2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen bana da başka doktora gitmem diye vermedi heralde

Bana cikariyor kendininkini pc ye kaydedip bunu da bana verdi iste ikilide de vermisti her organinin olcumunu

20 den sonra gidiliyor kuzu ilk gebelik se 20 den sonra hissediliyor çünkü acele etme gitmek için. Detaylıya da erken diye düşünüyorum ama 21 de gitsen daha iyi olur. Daha büyümüş belirginleşmiş olur. 24 e kadar yapılabiliyor çünkü detaylı

Plasenta yerleşim yeri çok iyi dedi bana. Rahim bişeyini kapamıyor dedi anlamadım orayı tam bu adamın beni normal doğurtası var herhalde
Bana da öyle demişti rahim girişini kapatmıyor bak bu kanaldan bebek çıkacak falan diye gösterdi benimki çok normal doğum taraftarı da değil gibi ama bilemiyorum benim son zamanlarda biraz aklıma yatmaya başladı. Sancıya dayanamazsam epidural alırım en kötü diyorum

Benimkisi normal doğum taraftarı hatta ödül filan almış çok güzel geçiyormuş normal doğumları ama bilmiyorum. Biz tam çıkarken ameliyathane ekibi hazır mı sezaryeni alalım dedi sanki ben doğuma gidiyo gibi heyecan yaptım farketti güldü bana ama çok seviyorum canım doktorum

Onun ailesine laf söyledim sandı insanlar fikirlerini söyleyebilir belki beğenirsin söyledikleri ismi falan dedi öyle bir umursamazlık ve boş vermişlik hali geldi bana da hiç takmıyorum
Önemsemediğini düşündüğü için zoruna gitti galiba, ama yani bu isim işini de abartıyor aile yakınları yaa, ne krizler çıkıyor. Bi karışmayın karrrdeşiim, küsüşmeyin yine de tabii

Ne güzel öyle küçük bi yerde içinin sindiği bi doktor bulman. Ben de geçen kontrolde ne düşünüyorsun diye sorduğunda ikisine de eşit mesafedeyim daha önceden sezaryen kesin diyordum ama şimdi biraz değişti fikrim dedim. Genelde sezaryen fikrinden sonra normal doğum düşünen pek olmaz aslında falan dedi hiç desteklemedi yani. Bi yandan da normal doğum için şu anlık her şey çok uygun diyor

kızlar merhaba. anadolu takası özellikle maltepe civarı normal dogum yanlisi bir doktor arıyorum. bayan doktor olursa çok sevinirim.

Onun ailesine laf söyledim sandı insanlar fikirlerini söyleyebilir belki beğenirsin söyledikleri ismi falan dedi öyle bir umursamazlık ve boş vermişlik hali geldi bana da hiç takmıyorum
En güzeli hiç takmamak vallahi en iyisini yapıyorsun biz de iki isim koymaya karar verdik demiştim annemlerin haberi vardı kv ile annemler karşılaşmış yeğenim de söylemiş kv’ye Eliz Ada olacak diye. O da yok iki isim zor olur söylenmez falan demiş. Çok sinirlendim yani ona ne. Ayrıca böyle dediği için de inadına koyasım geliyor

Kızlar arkadaşımın iki çocuğu var ilkini normal doğum yapmış 2. Yi tutturdu illa sezeryan olacağım şancı çekmeyeceğim diye herşey normaldi istese normal doğum olurdu ama sezeryan yaptı şimdi soruyorum hangisi daha iyi diye tabiki normal doğum ıyiymis diyor sezeryanda hiç bitmiyor sızılar benim hala sızılarım oluyor sağlık olarakta aksi bir durum olmadıkça normal doğum daha sağlıklı ve normal doğumla doğan çocukların bagisikliklari daha yüksek oluyormuş tabi tercih sizlerin sağlıkla kucagimiza alalım meleklerimizi inş hepimizde

Alıştırmaya çalışıyordur belki seni. Aynen gerçekten çok şanslıyım doktorum bu civarın en iyi doktoru. Aynı üniversitede okumuşuz o da Çukurova ben de öyle olunda farklı bi muhabbetimiz oldu eşi de mersinliymiş filan baya kaynaştık. Gözüm kapalı güveniyorum neyi uygun görürse onu yaparım sanırım

Bence ilerleyen haftalarda daha detaylı bi konuşma yapar doktorun. Bi de gidişata göre seni yönlendirir

Ben de normal doğumu çok istiyorum. Doktorumun normal doğum videolarını gördükçe hevesleniyorum hatta. Epidural olunca çok sancı olmuyormuş zaten. Umarım her şey yolunda gider ve normal doğum yaparım diye düşünüyorum

O hangisi burun kemiği mi ya ona 12-13. Haftalarda bakılıyordu herhalde down sendromu riski için

Eveet canim yine bakmislar hastanenin uygulamasinda raporlar bolumunden indirdim bunu boyleymis benim butun detayi verdigi rapor bu

Eklentiler

• SmartSelect_20201228-234853_Word.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
  • SmartSelect_20201228-234907_Word.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 49
  • SmartSelect_20201228-234924_Word.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 55
Inş canım aynen epidural kolaylaştırıyor ben sezeryani epidural oldum rahat geçti hemen görmüştüm kuzularımı uyanık olunca :) normal sansim olmadi acilma olmadi bende baya sanci falan da cektim ama mecbur sezeryana alindim

Biz kendimizi gaza getiricez son zamanlar burda merak etme sen benim arkadasimda bugun sey dedi ablam sezeryan oldu cocuklari kucagina alinca sizliyormus karni, dayanabilirsen normal ol bencede dedi. Biraz disimizi sikicaz her sey normalse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…