2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet yediklerinle hemen değişiyor maalesef şeker değeri. Mesela o yüzden doktorum da bu aralar yediklerine dikkat et çok karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenme ki şeker yüklemesi bizi yanıltmasın dedi. direkt şeker hastası tanısı koymak istemeyiz tamamen kes diyemem tabi ama dikkat et sadece dedi

Senin doktorunun yaptığı açıklama aşırı mantıklı geldi dün bana
İnşallah çıkmaz gebelik şekerimiz gerçi çıkarsa da diyet ve sporla düzenliyorlar. Erken tespit önemli bence.

Doktorlar arada cesaretlendirmek için nabzı yokluyorlar. Benimki de hep normal doğum yapacağız dimi duygu fln derdi hatırlıyorum.

Bu ara o kadar cok dondurma istiyor ki canim dun yine yedim ama dogru dikkat etmek lazim ben bugun yuruyuse baslicam yarim saat en azindan her gun yuruyim. Babam yuruyus sayesinde insuline baslamasina gerek kalmamisti hareket ve beslenme cok onemli, insallah hic birimizde cikmaz

Senin doktorunun yaptığı açıklama aşırı mantıklı geldi dün bana
İnşallah çıkmaz gebelik şekerimiz gerçi çıkarsa da diyet ve sporla düzenliyorlar. Erken tespit önemli bence.

Dun cok tatliydi zaten ya inanilmaz sevdirdi kendini
Insallah insallah ya disarda yuruyus ya leslie basliyoruz bugun

Benim de bu ara akşamları yemekten sonra şeker ihtiyacım oluyor nedense ufak tefek şeylerle geçiştiriyorum sıkıntı olmuyor aynen hareket de çok önemli gerçekten ve dengeli beslenebilmek önemli inşallah çıkmaz rahat ederiz

Doktorlar arada cesaretlendirmek için nabzı yokluyorlar. Benimki de hep normal doğum yapacağız dimi duygu fln derdi hatırlıyorum.

Kesinlikle oyle etrafinda sana inanan insanlarin olmasi da onemli. Esim de diyor senin aci esigin cok yuksek sen yapamazsan kim yapar filan gaza getiriyor beni ara ara diyorum bunlari doguma sakla o zaman soyliceksin

Evdekiler bitsin bende almicam daha tatli bir sey gordukce dayanamiyorum kesinlikle oyle insallah

Günaydın evet aslında doktorlar bu haftalarda konuşmuyor doğumla ilgili sadece detaylıda rahim ağzı uzunluğu istenildiği gibi çıkınca normal doğuma müsait olduğunu söylüyor ve nabız yokluyor ne düşünüyorsun diye. Ben ikisine de eşit mesafede yakınım, süreç ne gösterirse teslim olmaya razıyım

Selam kızlar ben de bir engel olmazsa normal doğum istiyorum. Şu anda hypnobirthing kitabını okuyorum, daha önce burda da bahsi geçmişti KirazHanim ya da bibalprensesi bahsetmişti sanırm emin değilim. Kitap kabaca doğumun kadın doğası için çok doğal ve aslında ağrısız olduğunu, eskiden güle oynaya doğuma gidilirken son çağda korku ortaya çıktığını ve bu korkuyla beraber sezaryen oranlarının çok yükseldiğini, sadece nefesimizi doğru kontrol ederek epidural bile almadan ağrısız doğum yapabileceğimizi söylüyor. Henüz tamamını okumadım ama hoşuma gitti. Hatta keşke gebeliğin başında araştırsaydım bunları da doğal doğum eğitimi almış bir doktor seçseydim dedim. Doktorumdan memnunum, normal doğum da yaptırıyor ama yine de İstanbul doğum akademisinin keşkesiz doğum eğitimini almış doktorlardan biri olabilirmiş. Dün hep bu konuyu araştırdım, normal doğum yaptıktan sonra doğumhaneden kucağında bebekleriyle yürüyerek çıkan kadınlar o kadar güzel ki. İnşallah bize de nasip olur.

Selam kızlar
Küçük bebeği olanlara bir sorum var hastalık geçirdiler mi bu süreçte? Yani hamileyken size risk oluşturabilecek hastalıklar. Bizimkisi ateşlendi biraz döküntüsü var bir etkisi olur mu onu da düşünmeye başladım. Bir de büyük çouxk hastalık geçirirse yenidoğan için çok tehlikeli off bunlar can sıkıcı oluyor

Evet kitabı ben de okuyorum şu anda ve okurken doğum korkum biraz olsun azaldı gibi, belki kitap bittiğinde tamamen daha bile rahat hissedeceğim. yaşadığım yerde çok fazla doktor seçme seçeneğim yok maalesef ama ben de gittiğim doktor sezaryenci çıkınca başka bir doktora gitmeye başladım, doğal doğum eğitimi olmasa bile en azından normal doğumu destekleyen bir doktor.

Aynen benimki de normal doğumu destekliyor, içim rahat o sebeple. Bakalım şartlar uygun olacak mı, olmazsa da canımız sağ olsun.

Canım bnm kızın birindede aynı problem var 2 - 3 gündür 3 gun once ateslendi sonra yuzu doktu kotktum cicek falan mi diye ben geçirmişim küçükken ama diğer kızdan korktum da alerji sanırım bugün solmuş daha iyi görünüyor başka yerinde de yok sadece yüzünde var niye oldu anlamadım da Allahtan bahar çocuğu olacak bebeler havalar ısınır hastalıklar azalır kolay olur büyütmek

Kizlarrrr bugün oğluşumu görmeye gittim bı hareketli Allah'ım durmuyo yerinde maşallahhh doktor gelmişken ayrıntılı ultrasonla bakalm dedi hastanede 70 TL ye baktı radyoloji uzmanı bı sorun yok dedi kalbi küçük bir ay snra tekrar gel dedi ben ztn klinige gidicem ayrıntılı için tosunum kilo da almış yerim onu kolunu ensesine atmış içerde keyf çatıyo resmn tek sorun yüksek oranda enfeksiyon çıktı kızlar doktor ilaç verdi var mı bı tavsiyeniz

Benim ilk gebeliği takip eden doktor da beni zayıf görünce normal doğuma dayanamazsın falan dedi ben ve eşim direttik normal doğum için eşim biraz sinirli biri ondan tırstı heralde sen git ben geleceğim doğuma dedi akşam oldu doğuma gelmedi açıkçası son saatlerde sancıdan gözüm bişey görmüyordu sorgulamadım bile niye gelmedi diye başka bi doktor yaptırdı doğumumu o da gayet güler yüzlü rahatlatıcı biriydi esenler avicenna da yapmıştım diğer çalışan hemşireler falan hepsi çok kibar davrandılar

Iyiymis ya 70 e ayrıntılı perintolog bakacakmış 300 istediler bizden 21 inde gitcem bende inş daha çoook var maşallah senin kuzuna demekki doguncada hareketli yaramaz bebiş olacak

Gözün aydın canım ne enfeksiyonu idrar yolları mı?

Iyiymis ya 70 e ayrıntılı perintolog bakacakmış 300 istediler bizden 21 inde gitcem bende inş daha çoook var maşallah senin kuzuna demekki doguncada hareketli yaramaz bebiş olacak
Aynen kuzum baya yaramaz olcak bende klinikte sordum 300 dediler canım iki hafta snra ona gidicem
Gözün aydın canım ne enfeksiyonu idrar yolları mı?
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu ama çok fazla çıktı ona bozuldum birz napcam ilaç verdi de ek olarak napmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…