2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ya kızlar benim aklıma takıldı da sormak istiyorum normalde özel muayenehanesi olan bir doktora ve gazi hastanede gidiyorum iki taraflı özeldeki doktorum 24 haftalıkken rapor veririz demişti dün de gazi devlet hastanesindeydi randevum oda 24 haftalıkken gel idari izin kağıdını veririz dediler ben onu iş yerime vereceğim daha sonra evde olacağım inşallah şimdi idari izin mi kullanmak mantıklı oluyor kızlar yoksa rapor yazdırmak mı arasındaki fark falan nedir hiç bilmiyorum bilen varsa yazabilir misiniz

Ayrıntılı usg den sonra yapılması gerektiğini bilmiyordum cnm

Haftalik yuruyus yarismasina nasil katiliyoruz bende gelip her gun yurumek zorundaymisim gibi hissetmek istiyorum yarim saattir yuruyorum evden cikarken saati taktim daha 3500 adim olmus 10 bin imkansiz@umayimo
Aynen bende 10bin atamıyorum çoğunlukla 7yada8 bin oluyor. Evde Leslie ile tamamlamayı deneyebilirsin

Cok yuruyunce popomdan agri giriyor biraz yatip dinleniyim de oyle devam ediyim bari 4200 olmus
Benimde tempoyu biraz düşürmem gerekiyor 20 dk sonra karnıma ağrı giriyor
Bebekler ağırlaşıyor ya denge merkezimiz değişti ondan galiba değişik ağrılar

Konudan bağımsız ama doğumu hangi hastanede yapıcaksınız? Bende Ankarada doğum yapıcam o yüzden sormak istedim.

Benimde tempoyu biraz düşürmem gerekiyor 20 dk sonra karnıma ağrı giriyor
Bebekler ağırlaşıyor ya denge merkezimiz değişti ondan galiba değişik ağrılar

Aslinda 20 dakika da bir oturup su icip biraz guneslenip devam da edebiliriz disarda. Hem d vitaminimizi de aliriz, yarin oyle yapiyim havalarda cok guzel

Mesleğin ne bilmiyorum ama ben mebdeyim. 24. Haftadan sonra idari izinli olduğumuzda ders falan vermiyorlar.yani rapor almaya gerek yok.ben önceden idari izinliyken evden çalışılıyor zannediyordum ama arkadaşlarımdan gördüğüm çalışmıyorlar. Yani raporlu gibiler.

Canım hiç üzülme ah keşke benim de bırakacak kimsem olsada çocukları her ay hastaneye sokmak zorunda kalmasam

kıyafet almalar başladımı kızlar,ben tek tük aldımda eksikleri toptan almak için 28hafta olsun diyorum ama alışverişsizde zaman geçmiyo.yeğenimin kıyafetlerde gelcek ay yıkayıp ütülesemmi çook mu erken

peki aynı maaşı mı aldılar

Haftalik yuruyus yarismasina nasil katiliyoruz bende gelip her gun yurumek zorundaymisim gibi hissetmek istiyorum yarim saattir yuruyorum evden cikarken saati taktim daha 3500 adim olmus 10 bin imkansiz@umayimo
Ya ben de o kadar yürüyorum baya olmuştur diyorum ama bi bakıyorum 3000 de daha ama uzun süre yürüyünce de benim ayak bileklerim şişmeye ve belim ağrımaya başladı bile. Hatta biraz daha zorlarsam kaşıklarımda batma gibi bişey oluyor. O yüzden kendi vücudumun tepkisine göre hareket ediyorum doktor 10000 adım şart demedi 30 dk yürümeye çalış dedi bana

Raporla idari izin kağıdı aynı şey canım farklı değil sadece doktor farklı telafuz etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…