- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #29.861
Ben jelli olanlardan kullanıyorum canım hamilelik öncesi de jilet kullanıyordum yazın falan daha rahat ediyorum çünkü.benim hiç kalınlaştırmadı tüylerimi çoğaltmadı da hele şu dönemde cilt daha da hassas olduğu için ağda hiç yaptıramam sanırım.Kuzum benim riskliydi ya hala bel ağrım var uzun süre oturunca kasık ağrım var yani eldivenle yapamam çok uzun sürer benimki seyrek de değil çok fena
Canım normal pembe renkli jilet sabun sürüyordum kaygan olsun diye belki de sabundan kaynaklı enfeksiyon oldu sen nasıl yapiyosn jelli olanlar daha mı iyi ondan mı alsam
İnşallah dediğin gibi çok değildir canım ya çok yüksek enfeksiyon diyince korktum ztn benim özel bölge çok fena hem sert hem yoğun eldivenle mümkün değil baş edemem
Kuzum çok teşekkür ederim sorduğun için kanama alanı minimum seviyede Çok şükür azalmış plesanta hala asagda 26. Haftaya kadr inşallah o da yukarı çıkar dedi. Benim düşük riski vardı o sebepten doktor ağda yapma erken doğum riskin de olur dedi bugün bol su içmeye çalıştım ztn hamile kaldığımdan beri risk var diye eşimle ilişki sıfır insallah ilaç işe yarar canım ya
Aynen canım onu denicem eğer olmadı epilasyon aleti alcamTüy dökücü krem de kimyasal içerdiği için pek önermiyorlar. Bence jelli jilet kullan en mantıklısı
Benimde çok hassas kuzum hemen tahriş oluyo benim epilasyon aleti var ama 10 senedir elimde artık anası ağlamış kısaltma olan kısmı artk kesiyo acıtıyo anca jelli jilet o olmadı epilasyon aleti alcam yapck bisy yokcanım. epilatörlerin kısaltma başlığı olanlar var. lazer yaptırırken kullanmıştım. normalde bnm cildim çok hassas jilet gibi şeyler bni mahvetti. ama bu kısaltma hiç tahriş etmiyor. ucunu da yıkayıp kaldırıyorsun. hala tek tük çıkıyor. onu kullanıyorum bnm philipsin çok memnun kaldım.
Bence erken değil indirimler varken alınabilir ya benim bu ara kargo nerdeyse evden ayrılmıyorkızlaarrr hiç alışverişe başladınız mı. aralık indirimleri oluyor ya erken mi sizce
Hangi marka kuzum sana zahmet söylermisin eşime soylim alan yada ben alirm jelli olunca enfeksiyon olmuyo dimiBen jelli olanlardan kullanıyorum canım hamilelik öncesi de jilet kullanıyordum yazın falan daha rahat ediyorum çünkü.benim hiç kalınlaştırmadı tüylerimi çoğaltmadı da hele şu dönemde cilt daha da hassas olduğu için ağda hiç yaptıramam sanırım.
Ne aldın kuzum ya ben daha bisy almadım nerden ne aliym onu da bilmiyorum çok acemiyim galibaBence erken değil indirimler varken alınabilir ya benim bu ara kargo nerdeyse evden ayrılmıyoronları beklemekten evden çıkamıyorum
Bu mima sanırım ben bi ara çok beğeniyordum sonra arkadaşım aldı bi de 10000 TL verdi ama 1 yaşından sonra bunu satıp bastona geçti. Ben de vazgeçtim. Görsel olarak çok güzel ama oturma ünitesiyle katlanmıyor onu çıkar katla koy vs biraz uğraştırıcı ama gerçekten şık duruyor.Eki Görüntüle 2750031
bu nasıl hanımlar. oğluşuma
Bende hiç olmadı canım bir kaç kez idrar tahlili de yaptırmıştım hiç enfeksiyon çıkmadı aldıktan sonra iyi yıkarsın. venus marka bazen mavi bazen pembe olanından kullanıyorum. Ama eğer bunda da sıkıntı yaşarsan erkeklerin traş makinesinde en kısa başlıkları oluyor ya hani onlar bazı epilasyon aletlerinde de oluyor onu da kullanabilirsin. Hatta ben bi ara eşim hiç kullanmadığı için kendim şunu kullanıyordum, çok kullanışlı bişey buHangi marka kuzum sana zahmet söylermisin eşime soylim alan yada ben alirm jelli olunca enfeksiyon olmuyo dimi
Ben de bugün yürüyüş yaptım hava güzeldi. 4600 adım atmışım. 10 bin hayal
Bu öğlen uykusu beni dün mahvetti ya gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım bugün direniyorumAynen oyle ya 10 bin bizi cok zorlarbelki gunde 2 kere ciksak sabah ve aksam o zaman olabilir de ona da gucum yetmez uyumusum yemekten once azicik hareket ettim ya
Kuzum benim riskliydi ya hala bel ağrım var uzun süre oturunca kasık ağrım var yani eldivenle yapamam çok uzun sürer benimki seyrek de değil çok fena
Canım normal pembe renkli jilet sabun sürüyordum kaygan olsun diye belki de sabundan kaynaklı enfeksiyon oldu sen nasıl yapiyosn jelli olanlar daha mı iyi ondan mı alsam
İnşallah dediğin gibi çok değildir canım ya çok yüksek enfeksiyon diyince korktum ztn benim özel bölge çok fena hem sert hem yoğun eldivenle mümkün değil baş edemem
