2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
He eveet onu saymayi unuttum ama benim de sampuan bez vucut bakim seysi iste banyo takimi filan almam lazim. Bir de bornoz takimi da almislardi bebise
Ben sanırım ıslak mendil şampuan bakım yağı vs. 7.Ayda falan alıcam. Ev çok sıcak olduğu için bozulur diye korkuyorum çalışan da dedi çok sıcakta durursa sıkıntı olur diye

Kuzum bisy sorcam sen bebek arabasi hangi marka aldın travel çok güzel ama kullanışsız diyolar ağır olduğu için bide pompa ile ateş ölçer hangi marka aldn ben çalıştığım için pompa kesn alcam gibi ztn

190 dı sanırım canım mustelanın seti çok inmişti. Ben beğendiğim şeyleri favorilere ekliyorum o zaman bildirim geliyor fiyat düştü diye.

Şu dönemde erteleme yapamıyoruz diye biliyorum. Zaten çalışamadığımız için erteleyemiyoruz diye biliyorum

Ben sanırım ıslak mendil şampuan bakım yağı vs. 7.Ayda falan alıcam. Ev çok sıcak olduğu için bozulur diye korkuyorum çalışan da dedi çok sıcakta durursa sıkıntı olur diye
Hiç bu açıdan düşünmemiştim ama mağazalarda da spotlardan falan sıcak oluyor aslında. Ben yine de kapalı balkon var kullanmadığım, orası ısınmıyor oraya koyuyorum aldığım şeyleri de çoğunlukla.

Wewell dijital bebek izleme cihazı nasıl bilen kullanan var mı? İndirim bekliyorum

Kapalı balkonunda saklama imkanın varsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim de var kapalı balkon ama pek yerim yok

Canim bunlarin hepsini esim en ucuzunu aldi bir de ovdu filan neyse olsun dedim. Bebek arabasi yoyko city mi oyle bir sey kasimda 1300 e aldik acayip hafif ince bir sey insallah iki gune kirilmaz. Tek sevdigim acma kapama tusu var o da bozulmazsa Sut pompasi bimden aldik iki hafta once filan kiwi baby. Ates olcer de temassizlardan loobex ce sertifikali diye aldim diyor bilmiyorum iyi midir evde ara ara olcuyoruz kendimizi dogru gibi

Oo alışveriş konusu henüz alışverişe başlamamış arkadaşlar için bebeğimin mal varlığını yemekten sonra açıklayacağım. şimdiye kadar aldıklarımı nerden ne kadara detayına kadar sıralı tam liste olarak yazıcam. Beni bekleyin

Bende ondan korktum ya sicak aklima gelmedi de son kullanma tarihi aklima geldi
Son kullanma tarihi olan ürünler de var evet bazılarının da açıldıktan itibaren 12 ay süresi oluyor ama sıcaktan da korkuyorum o yüzden şubat mart gibi alırım diye düşünüyorum

Son kullanma tarihi olan ürünler de var evet bazılarının da açıldıktan itibaren 12 ay süresi oluyor ama sıcaktan da korkuyorum o yüzden şubat mart gibi alırım diye düşünüyorum

Indirime girerse bence alalim birbirimize haber verelim. Mustelanin urunleri filan cok pahali oluyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…