2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ya kızlar ben 19+3 deyim hala hissedemedim bebeği bazen sanki elimi koydugumda hissettiğimi sanıyorum ama emin olamıyorum. Bir ben miyim hissetmeyen ya

Çok iyi anlıyorum o durumu halamın da başına gelmiş boş muhabbet yapcaz diye yakıyoruz kendimizi değmez Allah korusun bi daha canım

Biz kendimizi gaza getiricez son zamanlar burda merak etme sen benim arkadasimda bugun sey dedi ablam sezeryan oldu cocuklari kucagina alinca sizliyormus karni, dayanabilirsen normal ol bencede dedi. Biraz disimizi sikicaz her sey normalse
Ya evet en güzeli birbirimizi motive etmek bu konuda. Ben de açıkçası burda okuduklarıma göre biraz normal doğum tarafına kaydım. Sonrası çok rahat oluyormuş bi de arkadaşım sancıya dayanamayacak gibi olursan epidural isteyebilirsin dedi o biraz içimi rahatlattı çünkü normalde regl sancısında çok kötü olabiliyorum bazen baygınlık derecesinde ama doğum da bambaşka bir durum. O gücü bulmamız lazım içimizde

Merhaba kızlar, benim detaylıya şafak 13 bekliyorum, iyi sabrettim 8 haftadır bebişi görmemiş olacağım gittiğimde annesinin balı iyidir inşallah, şuan beni pıt oıtlıyor içersen teyzoşlara hello diyoruz herhalde , aşırı derecede kuruluk hissediyorum vücudumda ya, hiç böyle olmam normalde, elim kışın bile yumuşacık okur. Şimdi çalı gibi yüzüm dudaklarım vücudum. O yüzden kaşınıyorum kurulduktan sürekli. Burada Bi arkadaş e vitamini gebelikte çok önerilmiyor diyince krem bile sürmeye çekinir oldum. Yağ sürsem vıcık vıcık olacağım. Ne etsem ki birde bu aralar alt tarafımda bazen böyle hafif sızlanma şeklinde ağrılar hissediyorum olup geçiyor. Acaba bebek alt tarafa iniyor ondan mı diyorum. Böyle olan var mı.?

Aslında herhalde motivasyonla ve hazırbulunuşluğa göre değişiyor kuzum. Ben normal olamadım. Tabi en güzelidir vücudun uygunsa zamanında açılman olduysa. Bebek kanala girdiyse vs, birsürü değişken var. Doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor. İnşallah normal olur, sonrasında sezeryan da illaki bir ameliyat yani ağrı acı çook olmasada dikkatli davranmam gerekiyor bir süre. Ama öyle kolay iyileşti benim yaram çok şükür ve hiç ne sızlanma ne baş ağrısı ne kalıcı bel ağrısı ne sarkma falan olmadı. İnşallah en güzelinden sağlıklısından kavuşuruz hepimiz önemli olanda bu.

Aynen kuzum bende öyle düşünüyorum ztn sağlık ocağından ses yok 20. Haftayı beklicem detaylı için de 21-22 insallah ay zmn geç artık bebisimi kucağıma aliym

Ya kızlar ben 19+3 deyim hala hissedemedim bebeği bazen sanki elimi koydugumda hissettiğimi sanıyorum ama emin olamıyorum. Bir ben miyim hissetmeyen ya
Hissedersin 20 hafta ıcınde ılk elle hissetmeden kıpırtı hıssediyorsun sonradan ufakdan elıme gelmeye başladı hareketleri bı kaç gündür hatta eşimde hissetti ama çok hafif hissediyor küçük daha

