2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gazi de doktorunuz kim acaba
merih bayram çok iyi profesyonel bir kadın tavsiye ederim çok fazla konuşmaz ama çok bilgili ve kendinden emin bir kadın mesela dün tetenoz yaptırıyım mı dedim evde doğum yapmayacaksan gerek yok dedi direk kendine güveni falan çok iyi

Teşekkür ederim canım

aa öyle mi yani ben yine 24 haftalıkken idare izne ayrılıp sonrasında da 32 haftalık olunca normal doğum iznimiz başlamış olacak ve maaşımızı alacağız bu süreçte değil mi
Aynen canım bende ilçe milli eğitimde çalışıyorum özlükle alakalı da baya çalışmıştım bi süre. 32 haftaya kadar idari izin oluyor sonrasında sorun olmadığı takdirde doktor raporuyla isterseniz 5 hafta çalışıp 37. Haftada doğum iznine ayrılıp o 5 haftayı doğum sonrası izne ekleyebilirsiniz

Ssvd istiyorum bende ama doktorla tam net konuşmadık en azından denemek istiyorum hemen hemem 3.5 yıl olucak 2 doğum arası

peki normalde 32 de mi doğum iznine ayrılıyoruz yoksa 37 de mi kafam karıştı ben özelde çalıştığım için doğum sonrası dönüş yapmayacağım

peki normalde 32 de mi doğum iznine ayrılıyoruz yoksa 37 de mi kafam karıştı ben özelde çalıştığım için doğum sonrası dönüş yapmayacağım
32den sonra hakkın var eğer dönmeyeceksen 32de çıkabilirsin.dönecek olanlar için 37 mantıklı

Aynen bende de oyle oluyo haha bir de siteden disari cikmiyorum don don hep ayni sey sikiliyorum bana da 30 dakika dedi doktor zaten evde gunluk hareketlerimizi de sayarsak 6 bin atiyoruz aslinda cok rahat

tam emin olmamakla beraber 32 de eğer çalışabilir raporu alırsan devam ediyorsun 37 de izne ayrılıyorsun o sürede kullanmadığın izin hakkını da doğum sonrası kullanıyorsun. Ama eğer doğumdan sonra zaten işe devam etmeyeceksen 32 de çalışamaz raporu istersin doktorundan o şekilde devlet maaş ödemeni PTT’ye yatırıyor.

anladım çok sağol canım

Haftalik yuruyus yarismasina nasil katiliyoruz bende gelip her gun yurumek zorundaymisim gibi hissetmek istiyorum yarim saattir yuruyorum evden cikarken saati taktim daha 3500 adim olmus 10 bin imkansiz@umayimo
Canım etiketleyeyim seni konuda. Gel sen de

aa öyle mi yani ben yine 24 haftalıkken idare izne ayrılıp sonrasında da 32 haftalık olunca normal doğum iznimiz başlamış olacak ve maaşımızı alacağız bu süreçte değil mi
cnm bu durum sadece memurlarda mı geçerli. 24 deidariye çıkıp maaş alıp 32 de rapora çıkıp rapor ödeneği alınıyor öyle biliyorum ben.

Tabi ki idari izin. Neden yok yere rapor alasın. Doktorun rapor vereceğim dediği de 24. Haftada olduğun ve idari izne ayrılabileceğine yönelik rapordur zaten bence. İdari izni iş yerin verecek çünkü, doktorun öyle bir yetkisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…