- 12 Ekim 2020
- 1.208
- 2.509
- 63
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.841
32 de doğum rapor hakkı başlıyor. 32de çalışmaya devam etmek istiyorsan eğer. çalışabilir raporu alman lazım. 36 bittikten sonrası her türlü yasak son 1 ay yani.peki normalde 32 de mi doğum iznine ayrılıyoruz yoksa 37 de mi kafam karıştı ben özelde çalıştığım için doğum sonrası dönüş yapmayacağım
ya kızlar benim aklıma takıldı da sormak istiyorum normalde özel muayenehanesi olan bir doktora ve gazi hastanede gidiyorum iki taraflı özeldeki doktorum 24 haftalıkken rapor veririz demişti dün de gazi devlet hastanesindeydi randevum oda 24 haftalıkken gel idari izin kağıdını veririz dediler ben onu iş yerime vereceğim daha sonra evde olacağım inşallah şimdi idari izin mi kullanmak mantıklı oluyor kızlar yoksa rapor yazdırmak mı arasındaki fark falan nedir hiç bilmiyorum bilen varsa yazabilir misiniz
Merhabaa 21. Haftada bugün oldum aşıyı.Kızlar merhabatetanoz aşınsını kaçıncı haftada oldunuz. Bir de ankarada detaylı usg yaptiran var mı . Önerir misiniz.
Geçmiş olsunMerhabaa 21. Haftada bugün oldum aşıyı.
Ben de bugün yürüyüş yaptım hava güzeldi. 4600 adım atmışım. 10 bin hayalHaftalik yuruyus yarismasina nasil katiliyoruzbende gelip her gun yurumek zorundaymisim gibi hissetmek istiyorum yarim saattir yuruyorum evden cikarken saati taktim daha 3500 adim olmus 10 bin imkansiz @umayimo
TeşekkürlerGeçmiş olsunben de 18. Deyim. Sağlık ocagindan aradıklarında olacam. Detayli usg da yaptirdiniz mi
Kuzum benim riskliydi ya hala bel ağrım var uzun süre oturunca kasık ağrım var yani eldivenle yapamam çok uzun sürer benimki seyrek de değil çok fenaAslında dene bi eldivenle alabilirsin aslında hızlı çekince geliyor. Jilet çok fazla sertleştiriyor. Ağdayı bir kez daha yapıp tüyler çıktıkça eldivenle alsan da olabilir
Canım normal pembe renkli jilet sabun sürüyordum kaygan olsun diye belki de sabundan kaynaklı enfeksiyon oldu sen nasıl yapiyosn jelli olanlar daha mı iyi ondan mı alsamJilet neden enfeksiyon yapıyor ki canım. Üzeri jel olanlarla mı alıyorsun ? Bazıları çok yoğun jel oluyor onlarla alırken rahat oluyor ama belki ondan enfeksiyon olmuştur. Ben de hep jiletle alıyorum ama hiç enfeksiyon olmadı bende.
İnşallah dediğin gibi çok değildir canım ya çok yüksek enfeksiyon diyince korktum ztn benim özel bölge çok fena hem sert hem yoğun eldivenle mümkün değil baş edememMuhtemelen hepsini yaptigin icinde yuksek cikti bende de oldu aynisi cunku sabah yok diye cisim hepsini yaptimdoktor eldivenini deneyin valla ya jiletle basa cikilmaz cunku surekli cikar, son zamanlar belki bende eldivenden baska careler aramam gerekebilir
Kuzum çok teşekkür ederim sorduğun için kanama alanı minimum seviyede Çok şükür azalmış plesanta hala asagda 26. Haftaya kadr inşallah o da yukarı çıkar dedi. Benim düşük riski vardı o sebepten doktor ağda yapma erken doğum riskin de olur dedi bugün bol su içmeye çalıştım ztn hamile kaldığımdan beri risk var diye eşimle ilişki sıfır insallah ilaç işe yarar canım yaY Yorgunnnanne kanama alanı ne durumdaymış canım doktor ne dedi, plesanta yukarı çıkmış mı
Bir de doktor neden ağda yapma dedi.
İnstagramda zahide küçük var belki takip ediyorsundur, ona ağda yapabilir miyim diye soru gelmişti, yapılabilir sankıncası yok demişti.
