dedim neyse akşam yemeğinde eşime anlattım onlar isim bulmuş mu dedi sormadım dedim ablan ne düşünüyor dedi ona da sormadım isme ben karar vereceğim için sormuyorum kimseye dedim buna sinirlendi eşim kendi ailesini öne sürdü güya onlara laf çarpıtmışım vallahi hormonlar bende mi onda mı anlayamadım şimdi de konuşmuyor benimle çok da umursamıyorum

Sabah akşam uyku hali ve halsizlik yaşıyorum hiçbir iş yapmadım mesela bugün. Eve kendimi zor attım gözkapaklarım kapanıyor. Yeni yeni böyle olmaya başladı. Benim gibi olan var mı?
Bende çok uykucuyum bu ara kuzu normalde hiç uyuyakalamam, birde ilk aylar çok yorgun düşmüştüm kızım doğduğunda demekki uykuya ihtiyacımız var

Rahim ağzı uzunluğunun kısaltması falan var mı terim olarak bana rapor vermedi doktor ultrason kağıdı vardı sadece. Belki orda yazıyordur diye soruyorum

Canimm uyumusum gelince ya eve, baktim da simdi bende de rapor var ama benimle alakali bir sey yazmiyor hep bebisle alakali 3.3 yazan bir sey goremedim

Canimm uyumusum gelince ya eve, baktim da simdi bende de rapor var ama benimle alakali bir sey yazmiyor hep bebisle alakali 3.3 yazan bir sey goremedim
Benimkinde yazıyor plesantanın yerleşimi rahim ağzı uzunluğu bebeğin organları vs

Bunda küsecek ne var hormonlar bulaşıcı galiba benim eşimde benden çok acıkır hamileliğimde canı bişey ister test yapacam ona benden mi etkileniyor nedir. Benim canım birşey istemiyor bu arada

Rapor çıkardı aslında a4 e de bende kalacak bu falan dedi niye bilmiyorum Allah Allah neden yazmıyor acaba

Bunda küsecek ne var hormonlar bulaşıcı galiba benim eşimde benden çok acıkır hamileliğimde canı bişey ister test yapacam ona benden mi etkileniyor nedir. Benim canım birşey istemiyor bu arada
Onun ailesine laf söyledim sandı insanlar fikirlerini söyleyebilir belki beğenirsin söyledikleri ismi falan dedi öyle bir umursamazlık ve boş vermişlik hali geldi bana da hiç takmıyorum

Rapor çıkardı aslında a4 e de bende kalacak bu falan dedi niye bilmiyorum Allah Allah neden yazmıyor acaba

Eveet ikilide de vermisti bana gordugu organlara + koymus. Iste nazal kemigi olcusu vs gibi olcumler yaziyor. Sonunda da normal anamoli yok yazmis onden gittigimi yazmis. Heralde baska doktora gidersek gosterelim diye 3 sayfa cikarmis

Eveet ikilide de vermisti bana gordugu organlara + koymus. Iste nazal kemigi olcusu vs gibi olcumler yaziyor. Sonunda da normal anamoli yok yazmis onden gittigimi yazmis. Heralde baska doktora gidersek gosterelim diye 3 sayfa cikarmis
Bana öyle bişe cıkarmadı ultrason kağıdında yazıyor bi sürü bişiler bi de gebelik takip defteri vermişti oraya bişiler yazdı herhalde ondan vermedi bi de kendi doktorum zaten başkasına gitmicepimi biliyor diye sanırım

Hiç sorma benim eşim de benden çok acıkıyor. Bir şey yemeye korkar oldum benimle birlikte benden fazla yiyor abartıyor Allah’ın bi bildiği var beni kadın yaratmamış hamile olsam neler neler yerdim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…