Kuzum çok teşekkür ederim sorduğun için kanama alanı minimum seviyede Çok şükür azalmış plesanta hala asagda 26. Haftaya kadr inşallah o da yukarı çıkar dedi. Benim düşük riski vardı o sebepten doktor ağda yapma erken doğum riskin de olur dedi bugün bol su içmeye çalıştım ztn hamile kaldığımdan beri risk var diye eşimle ilişki sıfır insallah ilaç işe yarar canım ya
Tamam canım çok teşekkür ederim hemen denicem insallah sıkıntı çıkmaz ztn Allah kısmet ederse doğumdan sonra lazer düşünüyorum bari o zmna kadr beni idare edrBende hiç olmadı canım bir kaç kez idrar tahlili de yaptırmıştım hiç enfeksiyon çıkmadı aldıktan sonra iyi yıkarsın. venus marka bazen mavi bazen pembe olanından kullanıyorum. Ama eğer bunda da sıkıntı yaşarsan erkeklerin traş makinesinde en kısa başlıkları oluyor ya hani onlar bazı epilasyon aletlerinde de oluyor onu da kullanabilirsin. Hatta ben bi ara eşim hiç kullanmadığı için kendim şunu kullanıyordum, çok kullanışlı bişey bu
Canım bende pembesi var özel bölge olunca kesik olur diye korkuyorum ondan sabun sürdüm ama bi daha kullanmicam jelli olanları deniym en iyisiBen bacaklarima bazen kil donmesi sebebiyle jilet vuruyorum tek onu da venus pembe ya da mavi satilanlarla kullaniyordum. Ozel bi jele sabuna kopuge gerek olmuyor onda
yok cnm mima değil onlara bebek sığmıyormuş. bunun markası huggy. travel tip bebek arabası. mimadan bnm arkadaşımda memnun kalmadı. portatifmiş o baya.Bu mima sanırım ben bi ara çok beğeniyordum sonra arkadaşım aldı bi de 10000 TL verdi ama 1 yaşından sonra bunu satıp bastona geçti. Ben de vazgeçtim. Görsel olarak çok güzel ama oturma ünitesiyle katlanmıyor onu çıkar katla koy vs biraz uğraştırıcı ama gerçekten şık duruyor.
Canım bende pembesi var özel bölge olunca kesik olur diye korkuyorum ondan sabun sürdüm ama bi daha kullanmicam jelli olanları deniym en iyisi
Ben bi tane hastane çıkışı aldım 10 lu bi tane de beşli. Onun dışında bi kaç tane yenidoğan tulumu sonrası için de 0-3 ay tulum ve alt üst takımlar, daha çok da zıbın aldım. Bunları bebeği olanlardan fikir alarak neler daha çok kullanılıyorsa ona göre aldım açıkçası. Sonraa bebek çantası, yıkamak için küvet değil de ona benzer bişey, hatta Trendyol indiriminde mustela seti bile aldım nerdeyse yarı fiyata geldi.Ne aldın kuzum ya ben daha bisy almadım nerden ne aliym onu da bilmiyorum çok acemiyim galiba
Ben en iyisi sorym markette fln yada Watsons da varsa ordan aliym bende çok bastrmiyorm aslında ama illa kanıyo cildimiz çok hassas belki ondandır diye düşünüyorumBu kadinlara ozel jilet diye satiliyor ama sanki onun ucunda hafif boyle jeli oluyordu. Digerleri gibi kanatmiyor filan, bende bacagimi baska jiletle alsam kanatiyordu sert mi bastiriyorum artik napiyorsam
Kizzz maşallahhh baya baya biseyler almışsın çok iyi olmuş mustelanin seti ne kadara aldın kuzum bende sepete ekliym dursun düşerse aliym Allah can sağlığıyla giydirmeyi nasip etsin inşallahBen bi tane hastane çıkışı aldım 10 lu bi tane de beşli. Onun dışında bi kaç tane yenidoğan tulumu sonrası için de 0-3 ay tulum ve alt üst takımlar, daha çok da zıbın aldım. Bunları bebeği olanlardan fikir alarak neler daha çok kullanılıyorsa ona göre aldım açıkçası. Sonraa bebek çantası, yıkamak için küvet değil de ona benzer bişey, hatta Trendyol indiriminde mustela seti bile aldım nerdeyse yarı fiyata geldi.aa bir de alt açma minderi kundaklı gibi o çok hoşuma gitti Spring05 indirim dönemi güzel şeyler yakalamıştı ona sormak lazım
Ben bi tane hastane çıkışı aldım 10 lu bi tane de beşli. Onun dışında bi kaç tane yenidoğan tulumu sonrası için de 0-3 ay tulum ve alt üst takımlar, daha çok da zıbın aldım. Bunları bebeği olanlardan fikir alarak neler daha çok kullanılıyorsa ona göre aldım açıkçası. Sonraa bebek çantası, yıkamak için küvet değil de ona benzer bişey, hatta Trendyol indiriminde mustela seti bile aldım nerdeyse yarı fiyata geldi.aa bir de alt açma minderi kundaklı gibi o çok hoşuma gitti Spring05 indirim dönemi güzel şeyler yakalamıştı ona sormak lazım
Kizzz maşallahhh baya baya biseyler almışsın çok iyi olmuş mustelanin seti ne kadara aldın kuzum bende sepete ekliym dursun düşerse aliym Allah can sağlığıyla giydirmeyi nasip etsin inşallahSpring05 masallah cansu herşeyi aldı bebek odasına kadar darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?