- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.636
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.741
Bol bol su içmek gerek diye biliyorum. Bir de zencefil iltihap söktürücü diye biliyorum ama kaynatıp içmende sakınca yoksa içebilirsin.Aynen kuzum baya yaramaz olcakbende klinikte sordum 300 dediler canım iki hafta snra ona gidicem
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu ama çok fazla çıktı ona bozuldum birz napcam ilaç verdi de ek olarak napmak gerek
Allah rahmet eylesin mekanları cennetü Alâ olsun inşaAllahCanım selam ya var ya sorma buralara bakamiyorum bir suredir hic bi problem yok cok sukur ama yine coronadan yakinlarimi kaybettim biraz psikolojik olarak iyi degilim sadece cok zorlu geciyor o yuzden. Dusunup yazdigin icin cok tesekkurederim sen nasilsin umarim bizim grupta butun kizlar iyidir
Canm her e bebekte war mı bu kampanyaBuydu resimden tanıdım
HahahBunda küsecek ne varhormonlar bulaşıcı galiba benim eşimde benden çok acıkır hamileliğimde canı bişey ister test yapacam ona benden mi etkileniyor nedir. Benim canım birşey istemiyor bu arada
Bende canm pek hissetmiyorum bugün 18 olduk ama az kaldı 20,en geç 21 de hissedersin ben hissediyorum ama çok nadir ve az önemli olan sağlıklı olsunlar da, gerisi boşYa kızlar ben 19+3 deyim hala hissedemedim bebeği bazen sanki elimi koydugumda hissettiğimi sanıyorum ama emin olamıyorum. Bir ben miyim hissetmeyen ya
Aynen kuzum baya yaramaz olcakbende klinikte sordum 300 dediler canım iki hafta snra ona gidicem
Evet kuzum idrar yolu enfeksiyonu ama çok fazla çıktı ona bozuldum birz napcam ilaç verdi de ek olarak napmak gerek
Canım benim ben de 2 ay görmemiş olmustum öyle gitmiştim İnan ki kocaman geliyo gözüne bacakları filan Nası upuzun olmuş şaşırdım görünce kalbi vs herşeyi çok net görünüyor hatta şanslıysan yüzünü de gösteriyor bizimki göstermedi sıpa uzaktan bi gördük güldü bize teselli ikramiyesiMerhaba kızlar, benim detaylıya şafak 13 bekliyorum, iyi sabrettim8 haftadır bebişi görmemiş olacağım gittiğimde annesinin balı iyidir inşallah, şuan beni pıt oıtlıyor içersen teyzoşlara hello diyoruz herhalde , aşırı derecede kuruluk hissediyorum vücudumda ya, hiç böyle olmam normalde, elim kışın bile yumuşacık okur. Şimdi çalı gibi yüzüm dudaklarım vücudum. O yüzden kaşınıyorum kurulduktan sürekli. Burada Bi arkadaş e vitamini gebelikte çok önerilmiyor diyince krem bile sürmeye çekinir oldum. Yağ sürsem vıcık vıcık olacağım. Ne etsem ki birde bu aralar alt tarafımda bazen böyle hafif sızlanma şeklinde ağrılar hissediyorum olup geçiyor. Acaba bebek alt tarafa iniyor ondan mı diyorum. Böyle olan var mı.?
Verdiği ilaçla birlikte günde en az 3 litre su içersen çabuk geçer. Ama suyu asla azaltmaman lazım tekrar eder sonra. Peki yanma idrar yaparken acı kasık ağrısı falan yaşıyor musun?Aynen kuzum baya yaramaz olcakbende klinikte sordum 300 dediler canım iki hafta snra ona gidicem
Zaten yüzünü dönmezse çok fazla yakınlaştıramıyoruz görüntüyü demişti doktor banaCanım benim ben de 2 ay görmemiş olmustum öyle gitmiştim İnan ki kocaman geliyo gözüne bacakları filan Nası upuzun olmuş şaşırdım görünce kalbi vs herşeyi çok net görünüyor hatta şanslıysan yüzünü de gösteriyor bizimki göstermedi sıpa uzaktan bi gördük güldü bize teselli ikramiyesio ağrı bende de uyandığımda oluyor genelde kalkacağım zaman doktora sordum onu bebek bi yere toplanıyordur o kısım ağrı yapıyordur normal dedi bu saatten sonra çok korkma bişeylerden kanama vs olmadığı sürece dedi tamm dedim sen de endişelenme bebişlerimiz iyi gayet
Kuzum sabah ilk idrara çıktım snra hemen doktora gittk ztn su içtim az geldi tamamını verdim mecburen ya doktor bana agdayla alma dedi mecbur jilet kullanıyorm bence ondan enfeksiyon oldu yoksa ayakta duş alıyorm çok dikkat ediyorum ama olmuş yineCanim steril islak ve kuru mendil verdiler mi idrarini yapmadan once silmen icin. Bir de idrarin basi ve sonu kaba yapilmiyor. Bende de cikmisti saglik ocaginda, ama ne steril bez verildi ne ben basi sonuna dikkat etmistim sabahti zaten hepsini yapmistim. Doktor akintin da kacmistir kaba dedi tekrar hastanede verdim enfeksiyon cikmamisti. Bazen boyle de oluyor
Aman kv’ye falan söyleme eşime benziyor diye. Sonra herkese söylemeye başlarlarKızlar bu arada kafa yapısı burnu vs aynı eşim. Sadece dudakları bana benziyor sanırımKapıdan çıktık eşim diyo gördün mü Nası bana benziyor diye içimden azer bülbül başaramadımı söyledim
Tamam canım su bol icicem insallah yanma değil de işte jiletle aldığmdan beri hafif akıntı oluyo bazen de kasığım da ağrı oluyo idrar yaparkenVerdiği ilaçla birlikte günde en az 3 litre su içersen çabuk geçer. Ama suyu asla azaltmaman lazım tekrar eder sonra. Peki yanma idrar yaparken acı kasık ağrısı falan yaşıyor musun?
