2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cwn
Kizzzz ben sordum seni aklima geldi tarihlerimiz de yakın baktım geçici pasif fln bisy yazıyo hesapta dedim acaba kötü bisy mi oldu. Vefat edenler için Allah rahmet eylesin canım mekanları cennet olsun inşallah
Canim benim sorma ya valla ne telefona bakabildim ne bisey sevdigimiz insanlarnyok olup gidiyor hepimiz cok dikkat edelim cok sagol. İyisin di mi yolunda hersey

Çok güzel ya benim de aklımda olan, merak ettiğim soruları sormuşsun ve cevaplar da çok güzel

Canimm basin sagolsun cok uzuldum

Haha eger risk bittiyse arada kacamaklar olabilir
Canım iki hafta önce doktora sorduğum da dikkatli ol çok zorlama kendini demişti ama yine de bisy yapmadık bide plesanta rahim ağzında içerde az da olsa kanama var diye korktuk ama dayanamiom gari yrn izin çıkarsa kaçışı yok bide ayıptır söylemesi bizim o son dk çok harkeetli oluyodu o arada cidden bisy olur mu ki

Cwn
Canim benim sorma ya valla ne telefona bakabildim ne bisey sevdigimiz insanlarnyok olup gidiyor hepimiz cok dikkat edelim cok sagol. İyisin di mi yolunda hersey
Anlıyorum kuzum ya o kadr zor ki ama sen bebeğin için dikkat et kendine taam mi önceliğin kuzun olsun kendini yıpratma Allah rahmet eylesin çok şükür iyiyim canım hersey yolunda sende iyi misn bebisin nasıl

Iyice daraldiysa ve doktor zorlama dediyse biraz daha beklesen mi acaba kanama alani da azalmis iyice bitsin bir an once insallah ❣

Haklisin bugun de sert olsaydi kesindi de cok tatlisti bilemedim o yuzden belki 2 hafta sonra cem beyi bir denerim esimi ikna edip gidersem. Benim doktor bi ay sonra gel dedi yine cunku en azindan digerini de gormus olurum bir
Evet evet mantıklı aslında bence öyle dene 2 hafta sonra gidebilirsin. Onun tavrına yaklaşımına göre karar verirsin

Iyice daraldiysa ve doktor zorlama dediyse biraz daha beklesen mi acaba kanama alani da azalmis iyice bitsin bir an once insallah ❣
Valla baya daraldı kuzum hissediyorum onun için ısrar etmiyorum bisy olsa dilinden kurtulamam yrn bı doktora sorym en iyisi. İnşallah biter canım ya ne günlerden geçtim çok şükür atlattık

Valla baya daraldı kuzum hissediyorum onun için ısrar etmiyorum bisy olsa dilinden kurtulamam yrn bı doktora sorym en iyisi. İnşallah biter canım ya ne günlerden geçtim çok şükür atlattık
Doktoruna bi sor canım o izin verirse ona göre hareket edersin ama sakin sakin

Kızlar bugün sağlık ocağına gidecektim aşıdan sonra bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum demiştim ya kızım beni sabahtan tekmeleriyle uyandırdı gerek kalmadı gitmeme yani ama biraz daha yukarıda hissettim sanırım bebek bu haftalarda pozisyon değiştiriyor o yüzden hareket hissedemedim bir haftadır

Başın sağolsun canım böyle bi salgından dolayı yakınlarını kaybetmek çok üzücü. Kendine iyi gelen şeyleri yapmaya çalış bu süreçte. Umarım bir an önce tüm dünya olarak kurtuluruz

Anlıyorum kuzum ya o kadr zor ki ama sen bebeğin için dikkat et kendine taam mi önceliğin kuzun olsun kendini yıpratma Allah rahmet eylesin çok şükür iyiyim canım hersey yolunda sende iyi misn bebisin nasıl
Bizde de.yolunda.kuzum ztn biliyosum bu haftalar daha rahat geciyo iyi bakalim kendimize yolu yariladik artik hepsi saglicakla gelsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…