- 20 Nisan 2013
- 908
- 840
- 303
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.701
Bunlar niye böyle yapar kihiç sorma valla en başta cinsiyete karıştı beni ağlattı günlerce stresini yaşattı şimdi de isim işine girecek belli eşim etkileniyor gibime geliyor oda bir ara annemin ismi olsun dye tutturmuştu tek korkum son anda bi sıkıntı çıkması
Hayırlı sabahlar Rabbim gönlünüze göre versin İnşaAllahGunaydin kizlar burda sabah saat yedi ev halki uyuyor daha karanlik. Ben belagrisindan yatamadim ya igrencburalara takildim. Normal dogumdan bahsedilmis. Herseyin guzeli normal olmasi zaten. Ucuncuye hamileyim ve digerleride hep normaldi. Buda insallah normal olur
Canm hangisini mi acaba linkini yollar mısın bi çok model çıktıCanım ben ebebekten almıştım weewell buhar makinesi acayip memnunum öyle ıslaklık su bırakma gibi şikayetlerim olmadı tavsiye ederim
Günaydııııın :)
Benim doktorum normal, sezeryan daha hiç oralara girmiyor.
Zaten şu an en merak ettiğim konu, yaklaşık da olsa kaçıncı haftalar civarı doğum planladıklarını ne zaman söyledikleri :)
Bu sefer daha erken diye soramadım ama Ocak ortası detaylı randevum var, o zaman gidince soracağım sanırım... Aynı şekilde şeker yükleme ile de ilgili hiçbir şey söylemedi - 24. hafta civarı yapılacak bir rutin kan taramasından bahsediyor hep..
DuDulalala canım seninki şeker testi konusuna ne diyor?
Neye aşerdin kız merak ettimGünaydınnn :)) gece 3 buçuk da asererek uyandım daha uyumadım eşimin uyanmasını bekliyorum sabırsızlıkla ise gitmeden aldiricam bu gebelikte ilk asermem
Bunlar niye böyle yapar kibende esimi etkiliycek diyie korkuyom bide kimlikle kayinbabamin ismiyle gelirse kirarim o kimligi
çok sevindim güzel geçmesine çok şükürKızlarrr detaylıya girdim cıktım çok şükür her şey olması gerektiği gibi rahim ağzı uzunluğu plesenta durumu beyin o şu bu herşeylere baktı doktorum. Bizim bebiş yerinde durmadı doktor çok hareketli bu yakışıklı dedi. Ayaklarını oynatıp duruyordu elleri de yumruk yapmıştı bize gülümsedi ultrasondan ağlıcaktım nerdeyse ağzı burnu Yerim herşeyi besbelliydi470 gram olmuşuz boyu önemli değil bu saatten sonra kilosu bizim için önemli dedi boyunu kafanda canlanması için söylerim dedi tamam dedim boyu yine uzun cıktı. Uzun olacak bu delikanlı dedi baya güzeldi verimliydi herşey yolunda
çok sevindim canım ne güzel geçmişKizlar bende ciktim hastaneden her sey yolunda cok sukur
Bebis 8 gun onden gidiyormus suan 24.5 cm 425 gram olmus 21+2 olculdu bugun. Her seyi tammis her sey yolundaymis
10 dk beni yuruttu doktor bebek bas asagi pozisyondaymis elini de yuzunun altina koymus, yarisini da gorelim diye baya ilgilendi bu sefer sagolsun. Espriler tatliliklar ben sok oldum. Butun hamilelerim cok guzeller falanlar
Onun disinda vajinal usg ile rahim agzi uzunluguna bakti normal doguma uygunmusum 3 olmasi gerekiyomus sanirim brnim daha genismis 3.3 cikti
Tetanoz asisini da sordum istersen sen yaptirma, hepatit antikorda dusuktu ama bunu sana birakiyorum dedi. Dedim nolur nolmaz 1 doz yaptiriyim mi belki etkisi bitmistir, yaptir bir sakincasi yok dedi. Bu carsamba gider bir doz yaptiririm ya da haftaya bakalim
Bu da benim kiz 1. Fotoda gulerken yakaladi doktor
Senin nasıl geçti canım dün gidecektin sanki?çok sevindim canım ne güzel geçmiş
aynen canım çok teşekkürler hatırladığın için mutlu oldum dün gittim çok şükür ki herseyi iyi dedi çok korkuyordum bu sefer ama mutlu ayrıldım çok şükür allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. kolları böbrekleri herseyini ölçtü kilosu 350 gr çıktı sonra normal dedi işte kuzum 25 ocağa randevu verdi o zman da şeker yüklemesi yapacağız dediSenin nasıl geçti canım dün gidecektin sanki?
