2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben jelli olanlardan kullanıyorum canım hamilelik öncesi de jilet kullanıyordum yazın falan daha rahat ediyorum çünkü.benim hiç kalınlaştırmadı tüylerimi çoğaltmadı da hele şu dönemde cilt daha da hassas olduğu için ağda hiç yaptıramam sanırım.

Tüy dökücü krem de kimyasal içerdiği için pek önermiyorlar. Bence jelli jilet kullan en mantıklısı
Aynen canım onu denicem eğer olmadı epilasyon aleti alcam
Benimde çok hassas kuzum hemen tahriş oluyo benim epilasyon aleti var ama 10 senedir elimde artık anası ağlamış kısaltma olan kısmı artk kesiyo acıtıyo anca jelli jilet o olmadı epilasyon aleti alcam yapck bisy yok

Hangi marka kuzum sana zahmet söylermisin eşime soylim alan yada ben alirm jelli olunca enfeksiyon olmuyo dimi

Bu mima sanırım ben bi ara çok beğeniyordum sonra arkadaşım aldı bi de 10000 TL verdi ama 1 yaşından sonra bunu satıp bastona geçti. Ben de vazgeçtim. Görsel olarak çok güzel ama oturma ünitesiyle katlanmıyor onu çıkar katla koy vs biraz uğraştırıcı ama gerçekten şık duruyor.

Hangi marka kuzum sana zahmet söylermisin eşime soylim alan yada ben alirm jelli olunca enfeksiyon olmuyo dimi
Bende hiç olmadı canım bir kaç kez idrar tahlili de yaptırmıştım hiç enfeksiyon çıkmadı aldıktan sonra iyi yıkarsın. venus marka bazen mavi bazen pembe olanından kullanıyorum. Ama eğer bunda da sıkıntı yaşarsan erkeklerin traş makinesinde en kısa başlıkları oluyor ya hani onlar bazı epilasyon aletlerinde de oluyor onu da kullanabilirsin. Hatta ben bi ara eşim hiç kullanmadığı için kendim şunu kullanıyordum, çok kullanışlı bişey bu

Eklentiler

• 2A3E84B3-9D58-4301-BB01-E3DFDF390F23.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 43
Aynen oyle ya 10 bin bizi cok zorlar belki gunde 2 kere ciksak sabah ve aksam o zaman olabilir de ona da gucum yetmez uyumusum yemekten once azicik hareket ettim ya
Bu öğlen uykusu beni dün mahvetti ya gece 2 buçuğa kadar uyuyamadım bugün direniyorum

Ben bacaklarima bazen kil donmesi sebebiyle jilet vuruyorum tek onu da venus pembe ya da mavi satilanlarla kullaniyordum. Ozel bi jele sabuna kopuge gerek olmuyor onda

Tamam canım çok teşekkür ederim hemen denicem insallah sıkıntı çıkmaz ztn Allah kısmet ederse doğumdan sonra lazer düşünüyorum bari o zmna kadr beni idare edr yanlız tras makinesi iyi fikir eşimin yok yoksa kullanrdm valla

Hayırli aksamlar kızlar nasılsınız bende bugun detaylı ultrasonumu yaptirdim sukur bir sikinti çıkmadı ama içime sinmedi herşeyine bakildi ama yüzünü felan cekmedi biraz hayal kırıklığı oldu bana zaten kalabalik radyolog bakti kısa sürdü 15 dk ancak bakildi. Diger ay şeker yapilacakmis onuda açlık tokluk olarak bakin dedim bakalim hayirlisi ne olacak.

Ben bacaklarima bazen kil donmesi sebebiyle jilet vuruyorum tek onu da venus pembe ya da mavi satilanlarla kullaniyordum. Ozel bi jele sabuna kopuge gerek olmuyor onda
Canım bende pembesi var özel bölge olunca kesik olur diye korkuyorum ondan sabun sürdüm ama bi daha kullanmicam jelli olanları deniym en iyisi

yok cnm mima değil onlara bebek sığmıyormuş. bunun markası huggy. travel tip bebek arabası. mimadan bnm arkadaşımda memnun kalmadı. portatifmiş o baya.

Canım bende pembesi var özel bölge olunca kesik olur diye korkuyorum ondan sabun sürdüm ama bi daha kullanmicam jelli olanları deniym en iyisi

Bu kadinlara ozel jilet diye satiliyor ama sanki onun ucunda hafif boyle jeli oluyordu. Digerleri gibi kanatmiyor filan, bende bacagimi baska jiletle alsam kanatiyordu sert mi bastiriyorum artik napiyorsam

Ne aldın kuzum ya ben daha bisy almadım nerden ne aliym onu da bilmiyorum çok acemiyim galiba
Ben bi tane hastane çıkışı aldım 10 lu bi tane de beşli. Onun dışında bi kaç tane yenidoğan tulumu sonrası için de 0-3 ay tulum ve alt üst takımlar, daha çok da zıbın aldım. Bunları bebeği olanlardan fikir alarak neler daha çok kullanılıyorsa ona göre aldım açıkçası. Sonraa bebek çantası, yıkamak için küvet değil de ona benzer bişey, hatta Trendyol indiriminde mustela seti bile aldım nerdeyse yarı fiyata geldi. aa bir de alt açma minderi kundaklı gibi o çok hoşuma gitti Spring05 indirim dönemi güzel şeyler yakalamıştı ona sormak lazım

Bu kadinlara ozel jilet diye satiliyor ama sanki onun ucunda hafif boyle jeli oluyordu. Digerleri gibi kanatmiyor filan, bende bacagimi baska jiletle alsam kanatiyordu sert mi bastiriyorum artik napiyorsam
Ben en iyisi sorym markette fln yada Watsons da varsa ordan aliym bende çok bastrmiyorm aslında ama illa kanıyo cildimiz çok hassas belki ondandır diye düşünüyorum

Kizzz maşallahhh baya baya biseyler almışsın çok iyi olmuş mustelanin seti ne kadara aldın kuzum bende sepete ekliym dursun düşerse aliym Allah can sağlığıyla giydirmeyi nasip etsin inşallah Spring05 masallah cansu herşeyi aldı bebek odasına kadar darısı başımıza

Haha yok ya bende elektronikleri bitirdim sadece
Alinan seyler elektronik; kamera, bebek telsizi, bebek arabasi, ates olcer, sut pompasi

Digerleri; 2 tane 10 lu hastane cikisi para vermeden aldirdim lc wakikiden bir seyler bir de 3 lu uzun kollu zibin. Battaniyez, yorgan, yastik, nevresim takimi ve 2 pike

He eveet onu saymayi unuttum ama benim de sampuan bez vucut bakim seysi iste banyo takimi filan almam lazim. Bir de bornoz takimi da almislardi bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…