Normalde bende ılk gebelık hissetmem sanıyordum erkenden 17+5 de hissetmeye başladım Mısır patlağı gibiydi hafif hafif gaz felan olabılır diye bekledim 1 hafta sonra kesın cozdum oydu son 2 gündür felan elime koyunca güçlü tekmeleri hissediyorum.
Bebekler biz hareket halindeyken beşik gibi sallandığı için uyumayı tercıh edermiş benımki gece yada gündüz oturayım bı süre hareket etmeyeyım başlıyor kendını sallamaya vurmaya bugün ilk defa yürürken hareket etti göbek deliğime yakın sağ tarafıma çıktı sertleşti oram yavas yavas yukarı çıkmaya başladı şimdi şuraya yazarken kımıldamıyorum hareket ediyor suan bize ayy ne güzel geliyor ben asıl 30 lu haftalar da ki güçlü tekmeleri düşünüyorum napcaz diye

18 +6 Dan selam bende aynı durumdayım 2. Gebelik olmasına rağmen ilkinde 17 de hissetmiştim
Ya normaldir inşallah. Doktor sitesine baktım. 19. 21.haftalar arasında hissedilir yazmış çoğu bekliyorum işte bende heyecanla

Hissedersin 20 hafta ıcınde ılk elle hissetmeden kıpırtı hıssediyorsun sonradan ufakdan elıme gelmeye başladı hareketleri bı kaç gündür hatta eşimde hissetti ama çok hafif hissediyor küçük daha
Inşallah kuzu ya. Merak etmeye başladım artık

Ay inşallah benimki de fazla bekletmez ya. Merak ediyorum o hissi. Benim de ilk gebelik olacak

Benim de regli donemlerim cok kotu gecerdi, lise ve universitedeyken saglik ocaginda agri kesici igne yaparlardi o kadar dayanilmazdi epidural de var evet simdi bende onu isticem kendimize cok eziyet cektirmeyiz. Bir de milyarlarca kadin yapmis bir sekilde, problem olusursa tabi normal olmasin ama fiziken uygunsak yapabiliriz meryem ana otu varmis bir de doguma girerken suya koyuyormussun bir iki dua okuyomus annen filan, o ot suda acildikca rahim de aciliyomus. Ben onu da yaptiricam anneme

Gunaydin kizlar burda sabah saat yedi ev halki uyuyor daha karanlik. Ben belagrisindan yatamadim ya igrenc buralara takildim. Normal dogumdan bahsedilmis. Herseyin guzeli normal olmasi zaten. Ucuncuye hamileyim ve digerleride hep normaldi. Buda insallah normal olur

Ben ‘Kanz dijital zaman ayarlayıcı buhar makinası’ kullanıyorum. Nem ayarı buhar ayarı vs. özellikleri baya iyi
Tamam canm bi bakayım
Ay evet bide öyle yorumlar okudum e ben ankarada yaşıyorum zaten soguk kombiyi baya açıyoruz biz 2.5yaşında oğlum da war bu sefer de içeri kuruyor napsam, bilemiyorum sıcak ılık üfleyen varmı ki acep
Ya canm hiç sorma o kadar kötü ediyor ki beni de ilk gebeliğim böyle değildi rahattım ne güzel abdest felan alınca özellikle sabah erken akşam geç saatlerde kanıyor gün içinde aktif değil birde sızlıyor ki nasıl aksama kadar bugün yine kanadı baya namazı kılamadım bi türlü acile arayıp sordum onlar da hamileyim die ekip yolladılar tansiyon 10/7 çıktı hamileye normal bu değer dediler şehir hastanesine götürelim dediler e dönüşte bana uzak gidemedim de kaldım öyle artk burda yakında özele gidecem yılbaşı geçsin de
Canım ben ebebekten almıştım weewell buhar makinesi acayip memnunum öyle ıslaklık su bırakma gibi şikayetlerim olmadı tavsiye ederim
Işık üflüyor mu canm soguk üşütüyor die okumuştum yorumlarda oğlum bizle aynı odada yatıyor üşütürse şimdi. Ama çok sızlıyor burnum alnıma kadar böyle de kötü bakayım oluk benim için daha iyi olur soguk ılık özelliği olan varsa ondan alayım . İlginiz için teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…