aynen canım çok teşekkürler hatırladığın için mutlu oldum dün gittim çok şükür ki herseyi iyi dedi çok korkuyordum bu sefer ama mutlu ayrıldım çok şükür allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. kolları böbrekleri herseyini ölçtü kilosu 350 gr çıktı sonra normal dedi işte kuzum 25 ocağa randevu verdi o zman da şeker yüklemesi yapacağız dedi
kesinlikle dikkat et canım şükür benim bi sıkıntım yoktu ona rağmen doktorum sık olmamakla beraber olur tabi ama eskisi gibi olmasın daha yüzeysel demişti yani hararet yapmayın diyorlarEvet ona dikkat etmek lazım sakin sakin
aynen çok şükür içim biraz rahatladı en azındanCok sukur hepimizin iyi gecmis
Amin cnm hepimizin insallahHayırlı sabahlar Rabbim gönlünüze göre versin İnşaAllah
GünaydııınGünaydııııın :)
Benim doktorum normal, sezeryan daha hiç oralara girmiyor.
Zaten şu an en merak ettiğim konu, yaklaşık da olsa kaçıncı haftalar civarı doğum planladıklarını ne zaman söyledikleri :)
Bu sefer daha erken diye soramadım ama Ocak ortası detaylı randevum var, o zaman gidince soracağım sanırım... Aynı şekilde şeker yükleme ile de ilgili hiçbir şey söylemedi - 24. hafta civarı yapılacak bir rutin kan taramasından bahsediyor hep..
DuDulalala canım seninki şeker testi konusuna ne diyor?
Gözün aydın canım bundan sonra rahat olabilirsinaynen canım çok teşekkürler hatırladığın için mutlu oldum dün gittim çok şükür ki herseyi iyi dedi çok korkuyordum bu sefer ama mutlu ayrıldım çok şükür allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. kolları böbrekleri herseyini ölçtü kilosu 350 gr çıktı sonra normal dedi işte kuzum 25 ocağa randevu verdi o zman da şeker yüklemesi yapacağız dedi
Canm çok doğru gerçekten Benim 9 santim açılma olmama rağmen yine de beni kesip doğru dürüst uyuşturmadan diktiler o kadar acı ve ızdıraba katlandım Bir saat boyunca diktiler 30-40 tane dikişim vardı 2ay sonra rahat oluyor şimdi yine hamileyim bunu da normal doğum istiyorum ama tecrübe ettim bunda da doğum paketi aldık özelde doğurmayı planladık Allah nasip ederse Doktora da söyledim yaşadıklarımı anlattım o da perine masajı falan yap son ayda dedi havlularla falan oraya sıcak tampon yaparız açılmasını sağlarız seni kesmeden doğrMaya çalışırım Eğer kesersem de azıcık keserim ya da çocuktan dolayı yırtılma olursa dikerim anestezi altında acımasın diye dedi Öyle olunca çok rahatladım Şu an biraz daha . Ben dayanamayacağım sancı yaşamadım ama hep son 1 ay boyunca sancı çektim ama hiç hastaneye gitmedim zaten doğum olursa 5 dakikaya bir gelir 3 dakikaya düşer diye düşündüm en son kese patladı öyle gittimKızlar arkadaşımın iki çocuğu var ilkini normal doğum yapmış 2. Yi tutturdu illa sezeryan olacağım şancı çekmeyeceğim diye herşey normaldi istese normal doğum olurdu ama sezeryan yaptı şimdi soruyorum hangisi daha iyi diye tabiki normal doğum ıyiymis diyor sezeryanda hiç bitmiyor sızılar benim hala sızılarım oluyor sağlık olarakta aksi bir durum olmadıkça normal doğum daha sağlıklı ve normal doğumla doğan çocukların bagisikliklari daha yüksek oluyormuş tabi tercih sizlerin sağlıkla kucagimiza alalım meleklerimizi inş hepimizde
Günaydııın
Daha doğumun konuşulması için çok çok erken gibi geliyor bana. Yaklaşık 36. haftalarda çatı ölçümü vs yapılıyor. Sonra bebeğin pozisyonu da uygunsa vajinal doğum beklenir.
İşler ters gidiyorsa veya tamamen isteğe bağlı sezaryen için de 39. Haftayı bekliyor benim doktorum.
Şeker yüklemesini büyük ihtimalle yaptırır doktorum. Çünkü kimde çıkacağı hiç hiç belli olmuyor. Hani bebek iriyse anne çok kg alıyorsa ailede şeker hastalığı varsa gibi belirtiler varya bu belirtileri vermeyenlerde de oluyor. Kuzenim yaşadı oradan biliyorum ve ailede şeker hastalığı da yok bizde.
Cansu’nun doktorunun dediği çok mantıklı geldi. Vücudunun şekere ne tepki verdiğini görmem lazım demiş. Sağlıklı beslenirsek zaten yükselmez ki.Spring05 değil mi böyle hatırladım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?