Ben de eldiven ile alıyorum artık genital bölgeyi. Ağda ile bi kere aldırdım uzun zamandan sonra. alacağıma aldırdığıma pişman oldum başıma gelmeyen kalmadıTamam canım su bol icicem insallah yanma değil de işte jiletle aldığmdan beri hafif akıntı oluyo bazen de kasığım da ağrı oluyo idrar yaparken
Ben napcm hiç bilmiyorum eldivenle alamam çok sert jilet de enfeksiyon yapıyo başka napcmBen de eldiven ile alıyorum artık genital bölgeyi. Ağda ile bi kere aldırdım uzun zamandan sonra. alacağıma aldırdığıma pişman oldum başıma gelmeyen kalmadı
Aslında dene bi eldivenle alabilirsin aslında hızlı çekince geliyor. Jilet çok fazla sertleştiriyor. Ağdayı bir kez daha yapıp tüyler çıktıkça eldivenle alsan da olabilirBen napcm hiç bilmiyorum eldivenle alamam çok sert jilet de enfeksiyon yapıyo başka napcm
Söyler miyim kızAman kv’ye falan söyleme eşime benziyor diye. Sonra herkese söylemeye başlarlar
Ben bahsetmemiştim ama sen söyledikten sonra almaya karar verdim. Büyükşehirde yaşayanlar çok avantajlı bu konuda, yaşadığım yer malesef iyi doktor bulmak için küçük bi yer. keşke beni de normal doğuma teşvik edecek, cesaretlendirecek bi doktorla karşılaşabilseydim. Mesela doğumu Bursa’da yapacağım maksimum 1 saat uzaklıkta ama bana olumsuz bi kaç şey söyledi yolda sıkıntı olabileceğine dair ben de düşündüm istanbulda yaşayanlar da hastaneye gitmek için 1-2 saat yol gidebiliyor. Dedim en iyisi sen kendi kendini cesaretlendirSelam kızlarben de bir engel olmazsa normal doğum istiyorum. Şu anda hypnobirthing kitabını okuyorum, daha önce burda da bahsi geçmişti KirazHanim ya da bibalprensesi bahsetmişti sanırm emin değilim. Kitap kabaca doğumun kadın doğası için çok doğal ve aslında ağrısız olduğunu, eskiden güle oynaya doğuma gidilirken son çağda korku ortaya çıktığını ve bu korkuyla beraber sezaryen oranlarının çok yükseldiğini, sadece nefesimizi doğru kontrol ederek epidural bile almadan ağrısız doğum yapabileceğimizi söylüyor. Henüz tamamını okumadım ama hoşuma gitti. Hatta keşke gebeliğin başında araştırsaydım bunları da doğal doğum eğitimi almış bir doktor seçseydim dedim. Doktorumdan memnunum, normal doğum da yaptırıyor ama yine de İstanbul doğum akademisinin keşkesiz doğum eğitimini almış doktorlardan biri olabilirmiş. Dün hep bu konuyu araştırdım, normal doğum yaptıktan sonra doğumhaneden kucağında bebekleriyle yürüyerek çıkan kadınlar o kadar güzel ki. İnşallah bize de nasip olur.
Jilet neden enfeksiyon yapıyor ki canım. Üzeri jel olanlarla mı alıyorsun ? Bazıları çok yoğun jel oluyor onlarla alırken rahat oluyor ama belki ondan enfeksiyon olmuştur. Ben de hep jiletle alıyorum ama hiç enfeksiyon olmadı bende.Ben napcm hiç bilmiyorum eldivenle alamam çok sert jilet de enfeksiyon yapıyo başka napcm
Pilates canım, yoga hiç yapmadım ben o yüzden daha önce denemediğim bir şeye başlamaya cesaret edemedim. Pilatesi 2 yıldır yapıyorum. Daha kolay geliyor. Ama doğum için en iyi egzersiz kegel egzersizleriymiş sanırım. Bir de nefes egzersizleri. Yürüyüş yapıyorum ek olarak da.Ben bahsetmemiştim ama sen söyledikten sonra almaya karar verdim. Büyükşehirde yaşayanlar çok avantajlı bu konuda, yaşadığım yer malesef iyi doktor bulmak için küçük bi yer. keşke beni de normal doğuma teşvik edecek, cesaretlendirecek bi doktorla karşılaşabilseydim. Mesela doğumu Bursa’da yapacağım maksimum 1 saat uzaklıkta ama bana olumsuz bi kaç şey söyledi yolda sıkıntı olabileceğine dair ben de düşündüm istanbulda yaşayanlar da hastaneye gitmek için 1-2 saat yol gidebiliyor. Dedim en iyisi sen kendi kendini cesaretlendirMümkün olsa doula desteği alırdım en azından doktordan beklentimi o karşılardı ama o bile yok burda.. bi de sen yoga yapıyordun sanırım onun da çok olumlu katkısı oluyormuş doğuma. Ben de başlamayı düşünüyorum ama geç mi kaldım ki
Benimki bana benziyor yaaaKızlar bu arada kafa yapısı burnu vs aynı eşim. Sadece dudakları bana benziyor sanırımKapıdan çıktık eşim diyo gördün mü Nası bana benziyor diye içimden azer bülbül başaramadımı söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?