Ben ilk gebelikte de gittim bunda da en başından beri düzenli gidiyorum, bir sıkıntı yaşamadım.
İdrar yolu enfeksiyonu için de yapılabilecek en iyi şey bol su içmek. Bir de ilişkiden sonra tazyikli şekilde idrara çıkmak gerekiyormuş o bölgedeki mikropların gitmesi için.
Bunlara dikkat edip ilacını da düzenli kullanırsan çabucak geçer inşallah
Ben daha bisy almadım canım sadce müslin aldm ama artk alalım ya dayanamıyorum bu gitsem AVM ye saldrcam vallakızlaarrr hiç alışverişe başladınız mı. aralık indirimleri oluyor ya erken mi sizce
şu aralık indirimleri beni kışkırtıyor.Ben daha bisy almadım canım sadce müslin aldm ama artk alalım ya dayanamıyorum bu gitsem AVM ye saldrcam valla
Almak istiyorum artık yavaş yavaş ama bana hiç indirim varmış gibi gelmiyorkızlaarrr hiç alışverişe başladınız mı. aralık indirimleri oluyor ya erken mi sizce
Canım sabun florayı bozuyormuş. Genital bölgeye sabun şampuan vs. sürmeyin su ile yıkayın diyorlar. Tabi intim temizleme jeli kullanan da var ama ben tercih etmiyorum. Bence sabundan dolayı enfeksiyon olmuşturKuzum benim riskliydi ya hala bel ağrım var uzun süre oturunca kasık ağrım var yani eldivenle yapamam çok uzun sürer benimki seyrek de değil çok fena
Canım normal pembe renkli jilet sabun sürüyordum kaygan olsun diye belki de sabundan kaynaklı enfeksiyon oldu sen nasıl yapiyosn jelli olanlar daha mı iyi ondan mı alsam
İnşallah dediğin gibi çok değildir canım ya çok yüksek enfeksiyon diyince korktum ztn benim özel bölge çok fena hem sert hem yoğun eldivenle mümkün değil baş edemem
Kuzum çok teşekkür ederim sorduğun için kanama alanı minimum seviyede Çok şükür azalmış plesanta hala asagda 26. Haftaya kadr inşallah o da yukarı çıkar dedi. Benim düşük riski vardı o sebepten doktor ağda yapma erken doğum riskin de olur dedi bugün bol su içmeye çalıştım ztn hamile kaldığımdan beri risk var diye eşimle ilişki sıfır insallah ilaç işe yarar canım ya
Benideeeeeşu aralık indirimleri beni kışkırtıyor.
Banada öyle geliyo canım tüy dökücü krem de acaba enfeksiyon yapar mı onu mu kullansam doğuma kadr jel kullanıp memnun kalan varsa jelli jilet aliym yeterki bitsin bebiş içn zararlı diye korkuyorumCanım sabun florayı bozuyormuş. Genital bölgeye sabun şampuan vs. sürmeyin su ile yıkayın diyorlar. Tabi intim temizleme jeli kullanan da var ama ben tercih etmiyorum. Bence sabundan dolayı enfeksiyon olmuştur
Tüy dökücü krem de kimyasal içerdiği için pek önermiyorlar. Bence jelli jilet kullan en mantıklısıBanada öyle geliyo canım tüy dökücü krem de acaba enfeksiyon yapar mı onu mu kullansam doğuma kadr jel kullanıp memnun kalan varsa jelli jilet aliym yeterki bitsin bebiş içn zararlı diye korkuyorum
canım. epilatörlerin kısaltma başlığı olanlar var. lazer yaptırırken kullanmıştım. normalde bnm cildim çok hassas jilet gibi şeyler bni mahvetti. ama bu kısaltma hiç tahriş etmiyor. ucunu da yıkayıp kaldırıyorsun. hala tek tük çıkıyor. onu kullanıyorum bnm philipsin çok memnun kaldım.Banada öyle geliyo canım tüy dökücü krem de acaba enfeksiyon yapar mı onu mu kullansam doğuma kadr jel kullanıp memnun kalan varsa jelli jilet aliym yeterki bitsin bebiş içn zararlı diye korkuyorum
Ssvd istiyorum bende ama doktorla tam net konuşmadık en azından denemek istiyorumhemen hemem 3.5 yıl olucak 2 doğum arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?