2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
peki normalde 32 de mi doğum iznine ayrılıyoruz yoksa 37 de mi kafam karıştı ben özelde çalıştığım için doğum sonrası dönüş yapmayacağım
32 de doğum rapor hakkı başlıyor. 32de çalışmaya devam etmek istiyorsan eğer. çalışabilir raporu alman lazım. 36 bittikten sonrası her türlü yasak son 1 ay yani.

eğer özel sektörde çalışıyorsanız, toplamda 8 haftalık doğum izniniz var. onu da sanırım 32. hafta sonundan itibaren kullanabiliyorsunuz ama bu hesapla, işe erkenden dönmeniz ya da daha uzun süre ücretsiz izin almanız lazım..

rapor almak iste bambaşka bir konu, eğer sizin erken doğum riskiniz var ise heyet raporu gibi bir şey sunabiliyorsunuz sanırım.

benim bildiğim öğretmen ve memurların 24. haftadan itibaren idari izinli olma durumu var..

Haftalik yuruyus yarismasina nasil katiliyoruz bende gelip her gun yurumek zorundaymisim gibi hissetmek istiyorum yarim saattir yuruyorum evden cikarken saati taktim daha 3500 adim olmus 10 bin imkansiz@umayimo
Ben de bugün yürüyüş yaptım hava güzeldi. 4600 adım atmışım. 10 bin hayal

Şu an üst katımda inanılmaz bir kavga var. Odada eşya kalmadı hepsini tam tepemizde kırdılar. Bı adam bağırıyor kırıyor ,bir kadın. sinirlerini boşalttılar iyice. aklıma yeni evlendigimizde kocamla ettiğimiz kavga geldi sonra mutfak ve oturma odasını boyamak zorunda kalmıştık kolları sıvayıp çünkü bizim ki yağlı yemek fırlatma yarismasiydi

Aslında dene bi eldivenle alabilirsin aslında hızlı çekince geliyor. Jilet çok fazla sertleştiriyor. Ağdayı bir kez daha yapıp tüyler çıktıkça eldivenle alsan da olabilir
Kuzum benim riskliydi ya hala bel ağrım var uzun süre oturunca kasık ağrım var yani eldivenle yapamam çok uzun sürer benimki seyrek de değil çok fena
Canım normal pembe renkli jilet sabun sürüyordum kaygan olsun diye belki de sabundan kaynaklı enfeksiyon oldu sen nasıl yapiyosn jelli olanlar daha mı iyi ondan mı alsam
İnşallah dediğin gibi çok değildir canım ya çok yüksek enfeksiyon diyince korktum ztn benim özel bölge çok fena hem sert hem yoğun eldivenle mümkün değil baş edemem
Kuzum çok teşekkür ederim sorduğun için kanama alanı minimum seviyede Çok şükür azalmış plesanta hala asagda 26. Haftaya kadr inşallah o da yukarı çıkar dedi. Benim düşük riski vardı o sebepten doktor ağda yapma erken doğum riskin de olur dedi bugün bol su içmeye çalıştım ztn hamile kaldığımdan beri risk var diye eşimle ilişki sıfır insallah ilaç işe yarar canım ya

kızlaarrr hiç alışverişe başladınız mı. aralık indirimleri oluyor ya erken mi sizce

Canım sabun florayı bozuyormuş. Genital bölgeye sabun şampuan vs. sürmeyin su ile yıkayın diyorlar. Tabi intim temizleme jeli kullanan da var ama ben tercih etmiyorum. Bence sabundan dolayı enfeksiyon olmuştur

Canım sabun florayı bozuyormuş. Genital bölgeye sabun şampuan vs. sürmeyin su ile yıkayın diyorlar. Tabi intim temizleme jeli kullanan da var ama ben tercih etmiyorum. Bence sabundan dolayı enfeksiyon olmuştur
Banada öyle geliyo canım tüy dökücü krem de acaba enfeksiyon yapar mı onu mu kullansam doğuma kadr jel kullanıp memnun kalan varsa jelli jilet aliym yeterki bitsin bebiş içn zararlı diye korkuyorum

Banada öyle geliyo canım tüy dökücü krem de acaba enfeksiyon yapar mı onu mu kullansam doğuma kadr jel kullanıp memnun kalan varsa jelli jilet aliym yeterki bitsin bebiş içn zararlı diye korkuyorum
Tüy dökücü krem de kimyasal içerdiği için pek önermiyorlar. Bence jelli jilet kullan en mantıklısı

canım. epilatörlerin kısaltma başlığı olanlar var. lazer yaptırırken kullanmıştım. normalde bnm cildim çok hassas jilet gibi şeyler bni mahvetti. ama bu kısaltma hiç tahriş etmiyor. ucunu da yıkayıp kaldırıyorsun. hala tek tük çıkıyor. onu kullanıyorum bnm philipsin çok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…